Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 17 sierpnia 2023 Opublikowano 17 sierpnia 2023 Pewnie nie, ale prawdopodobnie ktoś i tak zrobi napisy, więc zostają torrenty, przynajmniej na premierę. A z tego co pamiętam to po dłuższym czasie każdy sezon trafiał na HBO. Kilka screenów 2 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 25 września 2023 Opublikowano 25 września 2023 No w końcu pokazali Dona Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 25 października 2023 Opublikowano 25 października 2023 Trailer 2 Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia oglądał już ktoś 5 sezon? jakieś opinie? dzisiaj chciałem pobrać pierwszy odcinek, a wyskoczyło mi już z 7,8 epow xd coś mi się ubzduralo, że dopiero ruszył sezon. Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia Nope, poprzednie sezony na amazonie są Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia Są, ale trzeba dodatkowo zapłacić, bo brak ich w standardowym pakiecie. Widzę, że piąty sezon też tam będzie. Cytuj
messer88 6 578 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia 2 tygodnie triala jest z tym MGM - może zdążysz za darmo obejrzeć. Ja czekam z tym aż się 5 pojawi. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia No właśnie jak ten nowy sezon jak klimat? Tak patrze że poprzedni sezon 4 obejrzałem do połowy i nie dokończyłem, przypominam sobie że był w starych czasach o włoskiej mafii Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia Oglądam na bieżąco, do końca zostały już tylko 2 epizody i całość ocenię dopiero po nich w zależności w jakim kierunku to pójdzie. Na razie jest dobrze, a Jon Hamm gra tu swoją drugą najlepszą rolę po Mad Men i mógłby być liderem Konfederacji. Pozostali też sobie radzą. Są nawiązania do filmowego Fargo i innych filmów Coenów, ale na razie nie wyłapałem połączeń z poprzednimi sezonami, a do tej pory zawsze jakieś były. Niestety nikt nie robi napisów, więc zostają angielskie, ewentualnie można sobie samemu wrzucić w translator. 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia Tak słabego finału to jeszcze Fargo nie miało. Nie ma tu nic co definiuje Fargo, czyli głupota napędzająca zbrodnię. Zadowoleni będą tylko zwolennicy silnych kobiet i męskich nieprzydatnych tępaków. W sumie to się dobrze wpisuje w obecnej trendy, więc nic dziwnego, że krytycy spuszczali się nad tym sezonem. 2 Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 18 lutego Opublikowano 18 lutego Ja dopiero po 4 odcinkach, ale jest w chuj dobrze. Stare, dobre Fargo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi