Mastachi 75 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Ja sie spodziewalem, ze to troche w przeslosci bedzie sie dzialo. A tu dzwoni komorka. WTF? Jak batman dorosnie to pewnie bedzie mial egzoszkielet Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 no ja się nie jaram. liczyłeś na brudny i dosadny styl w proceduralu od foxa który wyszedł tylko dlatego, że akurat jest moda na telewizyjne dc? Szczerze to trochę tak Może nie krew i flaki co 5 min. ale na bardziej mroczny świat. Tymczasem właśnie zaczyna coraz bardziej śmierdzieć Schumherem. Na siłę wcisnęli E.Nygmę w tym odcinku. I na serio każdą kwestię będzie zaczynał pytaniem? C'mon. Na internetach wszyscy narzekają na bezpłciowość postaci. Tylko Pingwin i Falcone doskonale obsadzeni. Co do Bruce'a to liczę, że szybko wyskoczy motyw z Trybunałem Sów dzięki czemu będzie mógł zacząć zabawę w detektywa. Kolejne odcinki pokażą w którą stronę zmierza serial. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Ja nie liczyłem, ale taka gra o tron w świecie gotham by była zaje.bista. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Co do Bruce'a to liczę, że szybko wyskoczy motyw z Trybunałem Sów dzięki czemu będzie mógł zacząć zabawę w detektywa. a potwierdzili że będzie? to + jeszcze może jakieś inspiracje "gates of gotham" i może nawet się zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Niestety nie. To takie moje ciche marzenie bo w przeciwnym razie jest w tym serialu tylko po to by... być. BTW, Ciekawe kiedy do miasta zajedzie Toymaster (chociaż podejrzewam, że chodzi o Winslowa czyli oryginalnego Toymana)? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 harvey dent: dobry aktor. świetna rola w masters of sex z którego z resztą pochodzi gif i które zalecam nadrobić zamiast tracić czas na tego szrota . Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 041 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Szkoda,że wyszedł taki serial do obiadu.Arrow tez jakoś super nie zaczynał,więc dam szansę do ~5 odcinka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 arrow to sie zaczal dopiero w drugim sezonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 arrow to tak na dobrą sprawę zaczął się w drugim sezonie więc oczywiście do końca nie przekreślam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Szczerze Tekson to MoS po dwóch odcinkach jakoś mnie nie przekonał. Ale w przerwie zimowej chyba nadrobię skoro takie dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 nawiązując do tematyki serialu powiem: it's a grower, not a shower. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Ten serial powinien nazywać się Pingwin. Moze Bruce zostanie pierwszym Robinem? Bo cos nie chce mi sie wierzyc ze nic nie bedzie dzialac. Edytowane 7 Października 2014 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Pingwin: Origins Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Rozpieprzył mnie motyw z szuflami w 3 odcinku. Serio w tym kierunku chcą iść z tym serialem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Jakimi znowu szuflami? Pomału mi siada optymizm co do tego serialu, ale oglądam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Po scenie gdzie Jim i Bullock dowiadują się jak działają balony meteorologiczne akcja przenosi się na ulice gdzie na babkę z psem spada ciało. Potem ekipa sprzątająca wyciąga łopaty do zeskrobywania ciał z ulicy. Nawet Bullock się zastanawiał skąd wzięli takie duże łopaty. podobny motyw był w Crank: High Voltage ze Stathamem. Tam ta scena była bekowa bo cały film to jeden wielki rollercoaster. I pasowała do konwencji. W Gotham tylko psuła obraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 835 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) W Polsce serial będzie emitowany przez Universal Channel z lektorem, choć zwiastun zawiera dubbing: Edytowane 8 Października 2014 przez Di Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) W końcu Coraz bardziej mi się podoba ten serial. Edytowane 14 Października 2014 przez aux 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Ten Gordon jest taki nijaki ze mozna go zaorac. Gdyby nie Pingwin i Fish to dawno bym olał ten serial. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 No ja czekam na Strange'a. Odcinek sporo lepszy od pozostałych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Wiadomo, że tego typu seriale mają zawsze ciężki start (z kilku powodów) i tutaj też nie jest jakoś wybitnie dobrze, ale nie rozumiem, dlaczego Gotham jest tak źle odbierane. Mimo wszystko jest zdecydowanie mniej nijakie, niż Arrow i Flash. A groteska jest nieodłączną częścią komiksów o Batmanie. Edit: Arkham zrobili równie za(pipi)iście, jak resztę Gotham. Podobają mi się też komisariat policji, mieszkanie Barbary, lokal Fish. Scenografie zrealizowane z polotem. Edytowane 19 Października 2014 przez Hejas Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Ani Arrow, ani Flash nie są nijakie. Pierwszy umocnił się po pierwszym sezonie, a drugi ma świetny start jak narazie. Z Gotham górę wzięły zbyt wygórowane oczekiwania po serialu. Przynajmniej w moim przypadku. Problem nie leży w scenografii ani w klimacie miasta. Problem polega na typowym dla FOX-a prowadzeniu serialu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Na szczęście ostatni odcinek był bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Ten odcinek byl dobry Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 835 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Czy Viper występuje w komiksach i ma związek z Venomem, czy to po prostu wymysł scenarzysty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi