Opublikowano 5 stycznia 201510 l Tak jest. Mogliby wreszcie pokazać wnętrza Arkham Asylum. Mówisz masz. Morena
Opublikowano 5 stycznia 201510 l Kurde, nie wiedziałem że prócz Flasha gra w jeszcze innym serialu komiksowym
Opublikowano 22 stycznia 201510 l Fajnie się dzieje w Gotham. Na dniach pojawią się The Flying Greysons i Scarecrow, a teraz zapowiedziano Red Hooda. Wprawdzie nie ujawniono w jakiej formie się pojawi ale czas w jakim rozgrywa się serial daje jedyną opcję Ciekaw jestem czy będą nawiązania do Jokera.
Opublikowano 22 stycznia 201510 l Żeby nie zyebać kanonu, to Dick albo jeszcze nie został poczęty albo jest niemowlakiem max.
Opublikowano 10 lutego 201510 l Trochę mnie martwi te promo Mieli stopniowo dawkować postać Jokera, a tu wygląda jakby już nim był.
Opublikowano 18 lutego 201510 l Nokurwa ta scena z przesłuchaniem pod koniec odcinka była zajebista, a ten młody świetnie zagrał. Farmer- przecież to niczego nie zmienia, Joker był psycholem i śmieszkiem jeszcze przed wypadkiem z kwasem. Poprostu nie będzie się jeszcze przebierał jak klaun i nie będzie miał swojej ksywy. A Mark Margolis rewelacyjny, jak wszędzie gdzie tylko się pojawi.
Opublikowano 22 lutego 201510 l Masorz chodziło mi o motyw z kilkoma Jokerami, który tak mocno promowali. No i zapomniałem o Red Hoodzie. Ale na razie jest ok choć Graysonowie to trochę słabo (może w przyszłych sezonach). Aktor dobry, widać, że brał przykład z popularnych świrów. Widać w nim co nie co ze Sylara. Margolis genialny. Świetnie też wypadł jako Felix Faust w Constantine. Ta gestykulacja, ten jego głos Jerome nic dziwnego, że goli się na łyso. Też bym się wstydził rudych włosów. No i z psychą też coś nieteges. Basia słabo wypada jak na razie. Wkurza mnie już ten motyw "nic mi w życiu nie wychodzi, pójdę się napić". Najpierw w Arrow z Laurel, a teraz tutaj. Morena jak zwykle na propsie. Szkoda, że wszystko zmierza do nieuniknionego. Ona mogłaby zagrać każdą postać. Ja nie wiem czemu wybrali Gadot. Morena idealnie pasowałaby na Wonder Woman. Edytowane 22 lutego 201510 l przez Farmer.
Opublikowano 22 lutego 201510 l Morenka za to dostała female lead w Deadpool. Jerome (no doyebali pięknie) będzie chyba członkiem Red Hood co już prawie na pewno potwierdza, że on będzie TYM Jokerem. Poza tym reakcja publiczności była co najmniej bardzo entuzjastyczna.
Opublikowano 4 marca 201510 l Nadrabiam zaległości, przy pewnej akcji z Fish miałem jedno wielkie WTF?
Opublikowano 7 marca 201510 l Od kiedy młody Bruce zaczął przyglądać się Wane Enterprises wiedziałem, że prędzej czy później pojawi się ta postać Lucius Fox
Opublikowano 7 marca 201510 l Ponoc Aktorka ktora gra Mooney odchodzi z serialu po sezonie http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2983286/No-Fish-Mooney-Jada-Pinkett-Smith-waves-goodbye-Gotham-just-one-season.html
Opublikowano 7 marca 201510 l to było nieuniknione i bardzo dobrze się stało. Morenka za to dostała female lead w Deadpool. gdyby potwierdziły się donosy, że zagra domino .
Opublikowano 7 marca 201510 l Trochę chuykowo, bo to dobra postać. Jednak można było się tego spodziewać, niekanoniczne postaci lubią być zabijane z hukiem :potter:
Opublikowano 6 maja 20159 l Nygma pewnie tak , ale reszta? Oni scenariusz do serialu robią chyba z tygodnia na tydzień i to na pełnej Bani ? Finał to istna komedia