Square 8 506 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Tabitha :rose: W tym skórzanym wdzianku świetnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Tak w ogóle to nie wiem czy widziałem kiedyś bardziej seksowną i pociągającą murzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Hugo Strange lepiej późno niż wcale ale czemu Azjata? Niby lepiej niż murzynmurzynmurzyn ale... no zobaczymy co pokaże. B.D. Wong A ja muszę wreszcie zacząć drugi sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Aż mi się odechciało oglądać dalej po... ... śmierci Jerome'a, jak można takiego typa ukatrupić? Koleś był genialny, a ten śmiech? Do Hamilla było mu naprawdę blisko. I że przyszły Joker miałby się na nim wzorować? [*] Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Trochę siadła akcja, nawet Barbara w poprzednim odc tego nie uratowała ale duet Nygma/Pingwin może niedługo dać wycisk harcerzykowi. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Koniec jak na razie, 11 odc i reszta w marcu niby. akcja z Pingwinem, Jimem i Galavanem Mr. Freeze Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Napisze tak: "Jestem sakramencko usatysfakcjonowany". No i to jest poprawa względem pierwszego sezonu. Jerome niszczy system i uśmiercenie takiej postaci podpada pod paragraf. Wątpię by znaleźli kogoś lepszego. Chociaż J nie pasował na gangstera biegającego w czerwonym hełmie, który miał wylądować w kwasie. Właściwie to on był już Jokerem. Miał w sobie cechy chyba wszystkich Jokerów: Romero, Nicholson, Ledger, Hamill... Nawet umarł jak Nicholson - z uśmiechem na twarzy. Dobry pomysł na podzielenie sezonu na dwie części. Dzięki temu odcinki nie przymulały, a akcja trzymała tempo. Nowe postacie świetne. W ogóle dobrze rozpisani bohaterowie. Thabita dziewczyna spokojnie mogłaby mną poniewierać. Silver też niczego sobie. Dobrze, że "wyskoczyła" z okna bo już zaczynałem przymierzać się do tasowania do tych młodych piersi (a smarkacz ma dopiero 15 lat ). Ciekawą zbieżność zauważyłem. Wydaje mi się, że sporo elementów zostało zaczerpniętych z gier z serii o Batmanie. Wprawdzie ograłem tylko Arkham City ale wyłapałem motywy jakby żywcem wyjęte z gry. Riddler na początek. Jego druga osobowość (ta pewna siebie i bez binokli) zmontowana jak nagrania Zagadki z gry. Spoilery oczywiście https://www.youtube.com/watch?v=Gb17wbF0apc Jest zbieżność, c'nie? Druga sprawa to kaseta Jeroma z posterunku. Jej montaż mocno przypomina nagrania Jokera z Arkham City. Plus ta kiczowatość niektórych elementów jak teatrzyk Galavana na przyjęciu. Aż czuć powiew Batmana Burtona. No połowa sezonu bardzo dobra choć jedno pozostaje bez zmian wg mnie. Młody Bruce Wayne. Wciąż drętwo gra i ogólnie nie podoba się mi jego postać. Wpierw jest (nene)owaty by zaraz walić poważne zdania z poważną miną, a następnie trzęsie się dziwnie. No ale taki problem to nie problem. Problemem jest Barbara Kane. Po tym co nawyrabiała nie wiem jak ma się spiknąć z powrotem z Gordonem. Ale końcówka nadrabia. Brace yourself. Winter is coming. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Druga połowa sezonu zapowiada się ciekawie głównie ze względu na dwie postacie: Mr Freeze'a i Hugo Strange'a. Freeze śmiesznie wygląda w swoim kombinezonie https://twitter.com/LuhDarzen/status/695705468933529601/photo/1 https://twitter.com/flickeringmyth/status/695701096652734464/photo/1 No i Fish wraca (choć mam nadzieję, że tylko epizodycznie). Edytowane 9 Lutego 2016 przez Farmer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 W drugiej części drugiego sezonu pojawi się Azrael a będzie go grał... tu spoiler... Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Bardzo fajny odcinek po długiej przerwie. Mr Freeze i Hugo Strange solidnie przedstawieni i zagrani. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Ale dobry ten ostatni odcinek Zaskakujące i szybkie rozwiązanie sprawy na linii Enigma-Gordon, wygląda na to, że Barbara wraca do gry, a co najważniejsze wrócił stary, dobry Pingiwn, po(pipi)y jeszcze bardziej niż przedtem. Jestem z serialem od początku i choć ma słabsze momenty, to cały czas ogląda się przyjemnie. Trochę nie rozumiem fali hejtów - okej, na początku ludzie mogli się rozczarować, bo to nie serial o Batmanie, a pierwsze skrzypce w historii gra Gordon. Bruce jest za to na ogół co najwyżej wkurzającym, przemądrzałym gimbem, ale da się go przeboleć, chyba. Damn, już Alfred jest ciekawszą postacią w tym serialu Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Motyw pingwina z ostatniego odc dobry. Nygma dał się podejść jak pi.zda. I te motywy z Brucem i Selliną,rzygam. Standardowo pewnie te parę ostatnich odc będzie najlepszych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Kontent spory. Tylko nie rozumiem czemu Azrael powstaje jak Talon? I trochę beka z końcówką. Tak trudno strzelić w głowę jak w korpus nic nie daje? I wszyscy ładnie stali i patrzyli jak załatwia dziewczynę. No ale wiadomo czemu Killer Croc jest ciągle wkurwiony. Tak mu załatwili mamę :empathy3: Jeśli sezon 3 ma być co najmniej tak udany to muszą zrobić skok w latach. Głównie z powodu Bruce'a. Tego smarka już nie da się oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Ta końcówka BTW, Ciller Croc był w piwnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Powrót Pingwina na kozaku Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 no jak bruce wyciągnie kij z du.py to się zgodzę ale nie wyciągnie więc Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Zgadzam się z kovalem. Zaorać Bruce'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 kto jest winny śmierci rodziców? thomas wayne XDDD no i dostaliśmy namiastkę court of owls Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 No i to była jedna z dwóch ważnych rzeczy. Paciuloki wreszcie wychodzą z ukrycia. Druga to rezurekcja Fish i to był dramat. Czy ona może w końcu umrzeć raz, a porządnie? I ten klon Gordona... jakie to typowe. Plus za Harvey'a w roli kapitana: Dziennikarz -"To kto zabił Galavana?" Bullock -"Za którym razem?" xD Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 działo się coś ciekawego w finale? Przysypiałem i nie chce mi się drugi raz paczyć xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Naah, jakoś za parę dni dopiero obejrzę. Nie mam ciśnienia, a masa seriali w kolejce do nadgonienia. Po finale szału sie nie spodziewam, ale może mnie zaskoczą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Pierwszy sezon super, drugi słaby, a koniec gówniany strasznie. Na trzeci sezon nie czekam wcale, bo niczego dobrego się nie spodziewam Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Pierwszy sezon słaby, drugi jeszcze gorszy, a koniec gówniany strasznie. Na trzeci sezon nie czekam wcale, bo niczego dobrego się nie spodziewam Poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Timmy dlaczego aż tak krytycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi