Masorz 13 184 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Jedno z drugim nie ma nic wspólnego, więc Akurat Pingwin ma bardzo fajną historię przez te 5 sezonów, tak samo Nygma i paru innych. Elseworlds pełną gębą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 22 godziny temu, Masorz napisał: Niezły odcinek na otwarcie Byłby niezły gdyby nie ta żenująca scena Spoiler z helikopterem i w magazynie. No i szkoda najlepszych cycków w serialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 259 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 22 godziny temu, milan napisał: Czy oni robia dzifke z historii pingwina w 2 filmie burtona? Choćby przez to nie wstyd wam ogladac? To zemsta za to jak burton zrobil dziwke z historii jokera w pierwszej czesci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Wygląda na to, że w finale serialu oprócz Batmana dostaniemy także nareszcie Jokera, i będzie go grał nie kto inny, tylko genialny Cameron Monaghan: https://www.cinemablend.com/television/2464926/gothams-cameron-monaghan-reveals-hes-playing-a-third-character-in-season-5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 259 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 A 5y sezon ma byc ostatnim? Czy bedzie jak u Kojimy? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Ostatni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 4 godziny temu, Mejm napisał: A 5y sezon ma byc ostatnim? Czy bedzie jak u Kojimy? Ostatni, ale jakby Ci było mało to już kręcą osobny serial o młodszym Alfredzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Ale to będzie dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Wyciekł strój Batmona: Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Beka. Brakuje tylko bat-sutków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 @Masorz @FarmerMęczycie? Ja to w sumie bardziej oglądam na przewijaniu, kojarzę jeno wlokący się wątek z Nygmą i coś tam z tym junior Jokerem, że chyba zabili go i uciekł Coś ciekawego pominąłem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Pytaj górala, ja odpuściłem już po pierwszym odcinku 4 sezonu. Maska sado-maso i pisemne pozwolenia na zbrodnie to był punkt krytyczny jeśli chodzi o tolerancję dla debilizmów tego serialu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Piąty sezon jest bardzo okej. Oczywiście, dalej są te debilizmy i wręcz akcje jak z kreskówek Looney Tunes, ale ogląda mnie się to elegancko. Jeszcze 3 odcinki i koniec. @Farmer, skoro obejrzałeś 70% serialu to mógłbyś dokończyć. Szczególnie, że będą ŚWIETNE sceny i twisty związane z Jeromem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 No właśnie nie do końca pasują mi te twisty z Jeromem. Spoiler Pierwotnie miał być jeden ale potem bezczelnie podebrali pomysł z kilkoma Jokerami z komiksów. Teraz jeden Jerome wrócił do życia i przekabacił brata bliźniaka czy coś? Nie wiem dokładnie o co chodzi ale na zajawkach i z tego co obiło mi się o oczy w internetach to mamy/mieliśmy: 1)Jerome z cyrku 2)Jerome ożywiony z facjatą jak w "Batman: Śmierć Rodziny" 3)Jerome w stylu Jacka Nicholsona 4)okularnik Jerome (?) Oczywiście 1, 2 i 3 to jeden i ten sam Jerome (chyba bo jak pamiętam Jerome "Pocięta Gęba" też zginął (znowu)). Ogólnie nie ma to sensu, a oglądanie Mazouz i jego dramatycznej gry aktorskiej sprawia, że mam ochotę pociąć sobie twarz więc... nie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Spoko, opowiem Ci na party za 3 tygodnie jak się skończyło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Oh nonononono Ale i tak jedyny pożytek z tego serialu to aktor grający Jeroma. Spoiler Mr J zdecydowanie powinien wygładzić sobie zmarszczki. Kureła, aż mnie korci żeby zobaczyć finał Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 A ja dopiero zacząłem oglądać pierwszy sezon i mi się podoba. Fajny elseworld, z wątkami i bohaterami z Gotham Central i historiami o genezie Batka, plus cała plejada przeciwników Batmana za młodu. Trochę się dłużą niektóre odcinki, czasem dialogi przesadnie teatralne, ale casting na złoczyńców zrobiony perfekcyjnie (Dent, Pingwin, Electrocutioner, Zsasz). No i plus dwa oczka za Morenę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Dalej będzie tylko lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Gdzie można obejrzeć 5 sezon (póki co na Netflix nie ma, pełne 4 sezony) z napisami? Czy pozostaje czekać, aż wrzuci ten Netflix? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Torrenty plus napiprojekt, lub zaczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Skończyłem całość i jako do kotleta/prasowania może być, ale niestety im dalej tym więcej głupot. Chyba najlepszy z tego był pierwszy sezon - podobały mi się te mafijne porachunki a w tle jedynie trochę nawiązań do Batmana, coś jak Gotham Central. Poniżej gdy już wchodzą wszyscy złoczyńcy na raz, do tego każdy grany zerojedynkowo i mocno przerysowany (oglądając Strange'a wolałem paznokciami skrobać po tablicy). Główny aktor grający Bruce'a też niestety nie błyszczy. O ile jako młodemu można było mu wybaczyć pewne zachowania tak potem to już poziom braci Mroczków. No i ta niekonsekwencja w pokazywaniu postaci - Zsasz tak świetnie się zapowiadał a potem zrobili z niego wsiowego głupka z pistoletem, Riddler w 1. sezonie złoto a potem jakby mu mózg wyjęli itp. itd. Piąty sezon to w ogóle jedno wielkie "ucięli nam liczbę odcinków więc wrzućmy cały materiał w dwa razy mniej odcinków". I potem wyszły takie kwiatki jak Bane czy nieodżałowany Scarface. Mogło być lepiej, ale też mogło być gorzej. Nie tęsknię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 259 Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 W dniu 8.07.2019 o 10:48, Rudiok napisał: Mogło być lepiej, ale też mogło być gorzej. Nie tęsknię. Gorzej byc juz nie moglo. Ilosc abusrodow, nawet jak na serial o komiksie, byla tak ogromna, ze przestalem liczyc. Sceny walk, poscigow, strzelanin byly tak kiepskie, ze w porownaniu z poprzednimi sezonami az zauwazalne. Z wszystkiego najbardziej podobal mi sie odcinek ostatni bo nikt na sile nie probowal wyrezyserowac jakiejs sceny walki barmana z 10 zakapiorami a wszystko bylo jedynie sugerowane. I to wlasnie, tak jak Rudiokowi, przypomnialo mi pierwsze dwa sezony, gdzie wszystko opieralo sie na dialogach a nie na strzelaniu. No ale w trzecim czy tam ktorym musieli wprowadzic jakies pier.dolone mutanty i sie wszystko zes.ralo. Dobrze ze juz koniec. A sie jeszcze przy sciaganiu napisow do pierwszego epizodu zastanawialem dlaczego to ma tylko 12 odcinkow... Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Oj, przytyło się Kotce 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Na netflix wylądował ostatni sezon jak tylko ktoś na legalu ogląda, no w końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi