Masorz 13 216 Opublikowano 23 września 2015 Opublikowano 23 września 2015 Nom, pierwszy odcinek nowego sezonu bardzo mi się podobał. Nawet w kwestii gore poszli do przodu, więcej krwi oraz odcinanych części ciała, me likes it! Barbara <3 :rose: Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 24 września 2015 Opublikowano 24 września 2015 W pierwszym sezonie nie zauważyłem, że to jest przecież rudy gej z Shameless. Na tym trailerze daje radę chłopak Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 24 września 2015 Opublikowano 24 września 2015 Niewazne jaki byl pierwszy sezon (mi sie podobal) drugi trzeba tez obejrzec. W koncu to lore batmana. Cytuj
Luqat 975 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 Jest dobrze, tylko mam nadzieję, że nie odstawią na boczny tor pingwina i wątków z pierwszego sezonu. Mam nadzieję, że nie będzie to teatr jednego aktora nomen omen. No i wierzę, że mają jakiś pomysł zarówno na ten sezon jak i całość. Ktoś wie ile planują sezonów? Tak czy siak jako fan gacka i uniwersum będę oglądał tyle ile będzie. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 Potwierdzam, fantastyczny odcinek a gość grający Jokera to pie.przony geniusz. Na razie wygląda na to, że Heller wziął sobie do serca krytykę i szykuje się wspaniały sezon, niekoniecznie skupiający się tak jak poprzednio na Pingwinie. Przygody Bruce'a i Alfreda też coraz ciekawsze. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 30 września 2015 Opublikowano 30 września 2015 Dwa pierwsze odcinki mocno na tak, widać skok na przód w porównaniu do S1. Jest też bardziej poważnie i dostanie - scena na posterunku w drugim odcinku. Bruce i Alfred, na ich widok rzygać się chce. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 No zaczynają grubo. Co ten Rudy to ja nawet nie. Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 Ja po drugim odcinku jestem optymistycznie nastawiony ^_^ Mam nadzieję, że serial z odc na odc będzie coraz lepszy. Barbara już tak nie denerwuje, gdy słyszę śmiech rudego tworzy mi się banan na twarzy i widzę potencjał w tej postaci, a Bruce hmmmm może będzie lepszy jak podrośnie. Tak mi się zdaje ale chyba zatrudnili jakiegoś dodatkowego muzyka, bo co jakaś scena lepsza to muzyka nadaje odpowiedni ton i to słychać. Fajne wstawki dodają dla fanów przedstawiające kto się pojawi w dalszej części serialu. Widać, że wzięli krytykę do serca i starają się wprowadzić Gotham na właściwe tor, taki jaki powinien być od początku. 1 Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 Rudy jest całkiem niezły, taka mieszanka Ledgera, Nicholsona i Hamilla, jak dla mnie zjada Pingwina na śniadanie jako czarny charakter (i tak powinno być). Drugi odcinek przywrócił mi wiarę w ten serial. Cytuj
Il Brutto 1 628 Opublikowano 3 października 2015 Opublikowano 3 października 2015 Do tych którzy widzieli pierwszy odcinek: Czy ta dziewczyna na końcu czasami nie zabiła czarnej maski? Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 3 października 2015 Opublikowano 3 października 2015 Do tych którzy widzieli pierwszy odcinek: Czy ta dziewczyna na końcu czasami nie zabiła czarnej maski? ha dobrze że o tym przypomniałeś, jak siedzieli w więźieniu to zwracali się do typa Sionis czyli Blackmask a później typka załatwia go batem xd no chyba że nie umar Cytuj
Timmy 1 801 Opublikowano 3 października 2015 Opublikowano 3 października 2015 @up Przecież ublili Sionisa seniora. Junior jest równolatkiem Bruce'a. Cytuj
Il Brutto 1 628 Opublikowano 3 października 2015 Opublikowano 3 października 2015 A faktycznie google podaje, że to Richard a tamten ma być Romanem. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 3 października 2015 Opublikowano 3 października 2015 Tak jest, ciekawe czy to będzie kiedyś jeden z powodów dla Romana do wkroczenia na bandycką drogę. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 szkoda Żuroma ;/ Myślałem że będzie drugim złym po Pingwinie i z czasem wysunie się na pierwszy plan. btw ten Galavan to nie jest ktoś związany z Trybunałem Sów? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 xDDDDDD nie wiem co napisac, szok rodem z gry o tron ale teraz tym bardziej mam obawy: co do tego kto bedzie prawdziwym jokerem i czy czasem nie rozwiaza tego tak, ze wszystkim znany joker to tak na prawde podrobka jeroma na wzor relacji cloud-zack z ff7 - zawiode sie wtedy strasznie jak sie okaze ze on sie na kims inspirowal Cytuj
Luqat 975 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 @koval Na pewno jest związany. Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 (edytowane) szkoda Żuroma ;/ Myślałem że będzie drugim złym po Pingwinie i z czasem wysunie się na pierwszy plan. btw ten Galavan to nie jest ktoś związany z Trybunałem Sów? wszystko na to wskazuje, że jego rodzina wchodzi w skład Trybunału sów. Twórcy dawali fajne ester eggi naprowadzające, że niedługo zawita do serialu Trybunał Sów ^_^ Szkoda że Jerome umarł, zapowiadał się bardzo fajnie no ale cóż, dobry twist ^_^ Może w końcu rozwiną Riddlera jakoś a nie... Edytowane 7 października 2015 przez Malibu Cytuj
selene 3 368 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 Obejrzałam 4 odcinki pierwszego sezonu i jetem zdziwiona, że pozwolili komuś tak s(pipi)ić temat. Gordon beznadziejnie obsadzony, większość aktorów bezpłciowa, serial dziwnie wyreżyserowany, niektóre sceny są tak tandetne, że aż bolą (i proszę tego nie nazywać groteską lub przerysowaniem - to jest zwykła tandeta). Jedyne co tu jest dobre to miasto Gotham, które wygląda świetnie i oddaje klimat uniwersum chyba najlepiej z dotychczasowych ekranizacji, oraz epicki Pingwin - w sumie tylko dla jego historii jeszcze oglądam ten crap. Forumku, czy dalej jest lepiej, czy szkoda czasu? No i sorry, ale Catwoman jest tylko jedna. 1 Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 Jest stopniowa poprawa a parę odcinków nawet bardzo dobrych. Za to w drugim nastąpiła sakramencka poprawa i jak na razie jest prawie że GOTY. Zniknęła tandeta wspomniana przez Ciebie a postacie lepiej napisane. A te nowe bardzo spoko, Tabitha :rose: Cytuj
Il Brutto 1 628 Opublikowano 16 października 2015 Opublikowano 16 października 2015 Omg Vick Mackey w roli nowego kapitana, Lepiej nie mogli trafić Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 28 października 2015 Opublikowano 28 października 2015 (edytowane) od śmierci żuroma akcja trochę siadła teraz ładnie pokazali przemianę nygmy ten ośrodek w Indian Hill i zapowiedzi następnego odcinka ale będzie rozp.iździe Edytowane 28 października 2015 przez koval Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 Drugi jest dużo lepszy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi