Gość Zaqair Opublikowano 27 maja 2014 Opublikowano 27 maja 2014 (edytowane) Yeah it's probably the rumored SWAT themed BF game. I've found quite a lot of info... EDIT1: The code-name is apparently Omaha. EDIT2: Possible game modes: TDM, Turf War (Small and Large), Heist and Blood Mooney. EDIT3: Possible teams: SWAT, Thieves, "LW" and "CR". EDIT4: The game is pretty much ready for E3, Heist and Blood Mooney will be playable on the map High Tension (MP_Downtown). EDIT5: I believe Commander mode will be available too. EDIT6: Possible "classes" (maybe they're just loadouts): Enforcer, Mastermind, Techincian and Professional. There should be vehicles too. EDIT7: Possible in-game store where you can buy weapons and accessories (hopefully ala CounterStrike). EDIT8: There will be the police baton ("The police baton is used in melee combat to deter wrongdoes from bad behavior.") Gra podobno bedzie sie nazywac Battlefield Hardline. Edytowane 14 marca 2015 przez Square Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 27 maja 2014 Opublikowano 27 maja 2014 coś czuje że to będzie następca z pctowego battlefield heroes gra będzie f2p i wrzucona bedzie na konsole. rzekłem. Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano 27 maja 2014 Opublikowano 27 maja 2014 Jak będzie działać to kupie bo jak wiadomo na ps4 jest pustynia. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 27 maja 2014 Opublikowano 27 maja 2014 (edytowane) coś czuje że to będzie następca z pctowego battlefield heroes gra będzie f2p i wrzucona bedzie na konsole. rzekłem.Raczej watpie bo gra bedzie miala premium http://getbblog.com/en/download?type=attachments&id=118855&file=game_icons_bfh.png Edytowane 27 maja 2014 przez Zaqair Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 27 maja 2014 Opublikowano 27 maja 2014 To moze mniejszy tytul bez kampanii? Albo idac pomyslem Tintafalla sam multik za 60 dolcow? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 27 maja 2014 Opublikowano 27 maja 2014 coś czuje że to będzie następca z pctowego battlefield heroes gra będzie f2p i wrzucona bedzie na konsole. rzekłem.Raczej watpie bo gra bedzie miala premiumhttp://getbblog.com/en/download?type=attachments&id=118855&file=game_icons_bfh.png bo w grach f2p nie zarabia się na dodatkach Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 maja 2014 Opublikowano 27 maja 2014 Jakoś mi to COD śmierdzi, czyli jak mówiłeś Zaq mniej taktyki więcej młócki w miejskiej dżungli Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 27 maja 2014 Opublikowano 27 maja 2014 Wedle raportu EA ten tytul ma sie sprzedac w conajmniej 5-6 mln kopii. Dodatkowo ofery pracy jasna wskazuja rowniez na kampanie dla pojedynczego gracza takze to normalny tytul AAA za 60 dolcow. Cytuj
McDrive 3 096 Opublikowano 27 maja 2014 Opublikowano 27 maja 2014 Hm... BF z prawdopodobnie tylko MRAP-ami i śmigłowcami zwiadowczymi i transportowymi w multi? Nie mówię nie. Zobaczymy po pierwszym pokazie. Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 (edytowane) Widzę, że tylko ja w nocy czuwam Battlefield: Hardline oficjalnie, gra ujawni się podczas konferencji prasowej Elektroników na E3, czyli w godzinach wieczornych 9 czerwca. http://www.battlefield.com/hardline Edytowane 28 maja 2014 przez lothronik Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 Ale o tym było wiadomo od samego początku bo od paru miesięcy było wiadomo że właśnie na targach E3 ma być pokazana gra Cytuj
_Blizzard_ 1 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 (edytowane) Jakoś mi to COD śmierdzi, czyli jak mówiłeś Zaq mniej taktyki więcej młócki w miejskiej dżungli Tym razem nie zdążyłem założyć wątku : )) mimo prawie 2 lat to nadal pamiętałem o tym : D http://www.psxextreme.info/topic/100369-battlefield-4/?p=2651821 Edytowane 28 maja 2014 przez _Blizzard_ Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 A ja jak dziś zobaczyłem że coś napisałeś w temacie miałem Ci dopiec że nie zdążyłeś . Ja niestety z dzieciakiem byłem na spacerze i dupa, tak to jest jak człowiek nie siedzi na necie 24h tyle rzeczy mu umyka 1 Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 Najważniejsze, że za grę odpowiada Visceral. Jest szansa na produkt dopracowany już na premierę. Dotychczas to studio ani razu mnie nie zawiodło, także wierzę, iż tym razem będzie podobnie. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 Niezła beka z wyciekiem sporej zapowiedzi. Na YT na kanale BF Hardline był przez chwilę bardzo ciekawy materiał z gameplay'em. Multi wiadomo, różne ciekawe tryby i opcje. Ale podjarał mnie bardzo singiel. Sporo miejsca mu poświęcili. Kupuję bilet na hype train. Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 (edytowane) Kurde świetnie to wygląda, multi może być takim Counter Strikiem na miare obecnych sprzętów w końcu, a i single może nieco świeżości wprowadzić. Urywki z multi z pościgami przywodzą na myśl GTA, może pozamiatać ta gra jak ją Visceral dopracują. Edytowane 28 maja 2014 przez Bartg Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 Mnie to bardziej zajeżdża klimatem call of juarez the cartel , który był tragiczny. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 Mi się to podoba i chętnie bym zagrał, ale NIGDY nie wywalę 250 (czy więcej?) zeta na premierę tym bardziej, że mam uraz po BF4. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 Jeszcze nic nie wspomnieli o premium i DLC? Cud nad Wisła. Gra wygląda identycznie jak bf4 te same ruchy animacji,strzelanie. Może pokaza na e3 jakąś rozgrywkę multiplayer.Gierka może być dobra,ale to będzie zależało czy zmniejsza AIM assist oraz wielkość i dopasowanie map.Jeśli to będzie taki bezsens jak na metro i wiezieniu, ze wszyscy się napierdzielaja bezsensu granatami to ja wole grac w call of duty. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 (edytowane) Żeby tylko zmienili fizykę aut, bo jak w bf4 się jeździ tymi szrotami (jeepy itp.) to, tylko śmiech pusty bierze, jak te autka wyskakują na 15 metrów, jezdza po skałach like a boss i w ogole dont give a shit. A z trailera widać, że mają być jakieś pościgi w multi Edytowane 28 maja 2014 przez Ferris71 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 O matko następny który chce zrobić z gry o strzelaniu GranTurismo , do następnego stwierdzenia że gra wygląda jak BF4, a jak ma nie wyglądać skoro to cały czas ten sam silnik ! baa nawet dźwięki broni będą takie same. kolejne szokujące pytanie "jak można było doprowadzić do takiego wycieku" Ile wy macie lat na serio wierzycie w wyciek ? Jest to kontrolowany wyciek któy ma na celu zrobić większe zamieszanie niż pokaz na E3, zresztą zadanie w 100% wykonane bo internet aż wrze. Teraz moje spostrzeżenia Po materiale widać że targetem są dzieci CODa które lubią wielką rozpierduchę w mieście, czy to źle chyba nie o ile wyjdzie z tego dobry tytuł. Osobiście nie mówię nie ale na preordera raczej nie się nie zanosi, jak kolega wyżej mam uraz po premierze BF4 choć premiera BF3 powinna mnie czegoś nauczyć. Jeszcze jedno małe info podobno ma być BETA Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 Nie następny chce zrobić GT, tylko jakoś w poprzednich bfach, samochody się normalnei zachowywały, a nie odbijały się od wszystkiego jak guma. Poza tym, co to za problem, żeby twórcy nad tym popracowali zamiast dowalać miliardy innych niepotrzebnych rzeczy Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 Srednio to wyglada jak dla mnie. Nadal czekam na Bfa w klimatach IIWS, ewentualnie Battlefront. Cytuj
walek 96 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 Ja tylko czekam na The order 1886, bf dla mnie umarł. A ten nowy hardline wyglada za(pipi)iscie... ale tylko na trailerze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi