Skocz do zawartości

Battlefield Hardline

Featured Replies

• Odpowiedzi 617
  • Wyświetleń 137,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mersi nie odpi.er.dalaj matoła...    Kto tu pisze że mu pomysły na gejmplej nie pasują? My nie je.bi.emy trybów, zmiany klimatu i rodzaju rozgrywki ale WYKONANIE tej gry (i nie chodzi mi o grafę rze

• Nie jestem zachwycony kompletnie. Gra śmierdzi ostrym skokiem na kasę, nawet jak na EA i sprawia wrażenie ubogiego krewnego BF3/BF4. Klimatu tutaj z CS'a też nie ma, gra nie wygląda na pojedynek polic

• 8 lat temu po wyjściu BF2 czytałem podobne posty.

Opublikowano

Jak pobrać na ps4?

Pisałem stronę temu. PS4 users can access the beta through their console by highlighting their copy of BF4!

Opublikowano

musieliscie wklepywac date urodzenia , logowac sie do origin itp z poziomu ps4 ?

Opublikowano

nie, po kliknięciu w banerek wyskoczyła normalna strona z Ps Store i wszystko odbyło się normalnie. 

Edytowane przez BartIrlandia

Opublikowano

kurde, nie wiem co zrobila moja zona ale chyba cos z(pipi)ala

Pie rdol ic to

Opublikowano

U mnie nie wyświetla banerka po ponownym zalogowaniu sie. Wale to.

Opublikowano

U mnie tez nie ale po 5 czy 6 re-loginach wyswietlil sie banner (zostalo 41% kluczy na ps4) doslownie 2 min temu .

Opublikowano

kurde, nie wiem co zrobila moja zona ale chyba cos z(pipi)ala

Pie rdol ic to

U mnie to samo. O dziwo. Nie wiem dlaczego.

Opublikowano

żadnych kodów na maila nie będzie (ps4), wszystko robiło się przez dashboard, przez ikonkę z BF4, tam pojawiał się acces do bety.

Opublikowano

Jest już preorder w PSStore. Cena, uwaga, 329PLN!

Doczekamy czasow jak za gre na ps4 bedzie mozna kupic konsole PS3

Opublikowano

Oooo dzieki. Kilka logowań i poszło.

Opublikowano

Mnie akurat w domku nie było, to dziewczyna właczyła konsolę i ciągle mi odświeżała "stronę" Battlefielda i po ponad pół godzinie jej się udało dostać do bety, ponoć zostało 39%. Kocham tę kobietę :D

Edytowane przez Moldar