Pryxfus 820 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Chyba każdemu kto oglądał Gorączkę właśnie z tym sie kojarzy. @Hansior Ja bym powiedział, że BFH to ra dla piechurów z dużego Battlefielda, czyli akurat dla mnie, Mcluskiego, kabotyna itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
hansior111 68 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 @Hansior Ja bym powiedział, że BFH to ra dla piechurów z dużego Battlefielda, czyli akurat dla mnie, Mcluskiego, kabotyna itd. Ja też raczej jestem piechurem, czasem tylko przy okazji wsiądę do śmigła, ale IMHO rajem bym tego nie nazwał. Tak jak pisałem, jest to dobra gra, która na pewno znajdzie zwolenników. Szczególnie wśród wielbicieli naparzania bez zbędnego biegania po mapie. Umówmy się, BF4 do deathmatch'y stworzony nie jest, za to BFH jak najbardziej; chociaż to jeszcze się okaże, jak będą znane wszystkie mapy. Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Ktoś mówił ze kodów niezbędne na PS4jednak ja otrzymałem Cytuj Odnośnik do komentarza
neon 11 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Ha, "Wchodzisz do gry!", polecam przejrzec folder ze spamem na swoich skrzynkach, to wlasnie tam trafilo moje zapro do testow bety Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Juz pykam, wiedzie kiedy będą dostępne niesmiertelniki? Gdzieś widziałem kątem oka ze maja być dla testerów dostępne w BF4? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Jest już preorder w PSStore. Cena, uwaga, 329PLN! Az z ciekawosci sprawdzilem ceny na PSStore Irl i Gamestop Irl Gamestop: Battlefield Hardline Delux Edition(plyta wersja ps4/xbone) 79.99 Eur!!(+/- 329pln) Battlefield Hardline zwykla edycja 64.99 eur(+/- 270pln) PSStore Battlefield Hardline Delux Edition( ps4/xbone) 79.99 Eur(+/- 329pln) Battlefield Hardline zwykla edycja 69.99 eur(+/- 290pln) 80 euro za gre na plycie,to jest juz nowy poziom absurdu. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Juz pykam, wiedzie kiedy będą dostępne niesmiertelniki? Gdzieś widziałem kątem oka ze maja być dla testerów dostępne w BF4?Next month. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Jest już preorder w PSStore. Cena, uwaga, 329PLN! Az z ciekawosci sprawdzilem ceny na PSStore Irl i Gamestop Irl Gamestop: Battlefield Hardline Delux Edition(plyta wersja ps4/xbone) 79.99 Eur!!(+/- 329pln) Battlefield Hardline zwykla edycja 64.99 eur(+/- 270pln) PSStore Battlefield Hardline Delux Edition( ps4/xbone) 79.99 Eur(+/- 329pln) Battlefield Hardline zwykla edycja 69.99 eur(+/- 290pln) 80 euro za gre na plycie,to jest juz nowy poziom absurdu. Zaq nie wiem co się stało ale wszędzie ceny po E3 wzrosły !!! Sony chyba za pewnie się poczuło bo ja biorę gry na gram.pl i tam BF 240 zł !!! to samo się tyczy innych nowości. Przypomnę tylko że za Wolfa z przesyłką płaciłem 228 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 dostalem zaproszenie do alphy na ps4... gra ktos z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Kilka osób chyba się zalapało, można w sumie jakoś się ustawić na kilka rund. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 wie ktos czy jest NDA? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Ludzie wrzucaja filmiki na youtube,robia streamy na twitch.tv wiec watpie. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 widzę, że same mega pozytywne oceny z Waszej strony. Z Waszych wypowiedzi klaruje się ładny obraz fajnej szpili dla piechoty. Kiedy to ma premierę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) 21.10.2014 Edytowane 11 Czerwca 2014 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Te dwa dostepne tryby, to zdecydowanie nie dla mnie. Blood Money, to rasowa kamperka- ludzie kasy nie zbieraja, tylko obsadzaja te miejscowki, i fraguja. Heist to mobilny szturm. Troche chaotyczny, ale daje o wiele wieksza frajde. Ja raczej w pelnej wersji bede grywal TDM, albo cos na ksztalt Dominacji. Ktos wie jakie beda tryby w full'u? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Tyle wiadomo: Game modes: TDM, Turf War (Small and Large), Heist and Blood Money Ktos wie czy w Polsce i UK maja bana na google ? Edytowane 11 Czerwca 2014 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 W Polsce ludzie lubią rozmawiać z ludźmi, a nie z robotami Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Ja pograłem dosłownie 3 rundy więc nie wiele powiem ale na razie jest nieźle,co do grafy się nie wypowiadam to wiadomo BETA mam jedynie zastrzeżenia co do animacji oby to poprawili. Gra dla mnie to taki BF dla dzieci CODa z bliska nawet nie używam celowania tylko walę z armaty. Całe te ribbonki i rangi są brzydkie takie dziecinne. ogólnie wielka rozwałka w mieście. Aha kod musi być bardzo stary bo ludzie raportują dużo błędów jakie były w BF4 na początku łącznie z ludźmi żyrafami Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Ja pograłem dosłownie 3 rundy więc nie wiele powiem ale na razie jest nieźle,co do grafy się nie wypowiadam to wiadomo BETA mam jedynie zastrzeżenia co do animacji oby to poprawili. Gra dla mnie to taki BF dla dzieci CODa z bliska nawet nie używam celowania tylko walę z armaty. Całe te ribbonki i rangi są brzydkie takie dziecinne. ogólnie wielka rozwałka w mieście. Aha kod musi być bardzo stary bo ludzie raportują dużo błędów jakie były w BF4 na początku łącznie z ludźmi żyrafami Faktycznie te modele postaci sa chyba z pralki wyciagniete i wysuszone, z kiepskimi animacjami. Ta gra ma wiele bledow, ale najwieksza jej zaleta hest "gunplay", ten unikalny feeling, gdy strzelasz. Szkoda, ze ta gra ma klimaty policyjne, ja bym wy&^bal to, i zastapil klasycznym stronami konfliktu (USA i RU) oraz tradycjnymi trybami. Zielu, jakie dzieci KODa? Tutaj trzeba kontrolowac serie, bo spluwa ma spory odrzut, a do tego musimy byc celni. To wlasnie Bf4 zostalo zrobione dla dzieci Cod'a. Odpalasz magiczne dwa przycisku L2, R2, i walisz headshoty, czasami z dosc sporych odleglosci. Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Czy tylko mi się wydaje ze wersja na PC wygląda o wiele lepiej niż konsole? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 http://zeratulpl.blogspot.com/2014/06/showx4-battlefield-hardline-beta.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Czy tylko mi się wydaje ze wersja na PC wygląda o wiele lepiej niż konsole?Co wtym dziwnego? Wersja bf4 na PC tez duzo lepiej wygladala. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Wersję na PS4,PC,X1 tworzy Visceral Games a inne studio EA na PS3,X360 I uwaga !!! dziś PC dostaje patcha który waży 5,18 GB !!! Ich chyba po(pipi)ało, widać dostaną wszystkie poprawki jakie do tej pory zostały wprowadzone Edytowane 12 Czerwca 2014 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi