kubson 3 189 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Mam do oddania kod na bete na ps4 jak cos to pw Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 kod na betę do oddania mnie bugerfielfd nie obchodzi ale oddam w ręce zainteresowanej duszyczki Cytuj Odnośnik do komentarza
-DamiaN- 169 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Nie jestem za bardzo w temacie, jest możliwość pogrania w bete na XOne ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Nie,tylko pc i ps4. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Gracze maja bardzo krótką pamięć. Dlatego taka firma jak EA doi ich jak chce. W tym przypadku decyduje tylko kiepska jakość produktu jakim Hardline prawdopodobnie będzie. Brzydko, nudno,bez wyrazu. Ostatni MOH to przy tym wzór charakteru. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 (edytowane) z tym brzydko to bym nie przesadzal- to zaledwie beta. Nie sadze, zeby pelna wersja miala byc brzydsza od BF4, predzej ciut ladniejsza. W ogole po odpaleniu gry przez chwile widac chyba Ishimure Edytowane 15 Czerwca 2014 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgadzam się chyba wpadacie w paranoję z tą grafiką, dostaliśmy wersję bardzo wczesną i tylko. Gra na pewno będzie wyglądała jak BF4, X1 też dostanie betę i podobno ma wyglądać już inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Napewno gra bedzie wygladac minimum jak BF4 albo ciut lepiej. Za gre odpowiada Visceral Games, robia jedne z najladniejszych multiplatform i jestem przekonany ze z FB3 sobie poradza tak jak nie lepiej niz DICE. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) podsumowując Wasz komentarze: 1. zaraz po rozpoczęciu grania, kilka pierwszy dni: - jest okej, fajny feeling - fajny temat muzyczny - dobra zabawa, odświeżenie serii, taka miła odskocznia, rozpyerducha i akcje dalej na poziomie - pewnie kupię na premierę, jest całkiem przyzwoicie i duuuużo mniej bugów 2. ostatnie kilka dni - co za ch,ujnia, nie wiem co mi nie leży, ale chyba feeling słaby - brak klimatu, jakieś to takie bezpłciowe, nie wiem czemu ale nie mam motywacji, może to też kwestia braku fajnego music theme - znów to samo, wszystko identyko jak w BF4 tylko, że policyjne, je,bać EA złodzieje pazerne na kasę - takiego ch,uja w anal chcę jak to kupię, wała złodziejom i konfidentom, je,bać LET'S RISE i bądź tu człowieku mądry. XD jedynie tommi wyjaśnia te fenomen, napisał, że im więcej gra w Hardline tym mniej mu się chce, to może to być. Dostałem swój kod to może sam spróbuję ciupnąć i się przekonam Edytowane 16 Czerwca 2014 przez waldusthecyc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Mi również nie podeszła teraz tylko czekać na DLC policja w opałach, złodziej zadymiarz, gliny kontratakują i finalne starcie Edytowane 16 Czerwca 2014 przez gamerTHC Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Kozbinio zagraj sam, zobaczysz, że będzie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Na duży plus trzeba mimo wszystko z kronikarskiego obowiązku zaliczyć brak kontry z noża (potwierdzone na 100% wczoraj z Kabotynem). ...ale nawet mnie raczej to nie skłoni do kupna na premierę. Dla mnie ta gra nie ma efektu "wow, (pipi)a, zaje.biste!!!", a raczej coś w rodzaju "o, beta bez błędów" Ciekawostka, ale zeby tyle siana wywalać? Zeby jeszcze rozsądna cenę dali, to by sie można zastanawiać, ale tez mi sie powoli rzygac chce widząc politykę wydawców. ...no i poza tym za dużo zainwestowałem w BF4, zeby po niecałym roku go odstawiać, zwłaszcza ze daleki jestem od znudzenia sie nim. Edytowane 16 Czerwca 2014 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Jak bedzie TDM, to kupuje szpila. Gra nagradza szybkich, ofensywanie grajacych graczy. Dzis tak sobie zagralem po hardline w BF4. Jaka k*7a masakryczna roznica! Wszysycy k*7a maja jakiegos za(pipi)istego skill'a w "czworce", i napie$alaja permamentnie headshoty. Grajac pewna runde na TDM (z Vojteckim) na 10 zgonow, 9 zakonczylo sie headshot'em. WTF!? Dzisiaj znowu masterchief z Amsterdamu, czyli Remik w(pipi)al mi 2 kosy! Tommi, powinienes sie od niego uczyc fechtunku "kozikiem". Cicha woda, brzegi rwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Kiedy beta traci ważność? Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Kozbinio, zagraj a sam zobaczysz. Jak dla mnie beta to jest prawie ukończony produkt. Albo powyłączali wszystkie szadery-duperely albo będzie kiszka, grafa faktycznie odstaje. Ale walić grafę... Mi jakoś tam strzelanie nie podchodzi. Jakoś temu bliżej do strzelania w gta niż bf hehe. Na plus są pukawki i sprzęty, bejzbole, linki do zjeżdżalnia itp. Akcje fajne można organizować ale jak zawsze rozchodzi się o ekipę. Z randomami będzie oczywiście więcej bluzgów niż radochy. Mapy małe. W pełnej dadzą chyba większe? Ogólnie przyłączam się do śpiewu ze jako dodatek było by super ale za pełną cenę niech się gonią. Ja nie kupię. Ps. No chyba, że Wy kupicie to wtedy co innego. Komu wtedy będę swoje audio pamiętniki przez hs recytował :-P ;-) Ps2. Beta chyba do 24.06, niech ktoś poprawi jeśli się mylę Wypalcowano tapatalkiem Edytowane 17 Czerwca 2014 przez Łebi Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Pograłem chwile i jest ciekawie. Jak na mój gust jest odrobinę zbyt szybkie i chaotyczne. Wolałbym trochę trochę bardziej taktycznej rozgrywki. Tak wszędzie jeżdżą i rozbijają się tymi pojazdami, tak że nie wiadomo o co chodzi. Nie sprawia to wrażenia, ani zorganizowanej akcji policji, ani terrorystów. Przypomina to jakąś arcade'ową chaotyczną rozwałkę. Z drugiej strony jak dla mnie motyw biegu za jakimś złodziejaszkiem będąc gliną sprawia o dziwo niezłą frajdę Trochę jak z filmów o policjantach z lat 90tych. Za(pipi)iście mi się też podobają gadżety typu Grappling Hook i Zip Line. Przydało by się to w Battlefieldzie 4 do rozwalania cwaniaczków kampiących na dachach. Podoba mi się też motyw, że nie muszę błagać ludzi o amunicje. Jakby kosztowało ok 125 zł to może bym się zastanowił. 250 zł na 100% za to nie dam Czekam na Desteny, Planetside 2 i Battlefronta 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Jak gierka spadnie do poziomu 100-130 zł to myślę, że wtedy można brać zakup pod uwagę i ekipą się zorganizować do grania. Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 jakby ktos chcial to wrzucam kod wersji na ps4 bo dostalem 2 6HDM-RFNA-HLJN Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Beta na PS4 została przedłużona o tydzień jakby kogoś interesowało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Jawnie ten motyw z zabieraniem amunicji i apteczki samemu od gracza z drużyny jest genialny i też mnie dziwi że nikt na to nie wpadł... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 MoH:W na to wpadl. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Ostatnio Zaqu pisales, ze Hardline bedzie mial klasyczny tryb TDM. W filmiku ponizej, nie widze go (patrz od 1:20, game modes). Raczej nie kupuje szpila Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Panowie pograłem godzinkę i to DLC daje mniej niż Vietnam. Padaka graficznie, animacja śmieszna, wszyscy (włącznie ze mną) jeżdżą jak poyebani tymi samochodami, ogólnie słabo Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Kozbinio, ale jak sie fajnie i przyjemnie strzela, nie zauwazyles?! I w zadnej sekundzie gry nie wykrzyczysz " WTF!? Jak on to zrobil, to niemozliwe!" Gra ma tylko jeden, powazny minus. Brak trybu TDM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi