Skocz do zawartości

Battlefield Hardline

Gość Zaqair

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby wiem o tytule, fpsy multi mnie nie grzeją, a jednak na trailerze zaciekawił mnie tryb solo. Może coś z tego będzie. Michael Wybuchy Bay i jazda bez trzymanki.

Własnie tutaj troche odmiennie ma być więcej kameralnych policyjnych akcji, które można rozegrać niejako "stealth" przekradając się i aresztując rzezimieszków, ale na bank nie odpuszczą kilku grubych akcji. No singiel zapowiada się interesująco z tego powodu, że robi go Visceral, ale klimaty nudne niestety.

Opublikowano

Czy mi się zdaje czy niestety, ale zmniejszyli recoil broni ?

Poza paroma głupotami, które mogę przeszkadzać, jak to auto-namierzanie RPG to wszystko bardzo mi się podoba. Lubię walkę w zwarciu, a połączenie Battlefield + Call Of Duty + Counter Strike jest dla mnie naprawdę świetne. Poza tym same mapki pod względem technicznym nie wiem, jak są zaprojektowane, ale pod względem kolorów, klimatu i samych pomysłów na miejsca, jakie tutaj wykreowali bardzo mi się podobają. Grałem w pierwszą betę w lipcu 2014 na ps4 i była dla mnie świetna, teraz ogram nową betę Hardline na xone i pc i pewnie kupię na którąś z tych platform :)

Swoją drogą wszyscy wrzucają filmiki od Jacka, a nikt nie docenia tego pana :)

Warto obejrzeć, bo ciekawie gada i pokazuje parę fajnych nowości.
  • Plusik 2
Gość Zaqair
Opublikowano

Beta na pc bedzie dzialac za 1h30min wiec zakladam,ze wtedy bedzie mozna pobrac wersje na konsole.

Opublikowano (edytowane)

próbowałem wejść do pss ale cały czas ładuje mi się ekran początkowy sklepu i dalej nie chce ruszyć, ktoś też doświadcza tej samej jakości od SONY? no i czy da sie zassać już bete na ps3?

Edytowane przez mersi
Opublikowano

próbowałem wejść do pss ale cały czas ładuje mi się ekran początkowy sklepu i dalej nie chce ruszyć, ktoś też doświadcza tej samej jakości od SONY? no i czy da sie zassać już bete na ps3?

Przed chwilą wchodziłem na PSS, ale była beta tylko na PS4. Mam nadzieję że na PS3 też się pojawi.

Opublikowano (edytowane)

Pogralem i zostane przy beefie. O ile rozgrywka nie jest jakas zla. "Wyscigi" sa calkiem spoko, napad na bank w porzadku a i podboj nie odbiega od tego co juz znamy. Kolorystyka jednak zupelnie mi nie odpowiada. Odrzuca mnie to niemilosiernie na spora odleglosc, a to tylko glupie kolory ;/

Edytowane przez El Loco Chocko