mclusky 776 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Za cenę hardlajna kupisz sobie PS3 i uwielbianego przez Ciebie BF3. Skoro grając w BFBC2 zdarzają się pełne serwery to tam będą tłumy. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Niby wiem o tytule, fpsy multi mnie nie grzeją, a jednak na trailerze zaciekawił mnie tryb solo. Może coś z tego będzie. Michael Wybuchy Bay i jazda bez trzymanki. Własnie tutaj troche odmiennie ma być więcej kameralnych policyjnych akcji, które można rozegrać niejako "stealth" przekradając się i aresztując rzezimieszków, ale na bank nie odpuszczą kilku grubych akcji. No singiel zapowiada się interesująco z tego powodu, że robi go Visceral, ale klimaty nudne niestety. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 Czy mi się zdaje czy niestety, ale zmniejszyli recoil broni ?Poza paroma głupotami, które mogę przeszkadzać, jak to auto-namierzanie RPG to wszystko bardzo mi się podoba. Lubię walkę w zwarciu, a połączenie Battlefield + Call Of Duty + Counter Strike jest dla mnie naprawdę świetne. Poza tym same mapki pod względem technicznym nie wiem, jak są zaprojektowane, ale pod względem kolorów, klimatu i samych pomysłów na miejsca, jakie tutaj wykreowali bardzo mi się podobają. Grałem w pierwszą betę w lipcu 2014 na ps4 i była dla mnie świetna, teraz ogram nową betę Hardline na xone i pc i pewnie kupię na którąś z tych platform Swoją drogą wszyscy wrzucają filmiki od Jacka, a nikt nie docenia tego pana Warto obejrzeć, bo ciekawie gada i pokazuje parę fajnych nowości. 2 Cytuj
milypan 1 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Od której godziny można pobierać betę z ps store?? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Beta na pc bedzie dzialac za 1h30min wiec zakladam,ze wtedy bedzie mozna pobrac wersje na konsole. Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 W playstation store już jest, ale nie da się ściągnąć. Nie ma guzika pobierz. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 A kiedy rusza na PS4 ? Pograłbym jak mi się spodoba to może łyknę pełną, bo nie miałem okazji grać w BF na current genie Cytuj
mersi 804 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 (edytowane) próbowałem wejść do pss ale cały czas ładuje mi się ekran początkowy sklepu i dalej nie chce ruszyć, ktoś też doświadcza tej samej jakości od SONY? no i czy da sie zassać już bete na ps3? Edytowane 3 lutego 2015 przez mersi Cytuj
Kris77 435 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 próbowałem wejść do pss ale cały czas ładuje mi się ekran początkowy sklepu i dalej nie chce ruszyć, ktoś też doświadcza tej samej jakości od SONY? no i czy da sie zassać już bete na ps3? Przed chwilą wchodziłem na PSS, ale była beta tylko na PS4. Mam nadzieję że na PS3 też się pojawi. Cytuj
buczo81 1 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Na X one 66 procent ściągnięte, czemu to tak wolno idzie :-) Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 (edytowane) Pogralem i zostane przy beefie. O ile rozgrywka nie jest jakas zla. "Wyscigi" sa calkiem spoko, napad na bank w porzadku a i podboj nie odbiega od tego co juz znamy. Kolorystyka jednak zupelnie mi nie odpowiada. Odrzuca mnie to niemilosiernie na spora odleglosc, a to tylko glupie kolory ;/ Edytowane 3 lutego 2015 przez El Loco Chocko Cytuj
Janush 224 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Mnie właśnie kolorystyka mega jara Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Bete na PS4 już można pobierać? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Nie. Podobno między 15 a 19 będzie dostępna. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Na PS4 11,6 GB - już można pobierać. Cytuj
Bartolinsky 1 800 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Gdzie mozna znalezc na tym gownianym ps store ta bete? Jak zwykle w tym szajsie wyszukiwarka poległa... Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Na konsoli nie znalazłem, musiałem przez stronkę dodać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi