YETI 10 944 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Gdzie mozna znalezc na tym gownianym ps store ta bete? Jak zwykle w tym szajsie wyszukiwarka poległa... np. wpisać beta w wyszukiwarce? Ludzie, ale wy macie problemy. Niecałe 15 minut i beta dysku PS4. Edytowane 3 Lutego 2015 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Aha. No faktycznie. Wpisalem hardline i nie znalazlo to na pewno jak wpisze beta to znajdzie. Ups, nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Sam wpisałem tylko beta i od razu wyskoczyło na pierwszym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Dlatego mówię, że ps store to patologia. Zrobiłem jak wojnar i wrzucę do ściągania przez stronkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mecenas 59 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Niecałe 15 minut i beta dysku PS4. Przez 2 godziny dopiero u mnie 36 % strasznie kiepsko idzie może do 8 dociągnie Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (pipi) obesrane. BF 4 też taki brzydki ? Rozdzielczość wyższa, więcej klatek i grajków, a tak to wygląda jak z 360 ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Brzydkie to jak cholera i czemu każda broń ma odrzut większy jak kałach w Counter Strike'u. Przy 60fps wychodzi jak bardzo ułomne jest granie w strzelanki na padzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Wlaczylem jakiegos przypadkowego streama z ciekawosci, pierwsze 3 zgony ktore gracz zaliczyl byly nastepujace:1. Snajper w krzakach 2. Snajper z jakiegos okna w motelu 3. Mina snajpera na pietrze jakiegos budynku Wylaczylem streama, dziekuje, do widzenia, kamperiada to nie dla mnie. Edytowane 3 Lutego 2015 przez Bansai 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) godzinę temu przeczytałem dwie strony podjarki ta beta i pomyślałem sobie: ok, zaczekam na pierwsze recenzje, ciekawe jak wtedy bedą pisać :] Edytowane 3 Lutego 2015 przez tommi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
buczo81 1 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Podbój nie jest zły, ale reszta wg mnie ssie. Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Też macie taki problem, że gra ładuje wam się w nieskończoność po tym jak dacie "pomiń konto origin"? (PS4) edit. dobra, już wiem o co chodzi. chociaż gra zainstalowała się to stan pobierania mam wciąż 7,37GB / 11,61GB i leci teraz w takim tempie, że nie wiem czy wyrobię się do czwartku z pobraniem 0_o Edytowane 3 Lutego 2015 przez maztika Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Ok, pytanie z kategorii glupich, da sie pobierac to jakos w tle? Czy jest mozliwosc pobierania tylko w menu glownym? Bo porobilo by sie co innego w trakcie zamiast patrzenia na ekran pobierania Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 na ps4 mozesz wszystko robic, a bedzie sie pobieralo w tle. Status/postep mozesz w dowolnej chwili sprawdzic w Powiadomienia -> Pobrane Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Wlasnie chodzi o to ze pobralem te 3gb a reszta mi sie ciagnie w menu glownym gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 No właśnie, co to ma być, 84% mam w menu i nic nie leci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Ja mam w menu 46% i ani drgnie. Co za chu.jnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 sprobujcie zapauzowac i wznowic pobieranie. Ostatnio jak cos tam pobieralem, to pomagalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Tak na szybko(gralem na CQ i tylko inzynierem): Na +: Jeszcze sie nie zwiesila Podoba mi sie pomysl z nastawieniem na piechote,chociaz nie powinni tego nazwac bf. Calkiem spoko bronie,ale szczerze mowiac to odrzutowi blizej do cod niz bf. Hitboxy dzialaja Na -: Brzydka strasznie na ps3. Mimo,ze mi sie podoba to nie kupie na premiere. Moze jak gra stanieje i ludzie beda grac na ps3 to kupie za 3-4 miesiace. Edytowane 3 Lutego 2015 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Odrzut większy niż w Counter Strike'u xDDDDD Jak dla mnie to jest mniejszy niż w poprzedniej becie.Jak dla mnie gra się super, świetny gunplay, mapki i w ogóle wszystko. Wyśmienita sprawa, jako odskocznia od oryginalnego battlefielda. Mam nadzieję, że ten cały hejt nie przełoży się na kiepską sprzedaż i po wyjściu Battlefronta i BF5 w 2017 zobaczymy Hardline 2, bo ciągłe bawienie się w "typową" wojnę może czasami znudzić, a zabawa w policjantów i złodziei to świetna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 sprobujcie zapauzowac i wznowic pobieranie. Ostatnio jak cos tam pobieralem, to pomagalo. Ale jakie pobieranie? W menu gry się pobiera, konsola mówi, że zainstalowała już. Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 sprobujcie zapauzowac i wznowic pobieranie. Ostatnio jak cos tam pobieralem, to pomagalo. nie da się właśnie, bo w pobranych w konsoli gra jest już zainstalowana :\ można teraz jedynie sprawdzić postęp instalacji wchodząc w informacje na temat gry lub w menu głównym w samej grze. niestety zero pauzy, można tylko patrzeć jak procenty lecą, a raczej stoją w miejscu. ps. noob pyta - gdzie w PS4 zapisywane są sejwy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Pograłem z dobre pół godziny. Grało się bardzo spoko, dobry feeling strzelania, mapy nawet spoko, pomysł też, szybko się awansuje. Bardzo, bardzo na propsie pomysł z kupowaniem broni za gotówkę z meczy, którą dostajemy za wszystko praktycznie. No i muszę pochwalić optymalizację, bo na PC gra działa mi naprawdę świetnie w 1080p. Aczkolwiek co do grafiki to dosyć średnio, jak BF3 dawał lepa w ryj jeśli chodzi o grafikę tak Hardline jakoś tak średnio się prezentuje, zwłaszcza, że miejscówka na której grałem była dosyć średniej wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Niby tryb co trzeba bronić sejfu całkiem spoko, bo za(pipi)ista sprawa kiedy siedzi się w sejfie, a na suficie jest podłożona bomba. Świetne wjazdy można robić od strony złodziei, ale najmniej podoba mi się patent z oddaniem toreb do helikoptera. Helikopter wyrzuci linę i jedyne co trzeba zrobić to wcisnąć kwadrat. Ogólnie to gameplay nie jest tak ociężały jak w bf4, co dla mnie na plus, a przy strzelaniu nie poczułem znaczących różnic. Za to zauważyłem, że zbuffowali dmg granatu, ale nie wiem do końca czy zadaję więcej dmg w zamkniętych pomieszczeniach czy w ogóle. Też dobra zmiana. Resztę trybów przejrzałem po jednej rundzie, ale tryb w którym jeździ się pojazdami to nie ma się co oszukiwać, ale jest kpiną :> Od jazdy dwuśladami w serii battlefielda można dostać raka. Edytowane 3 Lutego 2015 przez Dr1zzt Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Nie rozumiem tych narzekań na grafikę W TYM MOMENCIE. W sensie ja byłem nią zawiedziony, gdy pokazali tego BF'a na E3 2014 i od tamtej pory zdążyłem sobie zaklepać w głowie, że ta gra nie będzie powalać wizualiami. Na prawdziwy szok to trzeba poczekać na premierę Battlefronta, a BF5 ... o tym to wolę nawet nie myśleć Na pewno trzeba z kolei pochwalić optymalizację gry, bo pamiętam, jak przesiadłem się z BF3 (wszystko na ultra i ponad 60 klatek) na BF4, który wyglądał baardzo podobnie, a już na medium działał mi kiepsko Tutaj zdaje mi się czasami, że ta gra ma mniejsze wymagania od czwartego pola bitwy xDSwoją drogą to narzekacie, że jest tak mało zmian w tym beefie i w ogóle bee, a przepraszam bardzo, jak w BF4 było ich jeszcze mniej, a gra na premierę była zabugowanym gównem to było ok ? Bo wszyscy kupowaliście ją na premierę i ponabijaliście milion orzełków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 sprobujcie zapauzowac i wznowic pobieranie. Ostatnio jak cos tam pobieralem, to pomagalo. nie da się właśnie, bo w pobranych w konsoli gra jest już zainstalowana :\ można teraz jedynie sprawdzić postęp instalacji wchodząc w informacje na temat gry lub w menu głównym w samej grze. niestety zero pauzy, można tylko patrzeć jak procenty lecą, a raczej stoją w miejscu. ps. noob pyta - gdzie w PS4 zapisywane są sejwy? Ustawiłem konsolę w tryb czuwania, kiedy gra jest włączona i mam wrażenie, że szybciej leci. Mam już 90%. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi