mersi 804 Opublikowano 7 lutego 2015 Opublikowano 7 lutego 2015 Pojazdami jeździ się znacznie lepiej niż tymi co w poprzedniej części. W BF4 praktycznie nie grałem i na tym można zakończyć dyskusję. w hardline zdecydowanie lepiej sie nimi jeździ. 1 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 7 lutego 2015 Opublikowano 7 lutego 2015 Gram w heist i strasznie mi sie ten tryb podoba. Mogli by wrzucic CTF na malej mapie bez pojazdow. 12 vs 12 na starych konsolach i 16 vs 16 na nowych Cytuj
amsterdream 51 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 (edytowane) Po prostu koszmar. Nie liczac FPS to graficznie wygląda to gorzej niz BF3 na PS3, animacje jak z epoki PS2. Najwiekszy minus to strasznie papierowe postacie i aim assist. Tutaj pada sie od byle strzała w nogę, jest niczym w tym bzdurnym trybie HC w starych battlefieldach. Po TLOU to wydaje sie strasznie slabe. Uwielbiam strzelanki w których samo zabicie przeciwnika jest jakimś tam wyzwaniem a nie tak jak tutaj. Btw sa jeszcze jakies strzelanki jak TLOU gdzie postacie maja tak duzo HP? Edytowane 8 lutego 2015 przez amsterdream Cytuj
YETI 10 990 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 (edytowane) Halo, Girsy, Uncharted. Edytowane 8 lutego 2015 przez YETI Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 możecie się ze mnie śmiać, ale grając chwilę w Hardline zatęskniłem za prostymi strzelankami. Proste upgrady, brak miliona broni, zarabiania pieniędzy w czasie gry, zestawów, perków itp. Grając w Hardline zatęskniłem za czymś na kształt BF 1943... 1 Cytuj
Gość Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 Tu się nie ma z czego śmiać, przekombinowanie to jeden z gwoździ do trumny BFów. Ale no właśnie, jak się ma za czym tęsknić, bo jak się wczoraj urodziłeś to press x to epic, milion gratów/milion customizacji i ściągam wszystko z autoaimem, a chuy.... Cytuj
walek 96 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 już wiem dlaczego wam sie nie podoba ten bf, bo nie gracie tak jak ja, leszcze Leszcze? Sluchaj, wszyscy my tu gramy na PS4, gdzie dostepnny jest tylko Conquest na 64. Zrobienie dobrego wyniku na taka ilosc graczy, to nie lada wyczyn. Ja dla przykladu ci powiem, ze w Bf4 jeszcze nigdy nie udalo mi sie przekroczyc granice 100 fragow, co w przypadku bf3 (na ps3, 24 graczy) bylo o niebo prostsze na Close Quarter, czy Metrze. Chcialbym cie zobaczyc na Duzy Podoboju, na nowej generacji. Podejrzewa, ze bez pojazdu przez pierwsze miesiace nie wycignal bys ratia 2:0. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 możecie się ze mnie śmiać, ale grając chwilę w Hardline zatęskniłem za prostymi strzelankami. Proste upgrady, brak miliona broni, zarabiania pieniędzy w czasie gry, zestawów, perków itp. Grając w Hardline zatęskniłem za czymś na kształt BF 1943... CCO EA twierdzi,ze ich gry sa nadal za trudne: EA's Chief Creative Officer: our games are still "too hard to learn" Our games are actually still too hard to learn," Hilleman said during during an on-stage interview with other developers. "The average player probably spends two hours to learn how to play the most basic game." "And asking for two hours of somebody's time--most of our customers, between their normal family lives...to find two contiguous hours to concentrate on learning how to play a video game is a big ask," he added. Hilleman's comments came in response to a statement from interviewer Pete Holmes, the comedian, who said he would prefer that controller layouts and button maps stay the same for future installments in established series and even across franchises. http://www.gamespot.com/articles/ea-exec-our-games-are-too-hard-to-learn/1100-6425141/ Ale obawiam sie,ze wywala z bf odrzut i na tym sie skonczy dalej bedziemy mieli 1000 akcseoriow,broni. BF zdecydowanie by lepiej wyszedl na powrocie do ilosci broni z bc2 i tylko powinni igle wrzucic. Ilosc pojazdow w bf4 wydaje mi sie jest ok,tylko AA przeciwko piechocie powinni oslabic. Z Czolgami wrocic do tego co bylo w bc2,0 laserow, 1 typ amunicji i albo wybierasz hmg na lufie albo lepszy pancerz. 99% akcesoriow tez wywalic. Zostawic opcje zmiany lufy,optyki, laser i under barrel. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 już wiem dlaczego wam sie nie podoba ten bf, bo nie gracie tak jak ja, leszcze Leszcze? Sluchaj, wszyscy my tu gramy na PS4, gdzie dostepnny jest tylko Conquest na 64. Zrobienie dobrego wyniku na taka ilosc graczy, to nie lada wyczyn. Ja dla przykladu ci powiem, ze w Bf4 jeszcze nigdy nie udalo mi sie przekroczyc granice 100 fragow, co w przypadku bf3 (na ps3, 24 graczy) bylo o niebo prostsze na Close Quarter, czy Metrze. Chcialbym cie zobaczyc na Duzy Podoboju, na nowej generacji. Podejrzewa, ze bez pojazdu przez pierwsze miesiace nie wycignal bys ratia 2:0. W sumie bez kitu, mimo iż jest większa liczba graczy to walnięcie 100 fragów jest strasznie trudne... Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 Mersi wymiata bo pewnie nadal laguje na swoim łączu 512 i nikt go trafić nie może. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 (edytowane) idzie mi dobrze bo ustawiłem sobie wallhacka i przeciwników już mi namierza podczas włączania konsoli, tylko muszę odpalić bfa nie no tak naprawde mam juz pograne bo mi sie ps3 spyerdolila, teraz wy mozecie sie ze mnie smiac Edytowane 8 lutego 2015 przez mersi Cytuj
tommi 345 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 (edytowane) W sumie bez kitu, mimo iż jest większa liczba graczy to walnięcie 100 fragów jest strasznie trudne... logiczne- jak jest tyle samo kuponow w meczu, ktore jednak rozkladaja sie na 64 graczy zamiast na 24, to oczywiste ze na kazdego mniej przypadnie. Ja w BF4 raz tylko setke przekroczylem (w BF3 mi sie nigdy nie udalo nawiasem mowiac), jak gralismy moze w 8 osob na serwie. Edytowane 8 lutego 2015 przez tommi Cytuj
mersi 804 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 moj rekord to ponad gdzieś 270 killsów na metro w BF3, ale to było na 1000 ticketsów i wyrównana walka i runda która trwała około godziny, ehh dobre czasy Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 2min18s chyba najszybsz runda w jaka gralem http://battlelog.battlefield.com/bfh/battlereport/show/4/564488351639359296/959512519/ Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 Ja tego szita łyknę, ale jak cena spadnie do ok 150 zeta a podejrzewam, że nastąpi to bardzo szybko. Wezmę to z prostej przyczyny: to jest beztroska strzelanka, szybka akcja, błyskawiczy load i jak na mój gust dobrze wyważona jeśli chodzi o klasy i dostępny sprzęt. Niech tylko osłabią snajpera i będzie git. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Podobają mi się możliwości customizacji,w końcu dorośli do tego,wiadomo ze każdy chce się wyróżniać na polu walki. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 lutego 2015 Opublikowano 13 lutego 2015 Troche jestem rozdarty. Nie mialem okazji zagrac w bete, a opinie ktore czytam tutaj sa malo przychylne. Z drugiej strony jest LevelCap, ktory bardzo Harline po obu betach zachwala i jest bardzo dobrej mysli. Mialem w planach wziac jak cena zblizy sie do ok 100 zl, czyli w granicach wakacji. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 Kto bierze kogos takiego jak levelcap na powaznie? Przeciez, to jest jeden z tych typow, ktorym EA placi za te jego opinie. To samo gadal o becie bf4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi