Łebi 311 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Czyli mogę śmiało zaśpiewać: ja wiedziałem że tak będzie aha, aha... Chyba sobie samoloto czołgi w końcu odpalę hehe Cytuj
easye 3 379 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Opublikowano 22 kwietnia 2015 (edytowane) Az takiego (pipi) sie nie spodziewalem. Jak mozna bylo z BF zrobic gre, w ktorej najlepiej nie strzelac...? Do tego kazda misja taka sama - "stac policja" "zaobraczkuj go!", poszukam dowodow swoim smartfonem! Do tego sporo bledow pokroju DE, z ktorego po wybierze nie mozna oddac strzalu. W multi takze gniot z grafika ktora jest krokiem w tyl w porownaniu do 4ki, znowu trzeba wytezac zwrok, by dostrzec gdzies biegnacego przeciwnika, totalny chaos na mapach, omijac szerokim lukiem ! Edytowane 22 kwietnia 2015 przez easye Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 (edytowane) Przyjemna gierka. Gralem tylko w multi i powiem ze gra sie fajnie. Graficznie wyglada gorzej od BF4 i ciezko mi zauwazyc wrogow z dalszych odleglosci. Poza tym gra sie za(pipi)iscie. Premium dokupilem bo trzeba wspierac branze. Edytowane 26 kwietnia 2015 przez Mroku333 Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 30 kwietnia 2015 Opublikowano 30 kwietnia 2015 Premium dokupilem bo trzeba wspierac branze. :facepalmz: Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 lipca 2015 Opublikowano 10 lipca 2015 ej o co tu chodzi? od kwietnia nikt tu nie pisze? zauważyłem że na jutubie też same filmiki z bety - tak jak by po premierze gra odrazu umarła bo jest (pipi)owa, jest aż tak źle? Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 10 lipca 2015 Opublikowano 10 lipca 2015 ej o co tu chodzi? od kwietnia nikt tu nie pisze? zauważyłem że na jutubie też same filmiki z bety - tak jak by po premierze gra odrazu umarła bo jest (pipi)owa, jest aż tak źle? Na konsolach gra nadal bardzo duzo graczy, na PC gra jest martwa Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 11 lipca 2015 Opublikowano 11 lipca 2015 Ile to jest bardzo dużo? Pełnych serwerów wieczorem, nie w weekend, ile? 30 czy 3? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 11 lipca 2015 Opublikowano 11 lipca 2015 ej o co tu chodzi? od kwietnia nikt tu nie pisze? zauważyłem że na jutubie też same filmiki z bety - tak jak by po premierze gra odrazu umarła bo jest (pipi)owa, jest aż tak źle? Prosta sprawa Yano, 1. Ta gra to powinna byc jako duze dlc do bf4 za powiedzmy 20-25 eur,a nie jako pelna 65 eur. Wiec ludzie olali ta gre. 2. Wiekszosc osob ktora byla aktywna w tym subforum albo gra w destiny i olala serie bf albo zajmuja sie biznesem lub dziecmi/rodzina i nie maja czasu/checi na granie. Ile to jest bardzo dużo? Pełnych serwerów wieczorem, nie w weekend, ile? 30 czy 3? Peak z ostatnich 24h to 20k graczy,bf4 mial 32k. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 11 lipca 2015 Opublikowano 11 lipca 2015 Wczoraj chciałem nawet wbić do Ciebie ale zbyt naebany już byłem :-) Cytuj
kosci85 19 Opublikowano 24 lipca 2015 Opublikowano 24 lipca 2015 Witam. Spotkaliście się z czymś takim, że wyszukiwarka serwerów pokazuje wam np tylko 3 serwery, albo żadnego, mimo że w opcjach wyszukiwania jest zaznaczone wszystko "jak należy "(tryb gry, mapa, itp)? Gram na xbox one i mimo że poustawiam opcje wyszukiwania tak że powinno wyszukać tysiące rozgrywek, zazwyczaj nie wyszukuje żadnego serwera. Cytuj
wjehu 253 Opublikowano 21 października 2015 Opublikowano 21 października 2015 Dwie mapy dla wszystkich za darmochę + 2 bronie. Battlefield Hardline: Blackout DLC http://battlelog.battlefield.com/bfh/news/view/blackout-is-coming/ Cytuj
mersi 804 Opublikowano 28 października 2015 Opublikowano 28 października 2015 na ps3 grają ludzie? czy wszyscy na ps4 i świeci pustkami? zamierzam kupić tą wersje i właśnie nie wiem Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 28 października 2015 Opublikowano 28 października 2015 Ta gra jest martwa na prawie kazdej platformie: PC 1,647 Peak 24h 2,131 PS3 3,161 Peak 24h 3,539 XBOX360 1,215 Peak 24h 2,107 XBOXONE 6,800 Peak 24h 12,276 PS4 11,331 Peak 24h 13,933 Cytuj
Mr. Montana 45 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Być może sytuacja zmieni się odrobinę właśnie teraz bo jest wyprzedaż EA na xboxa one. Czy ktoś z was mógłby się podzielić wrażeniami z kampani? Zastanawiam sie czy warto bo grałem swego czasu w betę na x360 i nawet ten klimat cops n robbers przypadł mi do gustu:) Cytuj
Mustang 1 752 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Mnie tryb dla jednego gracza nawet się spodobał, ale byłem raczej w mniejszości. Niemniej moim zdaniem fabuła fabuła wypada lepiej niż niejeden film akcji. Cytuj
Ryuk 1 501 Opublikowano 3 maja 2016 Opublikowano 3 maja 2016 (edytowane) Wszystkie dlc do BF Hardline beda za darmo na PC/ps3/ps4/x360/xbone w nadchodzacych miesiacach. Od 3 do 10 maja mozna pobierac dodatek Robbery za darmo na PC. A new Battlefield™ is coming later this year, and we're celebrating by keeping the action going in Battlefield 4 and Battlefield Hardline. Over the next few months we'll be giving away previously released expansion packs for both games to anyone playing on Xbox One, Xbox 360, Origin for PC, PlayStation 4, and PlayStation 3. There are also new Community Missions and a whole lot more to get excited about. Let's take a look at what's going on right now. From May 3 to May 10, you can get Battlefield 4 Dragon’s Teeth for free. Engage in intense urban battles across four dense Asian Pacific maps in this infantry-focused expansion. http://www.battlefield.com/news/road-to-battlefield Edytowane 3 maja 2016 przez Wolfie_ Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 (edytowane) Kupiłem tą gra z racji tego że znów promo za 21 zł, szkoda tylko że nie załapałem się na darmowe dodatki. No ale cóż pogram w singla trochę multi i czas zleci ro BF1 Dobra czas na podsumowanie trochę tej gry Multi absolutnie nie jest martwe nie mam żadnego problemu by grać na pełnych serwerach we wszystkie tryby, multi jest całkowicie inne niż prawdziwa seria BF. Ktoś kto piszę że to DLC do BF to (pipi)i głupoty, albo po prostu nie grał w tą grę i oceniał ją po filmach na YT. Co do fabuły to fajnie i oryginalnie jest to rozwiązane w formie odcinków i o ile do 6 fabularnie jest ok to co tam się odpierdala później to głowa boli, zwroty akcji niczym w najlepszej telenoweli. Co do multi to większość graczy to chyba dzieci CODa nie używający minimapy a każdy tryb taktują jak deadmatch. BOŻE CHROŃ NAS PRZED TAKIMI W BF1 Edytowane 15 sierpnia 2016 przez marekjw2523 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi