Skocz do zawartości

Battlefield Hardline

Gość Zaqair

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie następny chce zrobić GT, tylko jakoś w poprzednich bfach, samochody się normalnei zachowywały, a nie odbijały się od wszystkiego jak guma. Poza tym, co to za problem, żeby twórcy nad tym popracowali zamiast dowalać miliardy innych niepotrzebnych rzeczy

Mają chłopaków od NFS w wielkiej rodzinie BF to może im pomogą :) o ile to jakiś pozytyw. Ale rzeczywiście w BF4 jeepy to tragedia.

Opublikowano

A jak dla mnie wygląda super. Coś świeżego, nowego ;) Tak jak pokazywali bf4 to wyglądał, jak bf3.5 (motyw muzyczny, armia na niebieskim tle, grafika bardzo podobna i styl gry) tak bf hardline jest kompletnie inny niż poprzednie części serii :) Czekam na dłuższy gameplay na E3.

Gość Zaqair
Opublikowano

Ja tylko czekam na The order 1886, bf dla mnie umarł. A ten nowy hardline wyglada za(pipi)iscie... ale tylko na trailerze. :)

To sobie poczekasz do 2015. A co do nowego bf to mi sie nie podoba. Czekam na bc3.
Opublikowano (edytowane)

Nie jestem zachwycony kompletnie. Gra śmierdzi ostrym skokiem na kasę, nawet jak na EA i sprawia wrażenie ubogiego krewnego BF3/BF4. Klimatu tutaj z CS'a też nie ma, gra nie wygląda na pojedynek policjantów i złodziei tylko jakiś mini battlefield (samoloty wtf?)

Edytowane przez MaZZeo
  • Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Mazzeo

Doszedles do tych wnioskow po kilku urywkach z gameplaya gdzie zaden nie byl dluzszy niz 3 sekundy, gdzie byl pokazany sam zarys gry (pojazdy, o czym bedzie kampania, bronie, gadzety itp) zmontowany w widowiskowy sposob ??? ....LOL

Na E3 zapewne beda jakies mapy dostepne i rozegrane kilka potyczek. Jestem pewien ze ludzie beda wtedy mogli napisac znacznie wiecej o tym czy jest klimat, czy jest moc i ogolnie jakie sa rokowania co do tej gry.

Ty poprostu wrozyles z fusow.

Edytowane przez Longstar
Opublikowano (edytowane)

Materiał który rzekomo wyciekł jest bardzo stary bo ma 6 MIESIĘCY ! Do tego gracze PCtowi mogą składać już preordera :) UWAGA ZA CYFROWĄ WERSJĘ PRZYPOMIAM NA PC TRZEBA WYBULIĆ 59.99 DOLARÓW :) I 69.99 ZA WERSJĘ DELUX I MÓWIĘ TU O DOLARACH NIE O PESO. Ich po(pipi)ało !!!!

Edytowane przez marekjw2523
Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

W pl macie za 130zl chyba. Ale Zielu jak wiesz na pc masz pelno legalnych sklepow ktore sprzedaja te klucze taniej. Np. G2A.com wolf na pc maja za 18 euro/68zl,Murdered soul suspect za 20eur. Nikt normalny nie kupuje gier na premiere na origin czy steam

Edytowane przez Zaqair
Opublikowano

Materiał który rzekomo wyciekł jest bardzo stary bo ma 6 MIESIĘCY ! Do tego gracze PCtowi mogą składać już preordera :) UWAGA ZA CYFROWĄ WERSJĘ PRZYPOMIAM NA PC TRZEBA WYBULIĆ 59.99 DOLARÓW :) I 69.99 ZA WERSJĘ DELUX I MÓWIĘ TU O DOLARACH NIE O PESO. Ich po(pipi)ało !!!!

Nie wiem ale te 6 m-cy mnie nie uspokaja bo gra raczej słabo wygląda nawet jak na taki czas. Chyba, że to z PS3/X360 to ok.

Poza tym połowa obecnych tutaj płaczących kupi deluxe edition plus premium za 100 baksów więc jesteś jednym z niewielu rozczarowanych ceną.

Jak coś jest nas dwóch ;)

Gość Zaqair
Opublikowano

Cen tyczyła się PC więc wg za duża. Co do grafiki to raczej się nie obawiam, z racji tego że to silnik z BF4 gdzie singiel pod względem graficznym miażdżył

Zielu cena jest standardowa nic nowego.

kto kupi ten kupi:)

Czyli z góry zakładasz i obiecujesz przy wszystkich że nie kupisz ?

Ja tez obiecuje przy wszystkich,ze nie kupie.

Opublikowano

O (pipi)a! Oł łał! Nowy BF na horyzoncie, tickrate 10, autoaim, uproszczenia pod upośledzonych, mmm pycha już się nie mogę doczekać. Chyba znów kupię PS4 by cieszyć się w pełni nową generacją elektronicznej rozrywki.