Opublikowano 28 maja 201410 l Nie następny chce zrobić GT, tylko jakoś w poprzednich bfach, samochody się normalnei zachowywały, a nie odbijały się od wszystkiego jak guma. Poza tym, co to za problem, żeby twórcy nad tym popracowali zamiast dowalać miliardy innych niepotrzebnych rzeczy Mają chłopaków od NFS w wielkiej rodzinie BF to może im pomogą o ile to jakiś pozytyw. Ale rzeczywiście w BF4 jeepy to tragedia.
Opublikowano 28 maja 201410 l Miota nimi jak szatan. Dobrze, że zmniejszyli obrażenia przy dzwonach bo zaliczyłem przez ten stolec masę niepotrzebnych zgonów.
Opublikowano 28 maja 201410 l Nie jaram się. Dla mnie to będzie krzyżówka CoD, NFS i GTA. Poczekam na kolejnego prawdziwego Battlefielda, choćbym miał znowu pół roku zmagać się z bugami.
Opublikowano 28 maja 201410 l A jak dla mnie wygląda super. Coś świeżego, nowego Tak jak pokazywali bf4 to wyglądał, jak bf3.5 (motyw muzyczny, armia na niebieskim tle, grafika bardzo podobna i styl gry) tak bf hardline jest kompletnie inny niż poprzednie części serii Czekam na dłuższy gameplay na E3.
Opublikowano 28 maja 201410 l Ja tylko czekam na The order 1886, bf dla mnie umarł. A ten nowy hardline wyglada za(pipi)iscie... ale tylko na trailerze. To sobie poczekasz do 2015. A co do nowego bf to mi sie nie podoba. Czekam na bc3.
Opublikowano 28 maja 201410 l macie jakis inny link do tego trailera? film jest prywatny i nie moge obejzec
Opublikowano 28 maja 201410 l Możesz pobrać stąd: https://mega.co.nz/#!pI8CSRaJ!OVhVvDykzkSAw-Ak39QCbsyspqcQq-Dm7d623YKzPQc
Opublikowano 28 maja 201410 l Nie jestem zachwycony kompletnie. Gra śmierdzi ostrym skokiem na kasę, nawet jak na EA i sprawia wrażenie ubogiego krewnego BF3/BF4. Klimatu tutaj z CS'a też nie ma, gra nie wygląda na pojedynek policjantów i złodziei tylko jakiś mini battlefield (samoloty wtf?) Edytowane 28 maja 201410 l przez MaZZeo
Opublikowano 28 maja 201410 l Mazzeo Doszedles do tych wnioskow po kilku urywkach z gameplaya gdzie zaden nie byl dluzszy niz 3 sekundy, gdzie byl pokazany sam zarys gry (pojazdy, o czym bedzie kampania, bronie, gadzety itp) zmontowany w widowiskowy sposob ??? ....LOL Na E3 zapewne beda jakies mapy dostepne i rozegrane kilka potyczek. Jestem pewien ze ludzie beda wtedy mogli napisac znacznie wiecej o tym czy jest klimat, czy jest moc i ogolnie jakie sa rokowania co do tej gry. Ty poprostu wrozyles z fusow. Edytowane 28 maja 201410 l przez Longstar
Opublikowano 28 maja 201410 l Mnie się podoba, oczywiście pomyłką jest nazywanie tego Battlefieldem, ale mogą być fajne starcia piechoty
Opublikowano 29 maja 201410 l Materiał który rzekomo wyciekł jest bardzo stary bo ma 6 MIESIĘCY ! Do tego gracze PCtowi mogą składać już preordera UWAGA ZA CYFROWĄ WERSJĘ PRZYPOMIAM NA PC TRZEBA WYBULIĆ 59.99 DOLARÓW I 69.99 ZA WERSJĘ DELUX I MÓWIĘ TU O DOLARACH NIE O PESO. Ich po(pipi)ało !!!! Edytowane 29 maja 201410 l przez marekjw2523
Opublikowano 29 maja 201410 l W pl macie za 130zl chyba. Ale Zielu jak wiesz na pc masz pelno legalnych sklepow ktore sprzedaja te klucze taniej. Np. G2A.com wolf na pc maja za 18 euro/68zl,Murdered soul suspect za 20eur. Nikt normalny nie kupuje gier na premiere na origin czy steam Edytowane 29 maja 201410 l przez Zaqair
Opublikowano 29 maja 201410 l Ma ktos jeszcze jakis link z tym gameplayem do pobrania bo wszystko na co natrafilem to albo prywatne albo pousuwane...
Opublikowano 29 maja 201410 l Ten sprawdzales?(trzeba pobrac) https://mega.co.nz/#!pI8CSRaJ!OVhVvDykzkSAw-Ak39QCbsyspqcQq-Dm7d623YKzPQc
Opublikowano 29 maja 201410 l Ja oglądałem wczoraj na Vimeo: Im dalej w materiał tym bardziej mi się podoba :]
Opublikowano 30 maja 201410 l Przez chwilę Beta pojawiła się na PSS także chyba można śmiało powiedzieć że przetestujemy grę wcześniej niż sądziliśmy. Może dodadzą przed targami E3
Opublikowano 30 maja 201410 l Trochę dużo tych "wycieków"... Trailer, beta, pewnie zaraz jeszcze "wycieknie" multiplayer gameplay.
Opublikowano 30 maja 201410 l Oto co powiedział Community menager, wnioski wyciągnijcie sami Haha. And Hardline will get leaked. Oh wait...
Opublikowano 30 maja 201410 l Materiał który rzekomo wyciekł jest bardzo stary bo ma 6 MIESIĘCY ! Do tego gracze PCtowi mogą składać już preordera UWAGA ZA CYFROWĄ WERSJĘ PRZYPOMIAM NA PC TRZEBA WYBULIĆ 59.99 DOLARÓW I 69.99 ZA WERSJĘ DELUX I MÓWIĘ TU O DOLARACH NIE O PESO. Ich po(pipi)ało !!!! Nie wiem ale te 6 m-cy mnie nie uspokaja bo gra raczej słabo wygląda nawet jak na taki czas. Chyba, że to z PS3/X360 to ok. Poza tym połowa obecnych tutaj płaczących kupi deluxe edition plus premium za 100 baksów więc jesteś jednym z niewielu rozczarowanych ceną. Jak coś jest nas dwóch
Opublikowano 30 maja 201410 l Cen tyczyła się PC więc wg za duża. Co do grafiki to raczej się nie obawiam, z racji tego że to silnik z BF4 gdzie singiel pod względem graficznym miażdżył
Opublikowano 30 maja 201410 l kto kupi ten kupi:) Czyli z góry zakładasz i obiecujesz przy wszystkich że nie kupisz ?
Opublikowano 30 maja 201410 l Cen tyczyła się PC więc wg za duża. Co do grafiki to raczej się nie obawiam, z racji tego że to silnik z BF4 gdzie singiel pod względem graficznym miażdżył Zielu cena jest standardowa nic nowego. kto kupi ten kupi:) Czyli z góry zakładasz i obiecujesz przy wszystkich że nie kupisz ? Ja tez obiecuje przy wszystkich,ze nie kupie.
Opublikowano 30 maja 201410 l O (pipi)a! Oł łał! Nowy BF na horyzoncie, tickrate 10, autoaim, uproszczenia pod upośledzonych, mmm pycha już się nie mogę doczekać. Chyba znów kupię PS4 by cieszyć się w pełni nową generacją elektronicznej rozrywki.