Longstar 62 Opublikowano 30 maja 2014 Opublikowano 30 maja 2014 Mow co cchesz Lorack, Ale Zielu dobrze powiedzial pare dni temu ze ludzi narzekaja i hate sie leje strumieniami, ale przy BFie spedzil 700 godzin , ja 500 i nie zapowiada sie zeby to sie szybko zmienilo, gre polatali a jak jeszcze bedzie update tickrate to gra bedzie smigac jak talala. Co do Hardline to chetnie przetestuje bete i zdaje mi sie ze EA poszla po rozum do glowy i nie wypuszcza po raz kolejny tak niedopracowanej gry. Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 30 maja 2014 Opublikowano 30 maja 2014 zdaje mi sie ze EA poszla po rozum do glowy i nie wypuszcza po raz kolejny tak niedopracowanej gry. Kiedy ludzie w końcu się nauczą... Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 30 maja 2014 Opublikowano 30 maja 2014 8 lat temu po wyjściu BF2 czytałem podobne posty. 2 Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 30 maja 2014 Opublikowano 30 maja 2014 Moze sie sam oszukuje z tym optymizmem Przekonamy sie za pare dni. Cytuj
McDrive 3 096 Opublikowano 30 maja 2014 Opublikowano 30 maja 2014 Moze sie sam oszukuje z tym optymizmem Przekonamy sie za pare dni. Nie. Przekonamy się po premierze, bo trailery będą mega, a rozgrywka i problemy jak zawsze. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 31 maja 2014 Opublikowano 31 maja 2014 zielu obiecuje ze nie kupie. ostatni raz dalem sie zrobic w ciula Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 maja 2014 Opublikowano 31 maja 2014 O (pipi)a! Oł łał! Nowy BF na horyzoncie, tickrate 10, autoaim, uproszczenia pod upośledzonych, mmm pycha już się nie mogę doczekać. Chyba znów kupię PS4 by cieszyć się w pełni nową generacją elektronicznej rozrywki. Naprawdę proszę WAS nie nazywajmy tego nowym BF to całkiem inna gra, taki zapychacz ale może okazać się całkiem udany Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 31 maja 2014 Opublikowano 31 maja 2014 Ciekawe czy i tym razem spartolą model jazdy... Wypalcowano tapatalkiem Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 31 maja 2014 Opublikowano 31 maja 2014 O (pipi)a! Oł łał! Nowy BF na horyzoncie, tickrate 10, autoaim, uproszczenia pod upośledzonych, mmm pycha już się nie mogę doczekać. Chyba znów kupię PS4 by cieszyć się w pełni nową generacją elektronicznej rozrywki. Naprawdę proszę WAS nie nazywajmy tego nowym BF to całkiem inna gra, taki zapychacz ale może okazać się całkiem udany Ciężko tego nie nazywać BFem skoro sami twórcy właściciele firmy księgowi i cała reszta tak to nazywają a że nazwa faktycznie do tego nie pasuje to inna baja. Ale nowa marka pewnie ma bardziej pod górkę więc lepiej za#&*@ć znaną markę. Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 31 maja 2014 Opublikowano 31 maja 2014 (...) Ale nowa marka pewnie ma bardziej pod górkę więc lepiej za#&*@ć znaną markę. No nie wiem. Dużo ludzi czeka na Destiny jak na świętego graala. Hype na grę robi się "przeciekami", a nie metką. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 (edytowane) Podwojny post do usuniecia Edytowane 2 czerwca 2014 przez Zaqair Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 (edytowane) Ci co beda na e3 dostaja na email kody na bete. Moze beta bedzie juz w czerwcu? Edytowane 2 czerwca 2014 przez Zaqair Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Wyciekło wideo z Bety http://www.dailymotion.com/video/x1y6br2_videogames Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Silnik z BF4 wklejony do miejskiej mapy, może nie będzie tyle bugów na starcie jak zwykle ;] Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Tak jak mówiłem wszystko jest skopiowanie z BF4 więc na pewno gra na starcie będzie wyglądała jak BF teraz. Nawet lenie nie zmienili szaty graficznej ilości żołnierzy potrzebnych do rozpoczęcia rundy Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Kiedyś było BFBC2 Vietnam za coś około 50 zeta, a teraz wydają zestaw map w innym klimacie jako osobną grę. Wygląda nieźle, ciekawe ile osób kupi. Cytuj
Gość Darude Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Takie copy & paste ,następny powód zeby nie kupić .Muszę jeszcze odchorować po BF4 ,a pewnie rehabilitacja potrwa u mnie z półtora roku.xd Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 No mega epicka mapa.Jak dobrze, ze nie będzie wysokich budynków i nikt nie będzie kampil. Takich map więcej proszę. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 (edytowane) No mega epicka mapa.Jak dobrze, ze nie będzie wysokich budynków i nikt nie będzie kampil. Takich map więcej proszę. No mega epicka mapa.Jak dobrze, ze nie będzie wysokich budynków i nikt nie będzie kampil. Takich map więcej proszę. W pracy S.W.A.T jedną z najważniejszych funkcji jest SNAJPER !!! więc nie wiem czego się spodziewałeś Edytowane 3 czerwca 2014 przez marekjw2523 Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 (edytowane) AAA no to przepraszam...czego nikt nie opisal ,ze gra jest robiona na faktach.Nie no mega, jak juz dostaje gierke w listopadzie to kominiarke zaloze podczas grania, żeby bardziej wczuć się w klimat. Edytowane 3 czerwca 2014 przez KarolFanbojSony 1 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Podoba mi się ten BF Hardline, będę miał więcej czasu na wbijanie leveli w BF4. Maksymalny level jest jednak możliwy :] Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Policja jak regularne wojsko. To tylko u nas Ojciec Mateusz > Policja. Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Kiedyś było BFBC2 Vietnam za coś około 50 zeta, a teraz wydają zestaw map w innym klimacie jako osobną grę. Wygląda nieźle, ciekawe ile osób kupi. Dokładnie. Gdyby to był map pack do BF4 bez tej otoczki policjanci/złodzieje, chętnie bym łyknął za 59PLN. Jako osobna gra za 279 to chyba jakiś żart. Cytuj
walek 96 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Ciekawe czy cos w mechanice gry zmienili, bo jesli nie, to mamy do czynienia z DLC Bf4, w klimatach policyjnych. Na pierwszy rzut oka wyglada to jak nieszczesny BF4. Ktos wyzej swietnie to ujal- kopiuj, wklej. A sciaganie blach bedzie? Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Ciekawe czy cos w mechanice gry zmienili, bo jesli nie, to mamy do czynienia z DLC Bf4, w klimatach policyjnych. Na pierwszy rzut oka wyglada to jak nieszczesny BF4. Ktos wyzej swietnie to ujal- kopiuj, wklej. A sciaganie blach bedzie? Prawdopodobnie nie zmienili. Video z wersji beta - http://www.dailymotion.com/video/x1y6yyv_battlefield-hardline-beta-gameplay_videogames Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi