Skocz do zawartości

Dyskusja o wyższości muzyki nad muzyką

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dajesz Topsy, bo wydawało mi się że słucham w chuy różnych zespołów a ty mi wyskakujesz z shoutem, że mam guwno w uszach i słucham hardcore'u.

Uśmiałem się już a teraz czekam na posta, w którym piszesz czego dobrego słucham a czego chuyowego.

No i jakieś konkrargumenty, dyskusja cokolwiek.

• Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość _Be_
Opublikowano

Mój stary to taki typowy dinozaur rokowy więc dużo się nie mylisz.

Gość osiol
Opublikowano

Ja, Wy.

Ja.

Wy.

Temat wyczerpany, do zamknięcia.

Gość mate5
Opublikowano

I tak wszyscy możecie tylko ssać kule Shostakovichowi. Śmieszny kącik o śmiesznej muzyce.

Gość mate5
Opublikowano

Polecam obadać kwartety smyczkowe Shostakovicha. Żaden z nas nie obada, koniec dyskusji.

Shosta > jakiś pedał karol

Gość _Be_
Opublikowano

I tak wszyscy możecie tylko ssać kule Shostakovichowi. Śmieszny kącik o śmiesznej muzyce.

chyba twój stary

Gość mate5
Opublikowano

Chyba twój.

Przepraszam za swoje posty, ale chyba o to chodzi w tym temacie?

Opublikowano (edytowane)

Ten temat to takie muzyczne CW tylko że bardziej rozproszone.

W takim razie KoRn 93'-99', NIN 89'-99', TOOL i Deftones > pedalskie solówki i wszelcy grind/death metalowi onaniści.

Edytowane przez nobodylikeyou
Gość _Milan_
Opublikowano

Oczywiscie najbardziej na muzyce zna sie ogór, podobnie jak na polityce, kobietach, prawie, ekonomii, wypie,rdalaniu kartonów i filmach i komiksach i budownictwie, garncarstwie.

Więc nawet nie wymienie kapeli która niszczy wasze kapele a takze waszych starych.

Gość osiol
Opublikowano

Дмитрий Дмитриевич Шостакович, po naszemu po prostu Szostakowicz. Nawet Ci rozrysuję.

Ш - SZ

o - o

c - s

т - t

a - a

к - k

o - o

в - w

и - i

ч - cz

Bez spiny, co nie, do "osiemnastki" gust jeszcze Ci się zmieni parę razy.

Oczywiscie najbardziej na muzyce zna sie ogór, podobnie jak na polityce, kobietach, prawie, ekonomii, wypie,rdalaniu kartonów i filmach i komiksach i budownictwie, garncarstwie.

Więc nawet nie wymienie kapeli która niszczy wasze kapele a takze waszych starych.

Do tego potrafi miesięcznie wyjebać 300 godzin (jak nie więcej). Bardzo jednak cenię tego internautę, gdyż polecił mi ostatnią dobrą płytę przed śmiercią Undera.

Gość mate5
Opublikowano (edytowane)

@grzeuj

0pfkvHz.png

Edytowane przez mate5
  • 1 miesiąc temu...