Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

To jest też kwestia kompresji - masę detali zobaczy się dopiero na TV. Na tym pseudo HD wszystko jest niewyraźne. 

Tak czy siak będzie miazga.

Opublikowano (edytowane)

Modele samochodów śliczne, Otocznie szału nie robi. Chociaz pewnie Horizon 2 bedzie lepszy to DC po wstępnych materiałach wygląda o wiele lepiej.

Edytowane przez kidnappa
Gość DonSterydo
Opublikowano

DriveClub mogą zakopać. Na tle Horizon 2 ta gra niczym się nie broni.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Grafiką i widokami. ba dum tsss. W ogole Horizon 2 szału nie robi. gdzie ta next genowa grafika ?

No to mówię, że niczym.

Opublikowano

Grafiką i widokami. ba dum tsss. W ogole Horizon 2 szału nie robi. gdzie ta next genowa grafika ?

No to mówię, że niczym.

Skoro grafiką to jednak czymś. Widzę, że jednak nie pojmujesz. Aaaa już czaje przecież grafika sie nie liczy.

Opublikowano

Linki do 3 gameplayów w przyzwoitej jakości:

http://assets.ign.com/videos/zencoder/1920/413d49423c9e532f7820112341fdcfad-5000000-1402332733-w.mp4

http://assets.ign.com/videos/zencoder/1920/9c6c6adf4813f94d4daca545689d2382-5000000-1402333967-w.mp4

http://assets.ign.com/videos/zencoder/1920/a832673e0cf82c4cccdc1fc928ad8901-5000000-1402334957-w.mp4

Całość ogólnie wygląda bardzo fajnie.. a z racji, że to Forza to najważniejsze, czyli model jazdy będzie na bank dobry. Nie można tego niestety powiedzieć o DriveClubie. W kwestii grafiki... to jednak nie ta liga (i dalczego wszsytko znowu jest takie żółtawe?). Z drugiej strony - słabszy sprzęt i otwarty świat.. więc trudno aby było inaczej.

Opublikowano (edytowane)

No niestety, gra z otwartym światem będzie miała trochę trudniej w porównaniu z grą, która ma rynnę od punktu A do punktu B. Mimo wszystko zapowiada się zaje,biście. Forza Horizon to jedna z lepszych "nowych serii" ostatnio.

Edytowane przez raven_raven
Opublikowano

Stary ku.rwa co ty chcesz od grafiki? Piszesz o Driveclubie który ma 50 aut, zamknięte trasy, max 8 aut na torze i brak pogody i w ogóle nie wygląda lepiej od tego.

ja wiem, że Forza na trudniej, open world, wiecej aut i słabsza konsola. nie zmienia to faktu, ze gra jakoś mnie nie zachwyciła graficznie. W przeciwieństwie do DC, który wygląda o wiele lepiej.

Opublikowano (edytowane)

Ok... spoko. To, że Ty MaZZ nie widzisz tu uproszczeń, bardzo agresywnego LoD i ogólnie róznic w technikaliach w obu tytułach to twój problem (albo i wręcz przeciwnie..). :empathy:

Edytowane przez Emet
Opublikowano

Otwarty świat, zmienne warunki pogodowe, śliczne samochody, efekt deszczu, a ktoś jeszcze narzeka, że gra jest brzydka. Jak można porównywać zamknięte trasy z DriveClub do tego? :(

Genialne te powyższe gameplaye. Must have.

Opublikowano (edytowane)

Nie podoba mi się motyw że samochody zjeżdżają z trasy i wolą przez pole/krzaki bez jakiś większych trudności, 200 samochodów na + jak i cała reszta i otoczka, za 2mc premiera!

Edytowane przez Kyo
Nie przekręcamy nicków, nie robimy CW w temacie do tego nie przeznaczonym!
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Sorry tatusku, ze nie łykam wszystkiego jka młody pelikan. jak coś mi się nie podoba to o tym piszę, ale ty tego nie zrozumiesz. jesteś zaślepionym botem i jarasz się wszystkim co ma MS lub Xbox w logo.

A dzieciakow to sobie daruj. Bo za pewnę jestem nieco starzy od ciebie.

Edytowane przez kidnappa
  • Plusik 1
Opublikowano

jaki ból dupy niektórych, gra wygląda bardzo dobrze, ale spodziewałem się czegoś lepszego jeśli chodzi o oprawę, bo jeśli chodzi o resztę to widać że to stary dobry Horizon no i soundtrack może być git

Opublikowano (edytowane)

FH2 prezentuje sie bdb, mam obawy odnośnie tego offroadu czy to nie popsuje za bardzo wyścigu, jako wyścigu samego w sobie

Edytowane przez Kyo
Nie robimy CW w temacie do tego nie przeznaczonym!
  • Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

FH2 prezentuje sie bdb, mam obawy odnośnie tego offroadu czy to nie popsuje za bardzo wyścigu, jako wyścigu samego w sobie

dokładnie, te same obawy mam.

Opublikowano

Nikt nie ma bólu dupy, gra pewnie będzie świetna, soundtrack rewelacyjny, mapa, zmienna pogoda itp. ale grafika jak na razie wygląda po prostu w miarę, nawet kokpity sprawiają wrażenie bardziej takich sztucznych niż choćby z FM5, ale po takich filmikach to w sumie wiele się nie wywróży. 

Gość DonSterydo
Opublikowano

dokładnie, te same obawy mam.

Cross country to jest nowy typ eventu. Inne wyścigi pozostają bez zmian.