Opublikowano 13 sierpnia 201410 l Trzy nowe foty 2014 Local Motors Rally Fighter 1954 Mercedes-Benz 300SL Gullwing Coupe 1958 Aston Martin DBR1
Opublikowano 13 sierpnia 201410 l Local Motors, aż musiałem w necie sprawdzić "Garażowy" producent, a ten wozik kosztuje $99,900. Edytowane 13 sierpnia 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 13 sierpnia 201410 l Jest gdzieś do ściągnięcia ten 20 minutowy filmik? Jak obejrzałem dzisiaj 2 minutowego direct-feeda to widać że graficzna sporo gra traci na youtubie.
Opublikowano 13 sierpnia 201410 l No to nie masz co ściągać bo to zrzut streamu z twitcha w średniej jakości. Chodzi o pokaz różnorodności gry, a nie samej grafiki.
Opublikowano 13 sierpnia 201410 l To trochę szkoda, ciekawy jestem jak graficznie to się prezentuje, bo jeśli chodzi o zawartość gry to każdy kto grał w 1 wie że nudził się nie będzie
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Genialnie. jestem w siódmym samochodówkowym niebie po tych 20 min feeda, to jest racerowe GTA, mesjasz, dawajcie demo!!1111
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Też się nahajpowałem. No i zakup na X360 praktycznie nie wchodzi w grę po tych wszystkich materiałach z Xone, których się naoglądałem.
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Sam jestem mega nakręcony, zobaczyłem te 20 minut i odebrało mi mowę, co za potęga :o Tylko czekać do premiery.
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l A ja jakoś nie rozumiem fenomenu tej gry i zachwytów tutaj. Free Run po otwartym świecie i online, to mieliśmy już kilka lat temu w Test Drive Unlimited. Gdzie tkwi haczyk i w czym ta gra jest taka genialna?
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Kto wie Panowie, może będziemy mieli okazję pograć razem od 31 października
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l A ja jakoś nie rozumiem fenomenu tej gry i zachwytów tutaj. Free Run po otwartym świecie i online, to mieliśmy już kilka lat temu w Test Drive Unlimited. Gdzie tkwi haczyk i w czym ta gra jest taka genialna? W tym, ze daje Ci ogromna swobode działania, buduje społeczność graczy, zachwyca możliwościami wspólnej zabawy i trybami rozgrywki. Ma ogrom pojazdów, ogrom zniszczalnych elementów, świetna grafikę, masę miejsc do zwiedzania i zmienne warunki atmosferyczne w czasie rzeczywistym przy cyklu dnia i nocy. Jest następca doskonałego Horizon z X360, ma ogromne predyspozycje na rewelacyjny soundtrack i nie ma aktualnie drugiej takiej gry na next-genach.
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l B-roll w dobrej jakości (półtorej minuty). http://news.xbox.com/~/media/Preview/assets/gamescom-2014-press-kit/xbox-one-games/forza-horizon-2/event-gamescom-press-kit-horizon2-direct-feed-1080p30-st-h264/video.ashx Miasto nocą - PGR4 LIVES!!
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l A ja jakoś nie rozumiem fenomenu tej gry i zachwytów tutaj. Free Run po otwartym świecie i online, to mieliśmy już kilka lat temu w Test Drive Unlimited. Gdzie tkwi haczyk i w czym ta gra jest taka genialna? No i właśnie dlatego ja się tak jaram. TDU to jedna z najlepszych gier samochodowych w jakie grałem a FH2 zapowiada się na duchowego następce. TDU2 niestety był najwyżej średni.
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Don bierzesz wersje na 360 czy kupujesz Xbona? Chcę kupić białą konsolę w bundlu z Sunset Overdrive w dzień premiery (31 października) razem z Horizon 2 i KI. Ale to jeszcze nie jest na 100% pewne.
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Mo to spoko, myslalem ze mnie zasmucisz i wezmiesz na 360. Edytowane 14 sierpnia 201410 l przez hav3n
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Ja tylko się spytam, tuning furek powróci w niezmienionej formie tak?
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l edit: tak (filmik był z fh1 z oznaczeniem ze to fh2 O-o) Edytowane 14 sierpnia 201410 l przez kermit
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l A czy potwierdzono prawdziwe odwzorowanie dróg? I ogólnie terenu? Przecież to jest fikcyjny zlepek 4 różnych lokacji Ja tylko się spytam, tuning furek powróci w niezmienionej formie tak? Tuning będzie, ale jak ma się do tego z FH1 to nie wiem bo nigdy się tym nie bawiłem.
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Ale nie bawiłeś się tym tuningiem mechanicznym, wizualnym czy ogólnie? Ja tam w jakieś ciśnienia w oponach itd. się nie bawiłem, ale taki lekki tuning w postaci czarnych felg czy lekkiej gleby musiał być.
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Żadnym tuningiem się nie bawiłem. Raz chyba malowanie kupiłem i tyle.
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Ja po ogrywaniu kolejnych NFSów czy innych wyścigach (wyjątkiem Midnight Club) które olewały ten aspekt, rzuciłem się jak poyebany na tuning w Horizon.