Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Za dużo bez celu jeździłem po drogach żeby się połapać, że felgi można zmienić ;)

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 106,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nic nie zauwazylem, jedynie jak jest duzo tych kibicow (w 3D !!! XDDD) to barierki troche sa poszarpane, ale nie jest to nawet w polowie np. poziom linii wysokiego napiecia w Driveclubie - graficznie

• BOMBA PRAWDY  

• Fajna gra ale szybko nudzi, a grafika to nędza i rozpacz. (XO) Sytuację ratuje jedynie duża liczba aut oraz świetna muzyczka. Tak jak to było w części pierwszej X360. FH2 (XO) Dla mnie 6+ 10 z sentym

Opublikowano

soundtrackiem już wygrali :D

OST to cholernie mocny punkt pierwszej części. słyszę, że w drugiej też będzie klimatycznie.

przed startem wyścigu leci kawałek, który często gości w głośnikach

http://youtu.be/LHFevxf3IKA

do tego klasyczne radio. w pgr4 uwielbiałem słuchać klasyki śmigając po trasach.

kozak, już mam w ulubionych ten kawałek.

Opublikowano

+1, szkoda że adminom plusika nie można dać

Opublikowano

oftop - tego wykonawcy polecam również to

Opublikowano

<3 chyba nie zasnę hahah miazga jaka swoboda, fizyka serio to wyglada na grę która ma wszystko

Skladaj preorder i Day1 cisniemy po burakach przy dzwiekach muzyki klasycznej XD.

Juz jakiś czas temu złożyłem, bedzie miazga

Opublikowano

Będzie chyba zużycie opon i uszkodzenia mechaniczne

Fhs78vU.jpg

Opublikowano

Uszkodzenia mechaniczne będą i już dawno to potwierdzili.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

5b7e1e64a835e4f6578c07018cf43596.png

Opublikowano

Ślicznie to wygląda i też jest milion drzew w oddali ;)

Refleksy na samochodach, jakość tekstur, cienie czy oświetlenie - robi ogromne wrażenie, a to przecież wielki, otwarty świat :)

Opublikowano

Wrzuć do CW to ci powiedzą, że to z 360 video jest :teehee:

Opublikowano

Ciekawe ile miast i miasteczek będzie. Na tym urywku mapy widać dwa miasta nadmorskie.

Opublikowano

Tez nie rozumiem hejtu, to co bluber pisal dzieje sie nie tylko w CW, wystarczy spojrzec na komentarze pod filmikiem na YT. Masakra.

Mowie tu rowniez o innych gierkach, kometarze pod gameplay'ami z QB to rowniez podobny poziom. Masakra x2

Zeby nie bylo offtopu, jak za samochodowkami zbyt nie przepadam, tak tutaj sama mozliwosc swobodnego jezdzenia po tej ogromnej mapie mnie kupila :3

Opublikowano

Tez nie rozumiem hejtu, to co bluber pisal dzieje sie nie tylko w CW, wystarczy spojrzec na komentarze pod filmikiem na YT. Masakra.

Mowie tu rowniez o innych gierkach, kometarze pod gameplay'ami z QB to rowniez podobny poziom. Masakra x2

Serio dziwi Cię, że na świetnie zapowiadające się ex'y z Xbox'a przelewane są wiadra jadu? :P Nic nowego. Ludzie, którzy nigdy Xbox'a na oczy nie zobaczą muszą się jakoś wzajemnie poklepywać po plecach, że świetnych gier poza ich platformą nie ma nigdzie indziej.

OT: Mam nadzieję, że niedługo pokażą całą mapę. Dużo większa od tej z jedynki pewnie nie jest, ale ciekawi mnie ile lokacji miejskich jest. Miasto nadmorskie z materiałów filmowych prezentuje się znakomicie. 3 takie miasta + wioski by mi wystarczyło.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

W tej generacji chyba nie ma co liczyc na fajny efekt dymu.