Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

W jedynce jeździłem bez celu jakieś 20h zanim zabrałem się za grę na poważnie, ciekawe ile tym razem mi zejdzie :P

• Minusik 1
Opublikowano

W jedynce nie było więc obstawiam, że nie. Bedą pewnie rózni DJ w radiach.

Opublikowano

jak FM5 jest dla mnie zbyt fachowa i pro i lubie się rozbijać, pomykałem z przyjemnością w NfS: Rivals, czy Hor Pursuit 2 to Horizon 2 dla mnie? bo tez chciałem pograć

Opublikowano

jak FM5 jest dla mnie zbyt fachowa i pro i lubie się rozbijać, pomykałem z przyjemnością w NfS: Rivals, czy Hor Pursuit 2 to Horizon 2 dla mnie? bo tez chciałem pograć

To zakochasz się w Horizonie

Opublikowano (edytowane)

jak FM5 jest dla mnie zbyt fachowa i pro i lubie się rozbijać

Jeszcze beda cie expem nagradzac, zdecydowanie dla Ciebie.

Edytowane przez Bansai
Opublikowano (edytowane)

Niedługo pojawią się standy z konsolami, ale nie liczyłbym na takie pozycje jak Forza Horizon ;]

Jeszcze dwa dni do demka :sorcerer: a potem ponad dwa długie tygodnie czekania na fulla :verymad:

Edytowane przez Ins
Opublikowano

Ta gra z kazdym gameplayem wyglada coraz lepiej, a te te gify pozamiataly mna podloge. Wracam z urlopu i widzimy sie na polach burakow koledzy <3

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

O ile mnie pamiec nie myli to jutro demo, pytanie tylko o ktorej bedzie, kto z doswiadczenia wie o jakiej porze robia aktualizacje ?

Edytowane przez Bansai
Opublikowano (edytowane)

O tej porze jutro juz powinno być. Chyba że na us storze inaczej godzinowo to wypada, ale zazwyczaj do 15 zawsze dema lądują.

Edytowane przez _Be_