Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 106,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nic nie zauwazylem, jedynie jak jest duzo tych kibicow (w 3D !!! XDDD) to barierki troche sa poszarpane, ale nie jest to nawet w polowie np. poziom linii wysokiego napiecia w Driveclubie - graficznie

• BOMBA PRAWDY  

• Fajna gra ale szybko nudzi, a grafika to nędza i rozpacz. (XO) Sytuację ratuje jedynie duża liczba aut oraz świetna muzyczka. Tak jak to było w części pierwszej X360. FH2 (XO) Dla mnie 6+ 10 z sentym

Opublikowano

Te samoloty na 3 gifie 0_o.

Chcę xboxa.

Opublikowano

W jedynce jeździłem bez celu jakieś 20h zanim zabrałem się za grę na poważnie, ciekawe ile tym razem mi zejdzie :P

Opublikowano
  W dniu 11.09.2014 o 21:45, ragus napisał(a):

No w Forza Motorsport też możesz kupować części. Nie trzeba bawić się w excela.

to to ja wiem, chodziło mi o ten tuning excelowy którego nie tykałem :D

Opublikowano

W jedynce nie było więc obstawiam, że nie. Bedą pewnie rózni DJ w radiach.

Opublikowano

He he :)

dyrcnj.gif

Opublikowano

Taki skok z widokiem z kokpitu musi być za(pipi)isty :D

Opublikowano

jak FM5 jest dla mnie zbyt fachowa i pro i lubie się rozbijać, pomykałem z przyjemnością w NfS: Rivals, czy Hor Pursuit 2 to Horizon 2 dla mnie? bo tez chciałem pograć

Opublikowano

Zdecydowanie.

Opublikowano
  W dniu 12.09.2014 o 19:37, Aem napisał(a):

jak FM5 jest dla mnie zbyt fachowa i pro i lubie się rozbijać, pomykałem z przyjemnością w NfS: Rivals, czy Hor Pursuit 2 to Horizon 2 dla mnie? bo tez chciałem pograć

To zakochasz się w Horizonie

Opublikowano
  W dniu 12.09.2014 o 19:37, Aem napisał(a):

jak FM5 jest dla mnie zbyt fachowa i pro i lubie się rozbijać

Jeszcze beda cie expem nagradzac, zdecydowanie dla Ciebie.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

16 września będzie demko to sobie ogra i wsiąknie zapewne :)

Opublikowano

czyjeś wrażenia:

BxacQCBCcAAUTsm.jpg

Mam nadzieję, że dadzą wypróbować grę w jakichś Saturnach :)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Niedługo pojawią się standy z konsolami, ale nie liczyłbym na takie pozycje jak Forza Horizon ;]

Jeszcze dwa dni do demka :sorcerer: a potem ponad dwa długie tygodnie czekania na fulla :verymad:

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ta gra z kazdym gameplayem wyglada coraz lepiej, a te te gify pozamiataly mna podloge. Wracam z urlopu i widzimy sie na polach burakow koledzy <3

Opublikowano

O ile mnie pamiec nie myli to jutro demo, pytanie tylko o ktorej bedzie, kto z doswiadczenia wie o jakiej porze robia aktualizacje ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

O tej porze jutro juz powinno być. Chyba że na us storze inaczej godzinowo to wypada, ale zazwyczaj do 15 zawsze dema lądują.

Edytowane przez _Be_