Opublikowano 16 września 201410 l Cos zamula, chyba musze odlaczyc korki z kuchni i przedpokoju to moze pojdzie szybciej.
Opublikowano 16 września 201410 l 20%, ide sobie zrobie barszczyk czerwony zeby wkrecic sie w klimacik
Opublikowano 16 września 201410 l Na gaffie napisali, że Horizon 2 dostanie darmową paczkę aut w dniu premiery: 2012 Cadillac Escalade ESV1968 Abarth 595 esseesse1956 Ford F-1002003 Ford Focus RS1997 Land Rover Defender 901987 Buick Regal GNX1993 Renault Clio Williams2015 Ford Mustang GT Czyli łącznie 218 aut na start (właściwie to 221 z tymi 3 autami z Day One Edition).
Opublikowano 16 września 201410 l A ja juz zainstalowałem premierowy pakiet aut choć nawet dema jeszcze nie pobrałem
Opublikowano 16 września 201410 l 76 funtow za wersje Ultimate to nie tak zle jak na angielksie warunki ale oczywiscie premiera 03/10/2014 XD. Trzeba zamowic preorder z USA.
Opublikowano 16 września 201410 l horizon 2 nadaje nowe znaczenie ścinaniu zakrętów i nie jestem pewien, czy mi się to podoba
Opublikowano 16 września 201410 l Nie mogę patrzeć na tego strima, bo zaraz pobiegnę po xone do sklepu Jedynka to była z duża przewagą moja ulubiona ścigałka past genów, nabiłem dobre 10k km.
Opublikowano 16 września 201410 l horizon 2 nadaje nowe znaczenie ścinaniu zakrętów i nie jestem pewien, czy mi się to podoba Rozwin, bo nie ogladam streama.
Opublikowano 16 września 201410 l Scinasz zakrety jak popadnie, w przypadku evo którym jezdzi gosc na streamie nawet specjalnie go to nie zwalnia.
Opublikowano 16 września 201410 l horizon 2 nadaje nowe znaczenie ścinaniu zakrętów i nie jestem pewien, czy mi się to podoba Rozwin, bo nie ogladam streama. Koleś miał np. zakręt prawo potem za chwilę w lewo a przeleciał z 500 metrów na wprost po polu bez utraty prędkości. Oglądam streama i muszę przyznać, że kapitalnie to wygląda
Opublikowano 16 września 201410 l Jak bede jezdzil w singlu to postaram sie po ludzku w zakret wchodzic (bo AI chyba tak nie scina), ale na multi nie wyobrazam sobie lepszego pokladu funu niz takie scinanie . Brakowalo mi na multi wlasnie czegos takiego, dojedz pierwszy, niewazne jak, niewazne przez co. Edytowane 16 września 201410 l przez Bansai
Opublikowano 16 września 201410 l horizon 2 nadaje nowe znaczenie ścinaniu zakrętów i nie jestem pewien, czy mi się to podoba Rozwin, bo nie ogladam streama. CPU pokonuje zarkęty trzymając się drogi. Ty możesz trzymać się prostej linii po za drogą i nie tracisz prędkości. Z drugiej jednak strony jak tak dłużej oglądam to mówię sobie "hej, przecież w tej grze możesz wyskakiwać autem na 100 metrów z góry, a w tle widzisz balony, daj se spokój z realizmem, ta gra to czysta zabawa". Bo faktycznie tak wygląda, jak czysta zabawa. Zbieram hajs na XO. Edytowane 16 września 201410 l przez ragus
Opublikowano 16 września 201410 l No to tak jak pisalem, w singlu postaram sie jezdzic normalnie i wpajac model jazdy na pamiec, w multi moj inner driver za to poszaleje dopiero edit: system jazdy, ale brain fart, chodzilo o slowo model rzecz jasna, za duzo czytania o Bayo 2 i systemie walki . Edytowane 16 września 201410 l przez Bansai
Opublikowano 16 września 201410 l Jednak co innego słuchać utworów z soundtracka na sucho a co innego słyszeć je widząc gameplay - miazga
Opublikowano 16 września 201410 l Oglądam strima i właśnie widziałem coś co na początku uznałem za przywidzenie - małe drzewka można łamać XD