Opublikowano 17 września 201410 l Według mnie jest podobnie, to pewnie te same modele. Fajny jest model jazdy. Bez zrywania przyczepności bez asyst jest całkiem wymagający jak na arcade, natomiast efektowne drifty i jazda w poślizgach są bardzo proste i przyjemne. Nie twierdźcie jednak, że bez asyst mamy model z FM5, tutaj jest znacznie łatwiej. Nie tylko jazda w poślizgu to inny świat, ale też ogólnie gra wybacza znacznie więcej. A tak to grafika bardzo dobra, choć pierwszy Horizon w swoim czasie robił jeszcze większe wrażenie. Ale tutaj jest jeszcze lepiej, to oczywiste. Deszcz udany, muzyka oczywiście też. Ot, nowy Horizon na nowej generacji, czyli świetna gra. Bez wahania w planach zakup na premierę i na pewno długie godziny spędzone z tytułem. Ze szczegółów to trochę beka z rejestracji EU i Golfów w amerykańskiej specyfikacji na europejskich drogach
Opublikowano 17 września 201410 l Wiadomo coś o cenie gry w Saturnie/MM? Bo na stronach sklepów cisza w temacie.
Opublikowano 17 września 201410 l Czytałem wczoraj, że recenzenci już teraz dostają fulla Horizon 2, a embargo mija 25 września. Czyli w dniu pojawienia się recenzji gra powinna być bardzo dobrze ograna.
Opublikowano 17 września 201410 l Po ograniu demka nie widzę powodu na średnią poniżej 90. Sprawdzona formuła z jedynki z lepszą grafiką i w innej lokacji, plus pewnie parę szlifów.
Opublikowano 18 września 201410 l Analiza techniczna demka w wykonaniu Digital Foundry: http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-hands-on-with-forza-horizon-2-demo - 1080p/30fps - animacja nie spada NIGDY poniżej 30 klatek - 4xMSAA Nieźle jak na open world.
Opublikowano 18 września 201410 l Jest dobrze A nawet za(pipi)iście ; ) Edytowane 18 września 201410 l przez -gmeru-
Opublikowano 18 września 201410 l Analiza techniczna demka w wykonaniu Digital Foundry: http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-hands-on-with-forza-horizon-2-demo - 1080p/30fps - animacja nie spada NIGDY poniżej 30 klatek - 4xMSAA Nieźle jak na open world. Gry z 4xMSAA na konsolach to rodzynki
Opublikowano 18 września 201410 l No, 4xMSAA robi robotę w Horizonie, nie widać absolutnie żadnych zębów.
Opublikowano 18 września 201410 l Demo ograne. wiadomo gra zapowiada sie fantastycznie, spodziewam sie ocen na poziomie 9/10. Zadziwia mnie przywiazanie do detali i jak tworcy przylozyli sie do wykonania otoczenia - ze im sie chcialo to robic w grze wyscigowej Calkowita miazga systemu Wyscigi przejalowe sa bardzo fajne ale jednak troche inny feeling niz w pierwszym Horizon...co mi daje do myslenia ze MS moze bardzo ladnie wypelnic taka luke pomiedzy symulacja, a totalnym odpalem jazdy po polach: Edytowane 18 września 201410 l przez hav3n
Opublikowano 18 września 201410 l Byly jakies spekulacje ze nowy NFS moze byc Underground 3 wiec... Edytowane 18 września 201410 l przez hav3n
Opublikowano 18 września 201410 l Byly jakies spekulacje ze nowy NFS moze byc Underground 3 wiec... Po FM i FH racery z modelem jazdy rodem z NFS już mnie nie interesują
Opublikowano 18 września 201410 l akurat połączenie świata Horizon z modelem jazdy z ostatnich NFSów to byłby mój szczyt marzeń jeśli chodzi gry wyścigowe
Opublikowano 18 września 201410 l A ja zdecydowanie bardziej wolę model jazdy z Horizona 2 niż ten z Rivals. Połączenie symulacji i arcade
Opublikowano 18 września 201410 l Dla arcade racera nie ma już dla mnie innej opcji niż to co prezentuje Horizon z wyłączonymi asystami
Opublikowano 18 września 201410 l Jak już jesteśmy przy spekulacjach FH Ameryka, FH2 Europa ,FH3 Azja z naciskiem na Japonię ?
Opublikowano 18 września 201410 l Jak już jesteśmy przy spekulacjach FH Ameryka, FH2 Europa ,FH3 Azja z naciskiem na Japonię ? Rucha... gralbym.
Opublikowano 18 września 201410 l Ostatnich czyli tych od criterion czy jakich? np. Most Wanted czy Hot Pursuit
Opublikowano 18 września 201410 l Forza Underground w stylu owych nfsów - noc, kolorowe miasto, za(pipi)isty tuning z mnóstwem części i otwarty świat Szkoda, że to pewnie nigdy się nie wydarzy Edytowane 18 września 201410 l przez ssxx1
Opublikowano 18 września 201410 l Dan Grenewalt po zapowiedzi Horizon 2 w jednym z wywiadów na temat przyszłości serii powiedział, że Forza Motorsport i Forza Horizon to nie koniec Edytowane 18 września 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 19 września 201410 l Jak już jesteśmy przy spekulacjach FH Ameryka, FH2 Europa ,FH3 Azja z naciskiem na Japonię ? Azja tak, Japonia nie.
Opublikowano 19 września 201410 l Jak już jesteśmy przy spekulacjach FH Ameryka, FH2 Europa ,FH3 Azja z naciskiem na Japonię ? Azja tak, Japonia nie. Co chcesz od Japonii chacharze ? Gdybym dostal Horizon w takim np Tokio z terenami poza miejskimi to chyba bym piszczal ze szczescia jak mala dziewczynka.
Opublikowano 19 września 201410 l https://www.youtube.com/watch?v=Ef_fYdTbavI kawałek z trailera co ciekawe w samym trailerze słowa można dopasować do tego co się dzieje na ekranie. Kawałek siedzi mi w głowie już parę dnie.