Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ale nic nikomu nie szkodza, a tylko biją fame i exp klubowi, win-win ;).

Idzcie do CW czytac bomby prawdy lepiej i szykujcie sie jutro na kolejne granie.

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 106,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nic nie zauwazylem, jedynie jak jest duzo tych kibicow (w 3D !!! XDDD) to barierki troche sa poszarpane, ale nie jest to nawet w polowie np. poziom linii wysokiego napiecia w Driveclubie - graficznie

• BOMBA PRAWDY  

• Fajna gra ale szybko nudzi, a grafika to nędza i rozpacz. (XO) Sytuację ratuje jedynie duża liczba aut oraz świetna muzyczka. Tak jak to było w części pierwszej X360. FH2 (XO) Dla mnie 6+ 10 z sentym

Opublikowano

W MM ta promocja się już skończyła? Gdzieś jeszcze za dwie stówki dostanę?

Opublikowano

Ej, wrzucajcie grupowe foto :D

OK, w CW jest.

9V5u6tM.jpg

mjRpYBj.jpg

swdfaKL.jpg

BOMBA PRAWDY

xiDfvDO.jpg

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

pany, jutro koniecznie dajcie znać. dzień zapowiada się inaczej to z chęcią z wami pośmigam ;)

Opublikowano

Ale mniejsza z tym jak jest 1000 miejsc xD

No wiec wlasnie ;).

@Colin,

No to jak bedziesz online pisz wiadomosc i jedziemy z tymi burakami.

@Kubson

Zaraz ci dam co-leadera zebys mogl pisac, Kyo Ci nie dal, korona przy Twoim nicku nie oznacza co-leader'a, w sumie nie wiem co to jest nawet xD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No nie do konca, bo ja jestem liderem (w PD), widzialem tez te korony w FM5 i zastanawialem sie o co chodzi.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Wykupilem VIPa i juz wiem skad ta korona sie u mnie wziela...bo przeciez nie za moja skillowa jazde xD

Opublikowano

@Mazz

Ta jutro tez sie pewnie zbierzemy.

Nie widze sensu wywalac, nikomu nie szkodza. Poza tym jest kilka nickow tutaj z forum dosc swiezych (np Koles88 ktory ma gameraga kedzior o ile dobrze kojarze) i tych co biernie przegladaja forum.

To nie jest DC, starczy miejsca dla wszystkich ;)

Zgadza sie :) dokladnie to jestem Kedzior88, mam nadzieje a wlasciwie zamiar, coraz bardzej udzielac sie na forum. Pozdr.

Opublikowano

jak cos będe po 18stej

Opublikowano

Ja dzisiaj pewnie jakoś późno będę, koło 22-23.

Dla większego fanu proponuję by wszyscy dali pełne zniszczenia aut na on. Ja wczoraj wjeżdżałem ostatni na metę, bo miałem zdezelowane auto zanim dojechałem do końca :D Z uszkodzeniami będzie mega fun. Zwłaszcza w króla, kto rozwali wóz ten będzie w czarnej (pipi)e :D

Opublikowano

w końcu napyerdalanie bansai-a będzie mialo sens

Opublikowano

Dlatego wszyscy zniszczenia na on i jest zabawa :D Bo tak to się z gry robi Drivecrap i odbijanie od ścian :P

Opublikowano

Bede dzisiaj ok 19.

Opublikowano

Ja bede w okolicy 23 i gram do upadłego :)

Opublikowano

Oki mozna powoli zaczynać

Opublikowano

Boże jaka ta gra jest znakomita. Multiplayer to rewelacja, dzięki chłopaki za grę, na dniach trzeba się ustawić w więcej osób.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Oki mozna powoli zaczynać

Widzialem jak mnie zapraszaliscie, ale po prawie calym dniu buraczenia nie mialem juz sil :P. Jutro mam studia i wracam po 20ej dopiero, ale w niedziele od 18 bardzo chetnie.

Ilu was sie zebralo dzisiaj ? :)

Opublikowano

Ja, Mustang, Orzeszek i Haven.