Opublikowano 10 października 201410 l Lichutko, ale spoko, wkrotce sie poprawimy #stillbetterthandriveclub xD
Opublikowano 10 października 201410 l Teraz mam czas, gra ktos? Nayebalem sie i moge siadac za kolkiem xd
Opublikowano 11 października 201410 l Pany kto w piątek kosi pola buraków? Wtedy to się spożywa nalewki z buraków!
Opublikowano 11 października 201410 l zniszczenia na sim sa mocne, 2 dzwony i człowiek siedzi w camaro, wilki na niego wyją, do domu daleko a auto ma problem z osiągnięciem zawrotnych 16km/h - często nie pozostaje nic jak fast travel za 9,000 cr w demku była opcja po nacisnieciu start wybranie naprawa auta, tutaj już nie ma tak kolorowo - zyebales, dzwon po lawete : D
Opublikowano 11 października 201410 l Warta tych dwóch stów z hakiem? Pudełko bym chciał. Kurde, pełna wersja to chyba ze cztery stówy kosztuje. Co za czasy.
Opublikowano 11 października 201410 l Ja na x360 juz nie gram, jakas taka niedorobiona ta gra i ma slabsza oprawe wizualna wzgledem poprzedniej czesci. Pewnie na prestizowym Xbox One grafika urywa glowe, jednak nie sama grafika czlowiek zyje.
Opublikowano 11 października 201410 l Pytanko: można jakoś zrzucić zdjęcia/screeny które zrobiłem w grze? Gdzie tego szukać bo kurde nie ogarniam Sent from my iPhone using Tapatalk
Opublikowano 11 października 201410 l Z Photo Mode po zrobieniu zdjecia wyskakuje ci na koncu ekranik, na samym dole masz opcje share. Dajesz to i Twoje screeny widzisz na stronce www Horizon 2.
Opublikowano 11 października 201410 l Warta tych dwóch stów z hakiem? Pudełko bym chciał. Kurde, pełna wersja to chyba ze cztery stówy kosztuje. Co za czasy. Za ponad 2 stówki dostajesz moim skromnym zdaniem najlepsze wyścigi arcade od wielu lat. Gra jest przepakowana zawartością, wygląda prześlicznie, model jazdy to taka bardziej wybaczająca FM5 i sprawdza się tutaj idealnie. Samochodów masz multum, no i ponad 700 zdarzeń. Wyścigi po mieście, po autostradach, szturowe, wyzwania rozsiane po całej mapie (w których dostajesz określony samochód i określony cel). Wyobraź sobie wyścig swoim Mercedesem z 3 okrążeniami po Nicei w deszczu nocą, z którego płynnie przechodzisz do wyzwania, które nazywa się "Przegoń słońce". Dostajesz Ferrari F40 i musisz nim dojechać w zaznaczone miejsce na mapie przed zachodem słońca. No i pokonujesz te zakręty, w tle przygrywa muzyka, przy której nie zasypia się tak jak w FM5, a pomarańczowa gwiazda cudownie oświetla asfalt. Ładnie to brzmi, nieprawdaż? Przegoń słońce... Kończysz wyzwanie i dostajesz samochód terenowy, którym musisz dojechać na kolejny turniej festiwalu, który tym razem składa się z 4 wyścigów po burakach. Co jakiś czas przegryzasz to kolenymi wyzwaniami i tak dalej i tak dalej. Nie ma chu.ja na tę grę. No i dla samochodowych masturbatorów, takich jak ty, są również miliardy suwaków przy tuningowaniu.
Opublikowano 12 października 201410 l Panowie mam pytanie. Czy niektore osiagniecia wbijaja sie po jakims czasie? Pokazuje mi zablokowane na 50-80% np fioletowa opaska, zlota opaska czy poziom 65 doswiadczenia ale to wszystko juz osiagnalem wczoraj czy nawet przedwczoraj mimo to caly czas jest tak jakby nieodblokowane. Wie moze ktos o co kaman?
Opublikowano 12 października 201410 l Warta tych dwóch stów z hakiem? Pudełko bym chciał. Kurde, pełna wersja to chyba ze cztery stówy kosztuje. Co za czasy. Za ponad 2 stówki dostajesz moim skromnym zdaniem najlepsze wyścigi arcade od wielu lat. Gra jest przepakowana zawartością, wygląda prześlicznie, model jazdy to taka bardziej wybaczająca FM5 i sprawdza się tutaj idealnie. Samochodów masz multum, no i ponad 700 zdarzeń. Wyścigi po mieście, po autostradach, szturowe, wyzwania rozsiane po całej mapie (w których dostajesz określony samochód i określony cel). Wyobraź sobie wyścig swoim Mercedesem z 3 okrążeniami po Nicei w deszczu nocą, z którego płynnie przechodzisz do wyzwania, które nazywa się "Przegoń słońce". Dostajesz Ferrari F40 i musisz nim dojechać w zaznaczone miejsce na mapie przed zachodem słońca. No i pokonujesz te zakręty, w tle przygrywa muzyka, przy której nie zasypia się tak jak w FM5, a pomarańczowa gwiazda cudownie oświetla asfalt. Ładnie to brzmi, nieprawdaż? Przegoń słońce... Kończysz wyzwanie i dostajesz samochód terenowy, którym musisz dojechać na kolejny turniej festiwalu, który tym razem składa się z 4 wyścigów po burakach. Co jakiś czas przegryzasz to kolenymi wyzwaniami i tak dalej i tak dalej. Nie ma chu.ja na tę grę. No i dla samochodowych masturbatorów, takich jak ty, są również miliardy suwaków przy tuningowaniu. Ta rekomendacja FH2 chyba przekonała mnie do kupna łona !
Opublikowano 12 października 201410 l Samochodowy masturbator, Ragus myslales kiedys o pisaniu profesjonalnych recenzji?
Opublikowano 12 października 201410 l ja dodam od siebie że przy żadnej samochodówce nie spędziłem tyle czasu co przy FH 2 od czasu burnout paradise. a ja nie lubie samochodówek.
Opublikowano 12 października 201410 l Mam tak samo. Nie przepadam za motoryzacja ale ta gra jest po prostu dla wszystkich. Jezeli jestes wyscigowym Januszem to sa odpowiednie opcje aby w singlu sie nie meczyc a w multi co najwyzej bedziesz sie mocowal ze mna i Orzeszkiem na koncu stawki. Jezeli jestes prosem i wiesz o co w tych klockach chodzi to bedziesz sie bil o pierwsza pozycje z Mustangiem czy Bansai. Juz nie wspomne jaka ta gra jest ogromna, ile jest wyscigow, banerow i innych challangy do zaliczenia. Edytowane 12 października 201410 l przez hav3n
Opublikowano 12 października 201410 l Panowie mam pytanie. Czy niektore osiagniecia wbijaja sie po jakims czasie? Pokazuje mi zablokowane na 50-80% np fioletowa opaska, zlota opaska czy poziom 65 doswiadczenia ale to wszystko juz osiagnalem wczoraj czy nawet przedwczoraj mimo to caly czas jest tak jakby nieodblokowane. Wie moze ktos o co kaman? No żeby mieć osiągnięcia za opaski to musisz je zdobyć.
Opublikowano 12 października 201410 l Mam tak samo. Nie przepadam za motoryzacja ale ta gra jest po prostu dla wszystkich. Jezeli jestes wyscigowym Januszem to sa odpowiednie opcje aby w singlu sie nie meczyc a w multi co najwyzej bedziesz sie mocowal ze mna i Orzeszkiem na koncu stawki. Jezeli jestes prosem i wiesz o co w tych klockach chodzi to bedziesz sie bil o pierwsza pozycje z Mustangiem czy Bansai. Juz nie wspomne jaka ta gra jest ogromna, ile jest wyscigow, banerow i innych challangy do zaliczenia. I tym postem zacheciłeś mnie do kupna gierki w najblizszym czasie. Januszem jestem strasznym ale jak bedzie sie z kim bić na ogonie to jak najbardziej:)\ A jak OST?
Opublikowano 12 października 201410 l ost? genialne. dla każdego coś dobrego. różnorodność gatunków sprawia, że zawsze sobie coś dobierzesz. w zależności od własnych gustów czy chwilowej zachcianki. nie ma to jak jechać jakimś zabytkiem wzdłuż wybrzeża z klasyką w radio by po chwili szaleć terenówką w burakach z energetycznym klubowym kawałkiem.
Opublikowano 12 października 201410 l Dopiero wrocilem z uczelni, obejrze odcinek, moze dwa serialu i bede kolo 20 w razie czego. Edytowane 12 października 201410 l przez Bansai
Opublikowano 13 października 201410 l Warto miedzy innymi dla tej gry brac XBone? Jest widok z kokpitu? Zawsze chcialem zagrac, bo uwielbiam wyscigi cos jak TDU swego czasu. Porownujac z DriveClub jak wypada?