Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jerome bierz, na pewno sie nie zawiedziesz :) Nie wiem jakie masz gusta ale od premiery wyszlo juz troche exow na XO i podejrzewam ze jeszcze cos dla siebie znajdziesz :)

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 106,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nic nie zauwazylem, jedynie jak jest duzo tych kibicow (w 3D !!! XDDD) to barierki troche sa poszarpane, ale nie jest to nawet w polowie np. poziom linii wysokiego napiecia w Driveclubie - graficznie

• BOMBA PRAWDY  

• Fajna gra ale szybko nudzi, a grafika to nędza i rozpacz. (XO) Sytuację ratuje jedynie duża liczba aut oraz świetna muzyczka. Tak jak to było w części pierwszej X360. FH2 (XO) Dla mnie 6+ 10 z sentym

Opublikowano

XBone biore na 100% - w listopadzie. PS4 mam czas do 6 lutego do premiery Bloodborne :)

Do Xa przekonalo mnie kilka rzeczy dlatego musze miec ta konsole rowniez i FH2 do tego.

Opublikowano

Porównanie do DC:

Działa.

Opublikowano

XBone biore na 100% - w listopadzie. PS4 mam czas do 6 lutego do premiery Bloodborne :)

Do Xa przekonalo mnie kilka rzeczy dlatego musze miec ta konsole rowniez i FH2 do tego.

a miałeś w ogóle xboxa 360? Jeśli nie to za kilka tygodni masz 4 exy 9/10  z multi żywotnym  do końca generacji, jak nie dłużej    :)

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Wam tez nie dziala teraz multi w forzie? Na siwo mam wycieczke, jazde dowolna itp. Tak jakby bylo zablokowane wszystko.

Ps. Jakie 4 exy?

Opublikowano

Caly dzien byly problemy z Livem, a te cztery exy to 4x Halo w Kolekcji Szefa Kuchni (tak sie domyslam  :sweat: ),

Opublikowano

a miałeś w ogóle xboxa 360? Jeśli nie to za kilka tygodni masz 4 exy 9/10  z multi żywotnym  do końca generacji, jak nie dłużej    :)

Miałem i mam. W szafie lezy. Pierwszego kloca tez mialem. Jedynie PS3 to moja pierwsza konsola od Sony, zawsze bylem anty Sony, ale kupilem dla Demon's Souls i X360 na zawsze zostal w szafie :P

Opublikowano

To jak z piątuniem? Planujecie kino czy buraki all day all night after work?

Opublikowano

bede późno po 22giej, <sad panda>

Opublikowano

Po godz. 19 mogę. Będę.

Opublikowano

Ja powinienem byc bliżej 22-23 chyba ze pochłonie mnie całkowicie kolejne odcinki game of thrones

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Też jestem chętny na jakieś ściganie w piątek, ale to dopiero koło 23. Chyba że maks to 6 osób :]

Opublikowano

W piatek po poludniu po prostu zacznie sie dodawac osoby ktore beda i ktore dojda, miejsca raczej nie braknie ;)

Opublikowano

Ja będę.

Opublikowano

Od 16-17 powinienem grac i zaczac powoli zbierac ekipe.

Opublikowano

lol nawet nie wiedzialem ze taka opcja istnieje :ninja:

Opublikowano

https://account.xbox.com/pl-PL/gameclips

można jakoś wrzucic jako jeden filmik a nie cała galeria? ogarnijcie mój filmik z rózowym fordem (piąty od góry) chyba XD tak sie jedzie po burakach XDD

Colin Wtf? u mnie śmiga wszystko.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Na gaffie wyczytałem, że na leaderboardsach jest prawie 500 tys. graczy - jeśli dobrze pójdzie to 1 mln może stuknąć do końca tego roku albo na początku 2015 :)