Opublikowano 17 października 201410 l Ludzie pisali ze pozniej beda dopiero, bedzie ok. 5 osob to zaczne cos motac.
Opublikowano 17 października 201410 l Mozna gdzies zmienic moc szczytowa, zeby pokazywalo KM zamiast KW? Szukalem wszedzie chyba i nie znalazlem.
Opublikowano 19 października 201410 l Każda wersja (pudełkowa) jest po polsku? Przy niektórych aukcjach jest że niby "angielska" i nie wiem która brać.
Opublikowano 20 października 201410 l nastepnym razem trzeba sie ustawiac na jedną godzine, ew. przedzial 1-2h bo w piatek byl kazdy w fh2 online, problem w tym ze po 2 osoby co 2h i wszyscy sie minelismy xD
Opublikowano 20 października 201410 l Mam problem. Chce troche pobawic sie w tuning, ulepszylem auto do klasy A, wchodze w tuning a tam oprocz opon nic niege zmienic. Wszedzie jest ikonka zamknietej klodki. Cos robie zle? Trzeba to jakos odblokowac czy cos? Jak mozecie to pomozcie.
Opublikowano 21 października 201410 l Event z 4 wyścigami, gdzie dopuszczone są same cudaki w stylu Atoma to chyba najlepsze, co do tej pory widziałem w tej grze. Strasznie lubię jeździć Atomem, ale nie wiem czemu, tylko z kamery kokpitowej. Bo jak mam za autem, to nie potrafię zrobić zakrętu bez wypadnięcia za trasę. A w tle oczywiście leci radio z muzyką klasyczną. No co za bengiery tam lecą to poezja. Edytowane 21 października 201410 l przez ragus
Opublikowano 23 października 201410 l Da sie wyjsc z gry tak, zeby potem kontynuowac w tym samym miejscu? W jedynce dalo sie wyjsc do menu glownego (gdzie dalo sie jedynie wejsc do gry) i wtedy zapisywala sie gra, tutaj nie widze takiej opcji
Opublikowano 25 października 201410 l Mozna gdzies zmienic moc szczytowa, zeby pokazywalo KM zamiast KW? Szukalem wszedzie chyba i nie znalazlem.Nie. Da sie wyjsc z gry tak, zeby potem kontynuowac w tym samym miejscu? W jedynce dalo sie wyjsc do menu glownego (gdzie dalo sie jedynie wejsc do gry) i wtedy zapisywala sie gra, tutaj nie widze takiej opcji Nie. Też was wywala z trybu online po każdej wycieczce? Myślałem, że to tylko u mnie, ale jednak nie. Edytowane 25 października 201410 l przez Grze(pipi)
Opublikowano 25 października 201410 l Też was wywala z trybu online po każdej wycieczce? Myślałem, że to tylko u mnie, ale jednak nie. Nie zdarzyło mi się jeszcze nic takiego, normalnie pojawia się ekran głosowania i potem odpala się nowa wycieczka. Wczoraj wyszła nowa aktualizacja: - The Wheelspin feature now includes a “Collect” option to allow players the option to collect the current prize and not spin again when multiple prizes are queued up - In photo mode, players can choose which corner a Forza Horizon 2 watermark is placed on their screenshots. - Players now have the option to remove all HUD elements when driving - Audio issue with the Skyline GT-R R32 has been fixed - Numerous exploits on circuit events have been fixed - Crash when controller disconnected while using a headset is fixed
Opublikowano 25 października 201410 l dobry patch, szczególnie ostatnia pozycja bo potrafiła wkurzyć, na multi to już w ogóle. btw wczoraj też dostałem prezent, dobrze jest być VIPem 8) parę dni temu i tak kupiłem ale kto bogatemu zabroni posiadania dwóch
Opublikowano 25 października 201410 l Jaka fura w tej grze ma najlepszy handling? chodzi mi o prowadzenie sie na "torze"
Opublikowano 25 października 201410 l jeżeli chodzi o czyste statystyki to Veneno 9.0, P1 8.7, La Ferrari 8.8.
Opublikowano 26 października 201410 l Kurde nie mam pomysłu na wyzwanie Atomem, gdzie muszę nabić 100k punktów
Opublikowano 27 października 201410 l ragus, delikatnie z gazem na wyjściu z nawrotu/driftu, łącz skoki i drifty już na kontenerach. musisz ułożyć sobie w wyobraźni trasę przejazdu i katować ją dla max mnożnika i pkt. to jest to zrobienia jednym ciągiem. w skrócie jak ja robiłem: tak jak startujesz pierwsza hopka, zeskakujesz z kontenerów. jak wpadniesz w palety to nawet dobrze, w beczki już gorzej. w lewo na drifcie objeżdżasz przeszkody. pierwsza hopka wzdłuż kontenerów, jedziesz prosto i od razu zeskakujesz by wskoczyć na kolejną i wjechać na kontenery, drift w lewo i ogień do rampy. 2-3 rampy po drodze, zeskakujesz i od nowa. kumpel nagrał filmik jak on to robił. jak znajdę to podeślę.
Opublikowano 27 października 201410 l Robisz drifty lewo-prawo, żeby podtrzymać combo i od czasu do czasu wyskakujesz na hopkach, lawirując między kontenerami niczym Dorifto King w Tokio Drift. Przydaje się perk z mnożnikiem x6. To bardzo proste.
Opublikowano 27 października 201410 l https://account.xbox.com/pl-PL/gameclips?gamertag=antyiksboks Proszę, nagrałem tak na szybko.
Opublikowano 28 października 201410 l w końcu udało mi się ukonczyć "wątek fabularny" w forzie. ostatni wyścig Goty w szczególnosci ostatni odcinek gdy ścigamy się z zachodzacym słońcem na horyzoncie miazga. jako 100% niedzielniak i każual nie lubiący woogle samchodówek musze przyznać że gra się przyjemnie i chęć wymasterowania wszystkiego to setki godzin w grze.
Opublikowano 29 października 201410 l Moja pierwsza styczność z tą serią. Cieżko opisać słowami, to trzeba przeżyć xD W trakcie jazdy mam tak: .... dopóki nie zaliczę dzwona Tylko xbox.
Opublikowano 3 listopada 201410 l Czy forumek nadal gra w tą grę? Organizuje złoty i co wieczorne granie do upadłego o 4 nad ranem? Chętnie dziś dołączę, jako że właśnie wracam z burakami w plecaku.
Opublikowano 3 listopada 201410 l Ja dopiero co zamówiłem grę na allegro, powinna do mnie dojechać w czwartek/piątek i począwszy od wtedy przez cały weekend będę grał
Opublikowano 3 listopada 201410 l Ja rowniez narazie stop, bo ogrywam sunset ale jak bedzie ekipa i miejsce to wbijam od razu @Mazz Jaka kierownice kupiłeś ?
Opublikowano 4 listopada 201410 l Dotarłem do trzecich zawodów. Na początku nieco się wachałem przed zakupem, ale po pierwszej sesji nie żałuję żadnej złotówki wydanej na tą konsole oraz grę. Czuje, że przesiadłem się na mocniejszy sprzęt. Do tego świetna jak zawsze muzyka, i arcade za którym tak bardzo tęskniłem. Ale po co ja to pisze... Wy to wszystkim wiecie:)