Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

X360 bez demka.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 108,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nic nie zauwazylem, jedynie jak jest duzo tych kibicow (w 3D !!! XDDD) to barierki troche sa poszarpane, ale nie jest to nawet w polowie np. poziom linii wysokiego napiecia w Driveclubie - graficznie

• BOMBA PRAWDY  

• Fajna gra ale szybko nudzi, a grafika to nędza i rozpacz. (XO) Sytuację ratuje jedynie duża liczba aut oraz świetna muzyczka. Tak jak to było w części pierwszej X360. FH2 (XO) Dla mnie 6+ 10 z sentym

Opublikowano

Szkoda, widziałbym już jutro czy kupić wersję na X360 czy odlozyć na X1. 

Opublikowano

Biedny ten co kupił XO na polską premierę ;) Forza do ogrania, a tu na ostatnią prostą wjeżdża taki kiler. Jak żyć panie premierze?

Opublikowano

Ta gra to absolutny zmiot, jedynka była zdecydowanie najbardziej FUN wyścigami w jakie grałem na jakimkolwiek sprzęcie. 2ka zapowiada się jeszcze lepiej, no i przeniesienie akcji do europy :). Ja nie mogę się doczekać, to najważniejsza premiera tego roku bez 2 zdań i mam tylko nadzieję że przysporzy wielu fanów XO i marce FORZA bo zdecydowanie na to zasługują.

Opublikowano

Ledwo co zaczalem zabawe z Destiny a tu zaraz premiera FH2, kiedy w to grac, nie moglo to sie jakos rozlozyc w czasie? :) I jeszcze MCC za ponad miesiac 

Opublikowano

Ledwo co zaczalem zabawe z Destiny a tu zaraz premiera FH2, kiedy w to grac, nie moglo to sie jakos rozlozyc w czasie? :) I jeszcze MCC za ponad miesiac 

A co ma powiedzieć fan wyścigów? :) Za rogiem Forza Horizon 2, potem Project CARS, The Crew i DriveClub. Każda z tych gier razem z multi zabierze minimum 50h. 

Opublikowano

Jak tam nastroje przed jutrzejszym demkiem?

forza-horizon-2-hype-4sxoj.gif

Opublikowano

Wiadomo czy bedzie multi w demku? Czy tylko singiel?

Opublikowano

Ja muszę cały dzień czekać aż wrócę z pracy =(

Jest możliwość dodania gry do ściągania przez telefon i jak wrócę to będzie demko na mnie czekało, tak jak na ps4?

Opublikowano

Jest taka opcja przez SmartGlass. 

Soczysta porcja czystego gameplayu:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Dajcie znać jak wpadnie demko na mp.

Opublikowano

Demo będzie o 14.00

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

fap fap fap

Opublikowano

Arr, moją konsolkę dziś dopiero Microsoft do mnie odesłał...Póki co zostają wasze relacje i gameplaye. Mam nadzieję, że trochę ich dostarczycie. ;>

Opublikowano

JUZ JEST !!!

Wpiszcie "Horizon 2" do binga.