iDAK 44 Opublikowano 29 września 2014 Opublikowano 29 września 2014 (edytowane) Skoro sam Darin rekomenduje, to znaczy, że jest dobrze Fajnie, że nie ograniczyli się (czyt. Inside Simracing) jedynie do hardcorowych simów na PC, ale również testują konsolowe ścigałki. Edytowane 29 września 2014 przez iDAK Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 29 września 2014 Opublikowano 29 września 2014 (edytowane) Tak już od paru lat Bardzo dobra recenzja i co najważniejsze sporo o modelu jazdy i fizyce. I plus, że już nie robią (a raczej chyba nie robi, bo jego kumpel chyba odszedł z zespołu) tych wyliczanek z dziesiętnymi częściami punktów. Edytowane 29 września 2014 przez DonSterydo Cytuj
Ins 5 744 Opublikowano 29 września 2014 Opublikowano 29 września 2014 Ja zakupiłem cyfrowa wersje za 150zł, kupony na Allegro to piękna sprawa Tak swoją drogą, zacząłem pobierać 36GB o 22:45 i 36GB ściągnęło mi się w niecałe półtorej godziny. Serwery pierwsza klasa. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 30 września 2014 Opublikowano 30 września 2014 Ultima zaprosiła mnie już po odbiór gry! Do tego mam już klucz do bety The Crew, piękny dzień dzisiaj. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 30 września 2014 Opublikowano 30 września 2014 http://www.twitch.tv/forzamotorsport oficjalny stream gdyby ktoś miał ochotę pooglądać Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 30 września 2014 Opublikowano 30 września 2014 Również dziś odebrałem, Ultima tym razem mega dała radę. Pewnie późno wieczorem napiszę parę słów z perspektywy mega fana jedynki. 1 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 30 września 2014 Opublikowano 30 września 2014 meh, ja dopiero z czwartku na piątek będę mógł gre odpalić :< Cytuj
Gość osiol Opublikowano 30 września 2014 Opublikowano 30 września 2014 GOTY, demo się ściąga, pudełko biorę na premierę. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 30 września 2014 Opublikowano 30 września 2014 na twitchu co podałem rozdają kody. teraz na vipa rzucili. trzeba tylko odgadnąć brakującą literę/cyfrę. może komuś się uda Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 30 września 2014 Opublikowano 30 września 2014 Forza Hub Is Here Forza fans, starting today you have a new way to explore the Forza universe. Forza Hub has arrived. Available now as a free download exclusively for Xbox One, Forza Hub is your all-in-one app for everything happening in the world of Forza. Here we’ll give you a brief rundown of what you can expect from Forza Hub. You can download Forza Hub for free from the Xbox One Store. Once you have it on your system, you’ll be able to access a ton of Forza news, community announcements, redeem your monthly Forza Rewards, and even launch events in Forza Motorsport 5 and Forza Horizon 2 on Xbox One. For a look at how Rewards will break down for Forza Horizon 2 at launch, see here. Here’s how the individual sections of Forza Hub break down: Welcome to Forza Hub Each time you log in to Forza Hub, the first screen you see will be the Welcome section. This is where you’ll find the latest happenings in the Forza world – from new contest announcements to details on the latest DLC releases and much more. In addition to the news, the Welcome Screen will also let you know whether or not you have new Forza Rewards to redeem, which you can redeem directly from within Forza Hub. My Forza Access the My Forza section of Forza Hub to check out eligible Rewards across all parti(pipi)ting Forza games. In the My Forza section, you‘ll see your current Forza Score and Forza Tier Level (which you can expand for more detail), the nearest achievement you can complete in practically any Forza game, as well as the details on which Forza Rewards you can currently redeem. If you’ve already redeemed this month’s rewards, My Forza will also tell you when you’ll next be able to redeem new Forza Rewards. If you’re looking for tips on how to add to your Forza Score and increase your Forza Tier Level (and thus be eligible for better monthly Forza Rewards), we’ve got you covered. With just a click, you can get tips on the quickest way to increase your score across any and all parti(pipi)ting Forza games. In addition, you can also see how you stack up against you friends by using the “Friends Compare” feature on the My Forza page. News & Events Forza Hub delivers your community-related content in a big way. Head over to the News & Events section for the latest custom Forza content, delivered directly from the Forza Community Team. Check out our long-running weekly columns like “Heavy Metal Affliction” and “Rear View Mirror” or get caught up with everything happening in the Forza universe with our weekly wrap, the “Week in Review.” Community spotlights, up-to-the-minute news flashes, if it’s new in Forza you can find it here. Forza Hub is a new way to stay connected to the world of Forza on your Xbox One. In addition to being the best place to check your Forza Rewards status and redeem your rewards, we’ll be updating the app on a regular basis with content and news from the world of Forza. Download it today! Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 30 września 2014 Opublikowano 30 września 2014 Gram caly dzien i do teraz boner sie trzyma, jak wkrotce nie oKLAPnie to bede musial do szpitala jechac. Ta gra to jest kosmos, czysty fun, sprobowalem tez multi troszke i japa co chwile mi sie nie zamykala ze smiechu, szczegolnie tryb "Infested" mi sie spodobal Cytuj
Mustang 1 735 Opublikowano 30 września 2014 Opublikowano 30 września 2014 (edytowane) Dobrze, że nie ma blokady na wersję USA i nie trzeba czekać do piątku. Gra się świetnie, co oczywiście było wiadome już po demie. Nawet wyścigi po burakach, choć nieco głupawe w przypadku sportowych aut, w praktyce sprawiają mnóstwo frajdy. Bo i cała gra jest nastawiona na dobrą zabawę. Przystępny model jazdy, doskonale dobrana muzyka, barwne otoczenie i efektowne wyścigi specjalne. Tak jak Forza 5 jest wprost dedykowana dla fanów motoryzacji, tak z Horizon 2 każdy gracz będzie zadowolony. Edytowane 30 września 2014 przez Mustang Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Czy gra pobrana z USA ma polską wersję językową? Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Pograłem wczoraj w Horizon 2 i powiem Wam szczerze, że jestem trochę rozczarowany, gra jest śliczna, model jazdy nadal jest rewelacyjny (balans pomiędzy symulacją a arcade, zwłaszcza jeżeli powyłącza się różnorakie ułatwienia), ale gdzieś uleciał klimat festiwalu który był w jedynce, gra jest z tego wykastrowana, np. eventy są teraz po prostu punktami na mapie, dojeżdzasz nie ma niczego co by sugerowało, że tu odbywa się event festivalu (jak to było w Horizon) jest po prostu informacja z GUI gry ze jak naciśniesz X to weźmiesz udział w zawodach. To rozwiązanie jest dla mnie mega pójściem na łatwiznę i moim zdaniem sprawia, że gra straciła unikalny klimat jedynki. Od developerów wymagał bym żeby rozwineli i jeszcze bardziej wzbogacili idee z pierwszej części a nie zrobili krok wstecz. Co jeszcze mi się nie podoba to to, że w przeciwieństwie do pierwszego Horizon tu nie ma żadnego celu (w jedynce chciałeś pokonać kolejnych kierowców aż w końcu wygrać z mistrzem poprzedniego festivalu) tu wogóle tego nie ma, po prostu bierzesz udział w kolejnych eventach ale już bez motywacji żeby kogoś pokonać coś wygrać (nie dziwię się że w części recenzji to właśnie jest wymieniane jako jej główna wada). Chciałem zaznaczyć, że jestem mega fanbojem jedynki i miałem całkiem spore oczekiwania co do 2ki, powyższa opinia została wystawiona na podstawie 4h spędzonych z grą, więc na pewno jest jeszcze daleka od ostatecznej. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Ktoś wie co poprawia patch dostępny w dniu premiery? Ponad 1300 MB było do pobrania. Cytuj
Mustang 1 735 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Być może zawierał paczkę darmowych samochodów, którą trzeba jeszcze pobrać dodatkowo, ale zajmuje to już dosłownie moment. Cytuj
wrog 608 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 @Xymek Mnie akurat cieszy, że nie ma jakichś ludzi do pokonania. Sam sobie wybieram eventy, które chcę jeździć. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 @Xymek Mnie akurat cieszy, że nie ma jakichś ludzi do pokonania. Sam sobie wybieram eventy, które chcę jeździć. Wrogu ale przeciez w jedynce tez miales pelna swobode, wybierales i scigales sie gdzie chciales, ale otoczka rywalizacji byla obecna i motywowala. Cytuj
wrog 608 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 (edytowane) Ale tutaj mam większą, nikt mi niczego nie narzuca. Chcę mistrzostwa w rajdówkach? Jadę w rajdówkach non stop. A tej rywalizacji w jedynce wcale nie czułem. Chyba że już zapomniałem, jak tam było. Edytowane 1 października 2014 przez wrog Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 To sie ludzie zdziwia jak w top 10 zobacza supre z 98 roku a nie same hypercary xD 4 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Co to za klasy "X" czy "S2"? Wyżej niż R1-R3? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Wyzej niz S2 i X chyba sie nie da isc, wiec pewnie tak. Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Przyszły wam kredyty z Forza Rewards? Bo nie dostałem 600k kredytów. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 kilka godzin im to zajmuje albo nawet następnego dnia. serwery pewnie pracowite więc cierpliwości. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi