Colin 1 974 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 screeny chyba też miały być? Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 ma być "hands on" i "preview" - żadnej mowy o dodatkowych materiałach więc równie dobrze może nic nie być jak i mogą coś rzucić, czekajmy do 16. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 screeny chyba też miały być? No to masz przecież Wyciekły wcześniej. Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Mnie ciekawi czy będzie 30/60 fpsów i co z grafiką. Bo jeśli chodzi o zawartość to w ciemno można stawiać że jest świetna Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 będzie tak jak z fm5 - trzy auta na krzyż, reszta w dlc Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Pisali o setkach aut, więc pewnie 200. To nie są "trzy auta na krzyż" Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Liczę na fajny soundtrack i jednak sporo aut bez dlc Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Mnie ciekawi czy będzie 30/60 fpsów i co z grafiką. Bo jeśli chodzi o zawartość to w ciemno można stawiać że jest świetna 30 FPS na 99%. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 (edytowane) Byleby framerate był stabilny, a niezależnie od 30/60 fps gra dostarczy mega zabawy. Nie mogę się już doczekać - Horizon 2 kręci mnie nieporównywalnie bardziej od DriveCluba. Czekam do tej 16 i czas mi tak wolno płynie Edytowane 3 czerwca 2014 przez Maciomaniak Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Podobno jednak nie o 16.00 a o 15.00, tak przynajmniej na gaffie piszą. Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 W każdej Forzy framerate był stabilny więc akurat o to nie ma się co martwić. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 (edytowane) Dlatego czekam na jakieś video i chce to już zobaczyć Tu coś jest: http://www.ign.com/articles/2014/06/03/a-sunday-drive-with-forza-horizon-2-ign-first?abthid=538dc6fbb151c2f10e000011 [Editor's Note: We can't reveal what Forza Horizon 2 looks like in motion just yet. Stay tuned for a teaser this Friday, and then we'll show you more of the game than you can handle next week during E3! Edytowane 3 czerwca 2014 przez Maciomaniak 1 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 screeny chyba też miały być? No to masz przecież Wyciekły wcześniej. chcę typowe in-game a nie podrasowany photomode Cytuj
Emet 1 085 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Może i photo ale wygląda świetnie i przede wszystkim wygląda na to, że pozbyli się (przynajmniej częściowo) tego czerstwego żółtego filtra z pierwszego Horizona. Nie wiem po kiego ch.. pchają to do tych Gridów, Dirtów i wielu innych tego typu gier... Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 (edytowane) No to już mamy częściowe wyjaśnienie lokacji: Mix południowej Francji i północnych Włoch. (Alpy + Morze Śródziemnomorskie + Toskania + Lazurowe Wybrzeże) Edytowane 3 czerwca 2014 przez DonSterydo Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 (edytowane) More than 700 events across the world, contributing to, I think a conservative 100 percent completion time of well over 100 hours. Gwiazdki w oczach. Ekhem: The improvements to the online experience aren’t exclusively technical, though. The Horizon 2 team has also gone back to the drawing board on clubs, which now allow you to create clubs of up to 1000 players, and has introduced what it calls Car Meets. ecause of the dedicated servers it’s all instant. There’s no lobbies, there’s no loading; it’s just straight in, there and then. Edytowane 3 czerwca 2014 przez Maciomaniak Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 (edytowane) twórcy o aspektach graficznych: “We believe next gen beauty isn’t about poly counts,” says Fulton. “It’s not about texture resolution. Those are last-gen concepts. Next-gen beauty is about light. “It’s about light and how it plays on every surface in the world. How it reacts to them. How it scatters from them. It’s about the way sunlight glints on the bodywork of a car. It’s about the way the entire world reflects back at you from the surface of a puddle in a cobbled street. “It’s about really revealing those imperfections that make something feel real. I’m talking about the minute scratches on a brake disc. I’m talking about the flaky paint and rusted metal of an old barn door. That’s what next-gen beauty is.” druga część będzie mieć TRZY razy większy teren do objechania od części pierwszej Edytowane 3 czerwca 2014 przez kermit Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 No to już mamy częściowe wyjaśnienie lokacji: Mix południowej Francji i północnych Włoch. (Alpy + Morze Śródziemnomorskie + Toskania + Lazurowe Wybrzeże) <3<3<3<3<3 Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Ta gra zjada na śniadanie DriveClub, bez popity już po samych zapowiedziach. Jeszcze na zakończenie: Tune in over the coming days and weeks for more on Forza Horizon 2, including a lengthy chat with creative director Ralph Fulton, info on some of the game’s trademark showcase events, in-depth with Horizon 2’s online play, behind-the-scenes with Horizon 2’s incredible audio, plus much more. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 (edytowane) "We watch as a car eases along a road; the game is in solo mode and the map is packed with traffic, lighting and atmospheric conditions, and Drivatars that are all unique to this particular session. With the press of a button, the game camera shifts around the front of the car (which is still moving) while the game transitions from solo mode to online play. In the space of half a sentence, the Drivatars are replaced with real players, and conditions and traffic are synced with an online session-in-progress. All the while the car is still cruising down the very same road, exactly where it was seconds before. Seamless, indeed." "The Horizon 2 team has also gone back to the drawing board on clubs, which now allow you to create clubs of up to 1000 players" Do tego mapa większa niż w pierwszej części i BRAK BARIER = 3x większy "teren jezdny". Pisali, że będą wyścigi przełajowe Edytowane 3 czerwca 2014 przez DonSterydo Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 (edytowane) No to już mamy częściowe wyjaśnienie lokacji: Mix południowej Francji i północnych Włoch. (Alpy + Morze Śródziemnomorskie + Toskania + Lazurowe Wybrzeże) <3<3<3<3<3 Zapomniałem dopisać "+ Prowansja" Helios z Turn 10 tak podsumował Horizon 2: PS. Mam nadzieję, że wersja na X360 będzie się różnic tylko aspektami sieciowymi i grafiką. Edytowane 3 czerwca 2014 przez DonSterydo 1 Cytuj
Daddy 4 223 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 (edytowane) Do tego mapa większa niż w pierwszej części i BRAK BARIER = 3x większy "teren jezdny". Pisali, że będą wyścigi przełajowe ciekawe czy będzie można dać nura ;d Edytowane 3 czerwca 2014 przez Colin Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 (edytowane) Z tego artykułu wyłania się obraz gry wyścigowej wszech czasów. PG rzuciło do pieca. Turn 10 będzie musiało się w 2015 roku postarać żeby ich Forza Motorsport 6 nie wypadła blado przy tym Behemocie. EDYTA: Wcześniej na to uwagi nie zwróciłem: Edytowane 3 czerwca 2014 przez DonSterydo Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Brak podziału na singla/multi, zmienne warunki pogodowe, drivatar, wyścigi przełajowe, malownicze krajobrazy. Niech dojdzie do tego świetna muzyka, stabilny framerate i dobre rozwiązania sieciowe, a Xbone dostanie mega potężnego exa w tym roku. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 dobry brak barier i teren jezdny był w Fuel i TDU. w H1 irytowało mnie że często chciałem komuś na podwórku zrobić obwodnicę ale barierki nie pozwalały byle do premiery. a później i tak kupię też na One i od nowa :> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi