Bansai 11 198 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 (edytowane) Ja mam wlasnie 88% (zaraz zedytuje czas gry), sadze ze dzisiaj/jutro skoncze, jednak z tego co czytam gra ma "drugie" zakonczenie, jednak nie wiem na jakiej zasadzie to dziala, ale odblokowuje sie je dosc pozno. Time Driven: 15 hours - jednak nie wiem czy wlicza sie do tego tryb multi, photomode oraz tuning i przegladanie samochodow, wydaje mi sie ze znacznie wiecej wsadzilem czasu w te gre. Edytowane 6 października 2014 przez Bansai Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 Takie pytanie mam, kariery już pokończyliście? Jeżeli tak, to ile wam to zajęło? Jeżeli nie, to ile macie procent gry? W jedynkę nie grałem, więc nawet nie wiem, czy to są długie gry. Teoretycznie to trzeba dojść do pierwszego finału, i można potraktować jako gre ukończoną, ale finałów jest 7 czy 8 nie pamiętam, do zaliczenia w sumie coś około 700 eventów, tyle że po tym pierwszym finale to w sumie reszta już się powtarza, gra na siłę wydłużana Bansai Nie, to było ostatnie wyzwanie Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 (edytowane) Takie pytanie mam, kariery już pokończyliście? Jeżeli tak, to ile wam to zajęło? Jeżeli nie, to ile macie procent gry? W jedynkę nie grałem, więc nawet nie wiem, czy to są długie gry. Procent ukończenia gry nie ma "nic" wspólnego z karierą. Gra jest dużo większa niż sama kariera (podobno tak 4x większa). Edytowane 6 października 2014 przez DonSterydo Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Widzialem dzisiaj Twojego Drivatara Emtek ... Jak nie masz klubu dolacz do PSX Extreme, klub ciagle staje sie coraz wiekszy . Za wspinanie sie klubowym TIER (czyli zbieranie expa za zwykle wyscigi offline/online) zbiera sie sporo kasy wiec warto miec na boku jakis klub. Pierwsze co zrobiłem, to dołączyłem do klubu PSXE Dzisiaj mam zamiar zrobić logo do kalkomanii, tak by można sobie było na maskę wstawić Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 http://www.forzamotorsport.net/en-us/news/fh2_mobil_1_car_pack już dzisiaj pierwsza paczka aut. całkiem smaczna muszę przyznać car passy oczywiście dostaną za free, dla pozostałych 5$ ale za to M5 na osłodę za darmo Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Zrobiliście ten Bucket Challenge Lotusem co trzeba utrzymać 115 km/h ? Za cholerę nie mogę tego ogarnąć. Jakieś tipsy? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 próbuj do upadłego. jedyna rada pokombinuj z ustawieniami auta. odpal asysty, normalny model jazdy itd. może to pomoże utrzymać auto które lubi tańczyć na wyjściu z zakrętu przez co traci się najwięcej prędkości. na wjeździe miałem koło 140, po wielu próbach na styk się wyrobiłem. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Że muzyka w FH2 jest genialna, to każdy już wie. Ale słyszycie jak fajnie wypadają prezenterzy poszczególnych stacji radiowych? Ja słucham namiętnie Ninja Tune Station, bo każdy kto kojarzy nazwę - wie, że to wytwórnia legenda zrzeszająca najlepszych artystów I w tej właśnie stacji prezenter wypada chyba najlepiej. Wczuwa się w rolę idealnie (mówię o PL wersji). Aż miło go słuchać. Zastanawiam się, czy on naprawdę nie jest jakimś radiowym prezenterem Najgorzej wypada prezenter z Innovative Leisure Radio. ZERO wczuwki, każdy tekst czyta chyba z kartki bez żadnej intonacji czy wczuwania się. Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 W mojej ocenie muza w FM2, jest o wiele gorsza od ost z FM. Słaby dobór kawałków. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Muszę przestać oglądać temat ze screenami na neogafie, bo zaraz zaczne kombinować jak zamienić peceta na Xone :< Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 W mojej ocenie muza w FM2, jest o wiele gorsza od ost z FM. Słaby dobór kawałków.Tez jestem tego zdania Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Dziękuję milordzie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 W mojej ocenie muza w FM2, jest o wiele gorsza od ost z FM. Słaby dobór kawałków.Tez jestem tego zdania Dziękuję milordzie. nie znacie się na muzyce Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Dla mnie radio z rockowa muzyka jest gorsze niz w pierwszym Horizon. Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (pipi)aaaa udało się - srednia 107 km/h :> Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Takie małe pytanie odnośnie mapy. Cała jest odblokowana od początku czy jeszcze jakieś obszary się odblokują z postępem fabuły. Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Całość jest odblokowana. Oczywiście uaktywniają się eventy wraz z postępem. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Skonczylem dzisiaj pierwszy final, jestem mistrzem burakow ! Oczywiscie zostalo jeszcze sporo jezdzenia, ale sadze ze wstepnie moge gre juz ocenic ... 10/10 - jeden z najlepszych racerow w jaki kiedykolwiek gralem, pomijajac Forze Horizon 1 ostatni raz tak dobrze bawilem sie z NFSem Most Wanted (tym z 2005) dziekuje za uwage 4 Cytuj
kosci85 19 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Mam pytanie, może głupie... Po jakim czasie jest dostępna zakładka"klub" w menu? Czy po jakimś wyścigu, czy może to opcja dla admina? Serio pytam Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Z tego co pamiętam przy 2 festiwalu. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) Fajnie sie cioralo panowie, trzeba sie KONIECZNIE zebrac wieksza ekipa na Road Tripa, do tego czasu postaram sie miec sprawnego headseta PS. Orzeszek, ja Ci dam spychamy kagana jak go dogonimy XD Edytowane 7 października 2014 przez Bansai 1 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 To mazzeo! Ja cię tytułuje bansai. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Aaa no to sory, jeszcze was nie rozpoznaje, ok, w takim razie Mazzeo ma ode mnie manewr pit nastepnym razem ... Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Jutro bede ostral cioral wiec jestem chetny na multi pod wieczor. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi