Gość Orzeszek Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Ja to sobie mogę spychać buraki z górki na ostatniej pozycji ;( Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) W ogole komedia, w starym Skyline'ie w championship gorowalem nad waszymi lambo oraz maclarenami xD... No to mysle ze jutro w okolicach 18-20 mozna sie zebrac, jak dostaniecie zaproszenie to przyjmowac i jedziemy na rozgrzewke tryb infected/king a potem road tripy niczym w kampanii singlowej. Edytowane 7 października 2014 przez Bansai Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 ale czaszkę wensza to ty szanuj Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) Ja to sobie mogę spychać buraki z górki na ostatniej pozycji ;( Eee, liczy sie fun, mnie jak Mazzeo wyprzedzil doslownie przed sama meta w ostatnim wyscigu przez glupi blad i uslyszalem ten jego chichot to tak yeblem smiechem ze pol miasta chyba slyszalo . Tak sobie go wyobrazalem w tym momencie: W ogole liczy sie exp do pozycji koncowej, nie miejsce w samych wyscigach, przynajmniej na road tripach, w zwyklych pojedynczych wyscigach jest tylko po staremu . Podoba mi sie ten patent bo zacheca bardziej do czystej jazdy. PS. Swietny miales design na jednym aucie, tez ostro rylem beret, cos tam z burakami Edytowane 7 października 2014 przez Bansai Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Niech ktoś Wam zrobi jedno malowanie klubowe. Coś w stylu gaffa: Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Zaproponowales, wiec musisz sie Ty wywiazac z tego obowiazku Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Po pierwsze primo - nie mam jeszcze Xone i Horizon 2. Po drugie primo - nawet w paincie mam problem z narysowanie prostej kreski Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) Witaj w klubie (doslownie i w przenosni). Moje mad skillz in da paint tez nie sa jakies wygorowane. Gdyby sie znalazl jakis wytrwaly to do roboty, plusy czekaja Edytowane 7 października 2014 przez Bansai Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Trzeba cos nad tym pomyslec. Ja jeszcze w multi nie gralem wiec mam nadzieje ze mnie jutro wprowadzicie. Trzeba miec jakis konkretny level czy samochod zeby godnie z wami rywalizowac czy Janusz gonna Janusz i bede rywalizowal z czaszka wensza o przedostatnie miejsce? XD Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) Trzeba cos nad tym pomyslec. Ja jeszcze w multi nie gralem wiec mam nadzieje ze mnie jutro wprowadzicie. Trzeba miec jakis konkretny level czy samochod zeby godnie z wami rywalizowac czy Janusz gonna Janusz i bede rywalizowal z czaszka wensza o przedostatnie miejsce? XD Jak nie masz auta to gra ci wypozyczy jakies z danej klasy, nie ma zadnych barier lvlowych - przyjmujesz zaproszenie i jezdzimy po calym Horizon. Edytowane 7 października 2014 przez Bansai 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Ja to sobie mogę spychać buraki z górki na ostatniej pozycji ;( Eee, liczy sie fun, mnie jak Mazzeo wyprzedzil doslownie przed sama meta w ostatnim wyscigu przez glupi blad i uslyszalem ten jego chichot to tak yeblem smiechem ze pol miasta chyba slyszalo . Tak sobie go wyobrazalem w tym momencie: W ogole liczy sie exp do pozycji koncowej, nie miejsce w samych wyscigach, przynajmniej na road tripach, w zwyklych pojedynczych wyscigach jest tylko po staremu . Podoba mi sie ten patent bo zacheca bardziej do czystej jazdy. PS. Swietny miales design na jednym aucie, tez ostro rylem beret, cos tam z burakami ale i tak wtopiłem bo miałeś na koniec więcej PD. Nie rozumiem tych mistrzostw online. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Liczy sie bardziej to kto wiecej punktow zbiera za jazde w tych specyficznych mistrzostwach ktore Orzeszek wlaczyl, czyli drifty, czysta jazda, predkosc, wymijanie etc. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Trzeba cos nad tym pomyslec. Ja jeszcze w multi nie gralem wiec mam nadzieje ze mnie jutro wprowadzicie. Trzeba miec jakis konkretny level czy samochod zeby godnie z wami rywalizowac czy Janusz gonna Janusz i bede rywalizowal z czaszka wensza o przedostatnie miejsce? XD Jak nie masz auta to gra ci wypozyczy jakies z danej klasy, nie ma zadnych barier lvlowych - przyjmujesz zaproszenie i jezdzimy po calym Horizon. No to do pojezdzenia jutro. Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Jak bedzieta mieli miejsce w ekipie, to chętnie się podepnę Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 To zbiórka dzisiaj koło 18-20 dzisiaj wygospodarowałem sobie wolniejszy dzień można napyerdalac Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Proszę się zjawić o 18 - im wcześniej tym lepiej. Pojeździłem trochę w fulla, spodziewałem się dobrej solidnej gry ale to co dostałem to strzał w pysk. Feeling z jazdy, świat, fizyka furek, model jazdy przekracza moje oczekiwania, że ho ho. Gry się po prostu nie chce wyłączać. Jazda nocna po Nicei w Ferrari w deszczu i poczułem starego dobrego PGR3. Wcześniej offroadowe szaleństwo slalomem między drzewami - taka różnorodność a dopiero liznąłem ten tytuł. Do tego zapewne mega multi bez lobby które obadamy dzisiaj - nie mam słów, miód. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 (edytowane) motyw kalkomani nazywa sie logo fpe lub fpe, mozna sobie ściągnąć i nakleic no i moja robota Edytowane 8 października 2014 przez Orzeszek Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 (edytowane) Uuu, jak odpale buraczki nie omieszkam od razu sprawdzic Dzisiaj od 18 panowie zaczynamy. Edytowane 8 października 2014 przez Bansai Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Ja jak ogarnę Golda to tez się przyłącze. Zrobię też jakąś swoją wersję logo Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 takie logo w moim wydaniu to 10 min roboty, ten edytor w wersji "deski kreślarskiej" jest bardzo prosty w obsłudze, aczkolwiek próbowałem zrobić obramówkę literek i średnio to wyglądało (nakładałem jedną literkę innego koloru na większa literke innego koloru) Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Lepiej będzie popróbować kształtami. Bo nie ma takiego fontu jak na logo PSX. Więcej roboty, ale efekt będzie lepszy. Popróbuję dzisiaj, może coś wyjdzie. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 (edytowane) Jak cos to wije mi sie w glowie pomysl na fajne zdjecie, kazdy kto dzis bedzie gral, z tym motywem na samochodzie, oczywiscie w jakiejs ladnej miejscowce i bedzie cacy fotka. Edytowane 8 października 2014 przez Bansai Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Brakuje mi trochę w tej części kabrioletów. Mamy co prawda te klasyki, ale w Horizon 1 były takie auta jak Audi R8 Spyder, Ferrari 458 Spider czy Lamborghini Reventón Roadster. Mam nadzieje że dojdą w jakimś dlc i będzie się dało otwierać i zamykać dach. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Ej, wczoraj pojawiło się DLC dla Horizon 2. Ale w grze nigdzie nie widzę tego DLC. WTF?! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi