Gość Orzeszek Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Dzis byl update 400mb u mnie. Moze konsola sama juz zassala na stanby Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 wczoraj były problemy z tym dlc ale update załatwił sprawę z tego co widzę. mam car passa więc odebrałem auta z salonu i za free wylądowały w moim garażu. Jaguar jest cudowny. wygląda, brzmi, daje fan z jazdy. teraz katuję Jeepa SRT. tak jak w realu wydawał mi się badziewny tak w grze go strasznie polubiłem. przyjemny suv o dobrym brzmieniu, nieźle śmiga w terenie. reszta paczki czeka na swoją kolej. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 A jak na One wygląda pobieranie patchy? Na PS4 pojawia się komunikat, że patch został dodany do listy pobierania i wtedy wiadomo, że coś się pobiera. A tutaj jak? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 odpaliłem konsole, wyskoczył komunikat o patchu, zacząłem pobierać, był na liście pobieranych i tyle. nie wiem jak się to ma przy ustawieniu stand by. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Jak masz ustawioną konsolę instant on to patche pobierają się same i nie ma informacji o tym. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Opracowalem nowa droge powrotna z pracy. Zamiast pchac sie na busy autostrade to pojade w lini prostej. Mam do zaliczenia dwa pola, las i jezioro - nie wiem jak sobie z tym ostatnim poradze ale na 17 powinien byc. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 dukes of hazzard oglądałeś? wszystko to kwestia prędkości najazdu i rozmiaru rampy. powodzenia. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Ej, wczoraj pojawiło się DLC dla Horizon 2. Ale w grze nigdzie nie widzę tego DLC. WTF?! Mozesz z poziomu gry wcisnac (niczym boss) Start - Marketplace i tam masz gotowa paczuszke samochodow juz do pobrania/odbioru, whatever. Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Jeśli w trybie czuwania konsola ściągnęła jakaś łatkę, to na kafelku gry w rogu pojawi się gwiazdka. 1 Cytuj
dKc 9 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 a dzień dobry, zaprosił mnie tutaj Colin, bo założyłem temat gdzie indziej - http://www.psxextreme.info/topic/108010-forza-horizon-2/ - o tam. Zaraz przeczytam wszystkie posty, ale na wszelki wypadek zapytam: czy Forza Horizon na x360 wyszła z dubbingiem? czy jakoś tutaj się umawiacie na wspólne wyścigi, macie jakiś klan etc.? Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 w horizon 1&2 na x360 jest polski dubbing Cytuj
dKc 9 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Dobra, dzięki maciekww28. Przeczytałem od 30 strony, bo wcześniej jakieś spekulacje były na temat gry, a ja nie mam czasu, bo muszę tego Horizona 2 włączyć.Dołączę do klanu, jeśli się uda, ale wy pewnie gracie na X1, a nie jak taki cebulak jak ja na 360:( Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Panowie pytanko mam, bo nigdzie tego nie widze. Da sie sprzedawac samochody? Bo ani w salonie ani w warsztacie niestety nie moge... a wiem, ze w 1 czesci bylo mozna z tego co pamietam?! Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 nie można. możesz co najwyżej usunąć je z garażu. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 OK, 134 warstwy i 2h zmarnowanego życia: Szukajcie pod: PSX EXTREME POLAND PS. Zastanawiam się czy nie wywalić czerwonych X i zrobić wszystko w jednolitym kolorze, białym lub czarnym :> 6 Cytuj
dKc 9 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 (edytowane) a ićcie, czy ja tu jestem jedynym, który gra w wersje na x360? Musiałem dołączyć do losowego klanu z tagiem "1". Ciekawe czy mnie przyjmą :]Pograłem troche przy zmianie na symulację i jest trochę lepiej, ale teraz jak sobie kupiłem Lotusa Eleven-2 (ulepszony do 998 S2) to jakoś słabo sie steruje na tych bardziej "skokliwych" trasach. Samochód jest za lekki i często można przez to skakanie stracić panowanie nad wozem. Ale tak sobie dzisiaj jeżdżę i jeżdżę i słucham muzyki z radia Pulse, które było w FH1 bardzo fajne, aż tu nagle złapała mnie zmuła co niemiara. Przełączyłem na Bass Arena i... http://www.youtube.com/watch?v=LHFevxf3IKA Mam nowe ulubione radio. Pozdrawiam. Zaleta anglojęzycznego dubbingu jest taka, że nie chce ich się słuchać. W "jedynce", którą btw zacząłęm i skończyłem z 2 miesiące temu, fajnie się słuchało tej polskiej babki-narratorki, fajnie z podnietą gadała, jak mało która Polka, a tutaj... gada jakiś Brytol jeden z wielu. I zawsze przewijam jak są jakieś wstawki z móiwieniem i urywam dla gościa w półsłowie. Mniej sie słucha dubbingu, więc więcej uwagi skupia się na jeździe Edytowane 8 października 2014 przez dKc Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 (edytowane) @Emtek Wlasnie wylaczylem gre po naszej dzisiejszej sesji, pozniej chetnie sprawdze . Bylo w pyte, co tu duzo mowic, pelno beki, ktos tam momentami plakal i sie zapowietrzal, szkoda ze moj HS nie dzialal, a jak zaczal to Justin Bieber mi sie wlaczyl w glosie, super Ok, co wynioslem z dzisiejszej sesji: -Domofon -Gdzie 2 sie pcha tam ch*j -KOMARZYSKO jest biegly w lacinie -Kyo wysysa sok z noworodkow, niestety zona uslyszala i do teraz sie pewnie tlumaczy -kagan [ja] gra w Wipeouta (tak, starym nissanem XD) -kagan lat 13 -Haven nie umie jezdzic -Orzeszek nie umie wybierac samochodow -Orzeszek jezdzi czysto tylko jak ma na liczniku 60 (km/h) -PS4 ssie, a drajwklap jeszcze bardziej -Gralismy online wieksza iloscia niz miesci klub w DC Standby for zdjecia oraz filmiki Jutro powtorka, cnie ? Edytowane 8 października 2014 przez Bansai 1 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 jak dam radę to jutro chętnie dołączę Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 No to ja ryczałem ze śmiechu i się dlawilem Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 No to ja ryczałem ze śmiechu i się dlawilem To by wyjasnialo twoj zgon, mielismy po karetke dzwonic. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 O ktorej jutro sie zbieramy aby stawic czolo milionowi drzew i palet? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Mozna zaczac kolo 16ej i sukcesywnie dodawac ludzi ktorzy dojda. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Ja bede pozniej okolo 20 ale sie pisze zioooms Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Czekam na reportaż. Na jutro ztuninguje tego fiata 500 rocznik 54' i już będę mógł pokonywać większe wzniesienia bez pomocy popychania w dupę przez ferrrari Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Dobra, ogarnąłem kod na 7 dni Live Jutro po 19, powinienem być online. Przyklejajcie logo do swoich aut i jutro robimy grupowe foto. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi