Bansai 11 198 Opublikowano 17 października 2014 Opublikowano 17 października 2014 Ludzie pisali ze pozniej beda dopiero, bedzie ok. 5 osob to zaczne cos motac. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 17 października 2014 Opublikowano 17 października 2014 Mozna gdzies zmienic moc szczytowa, zeby pokazywalo KM zamiast KW? Szukalem wszedzie chyba i nie znalazlem. Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 19 października 2014 Opublikowano 19 października 2014 Każda wersja (pudełkowa) jest po polsku? Przy niektórych aukcjach jest że niby "angielska" i nie wiem która brać. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 20 października 2014 Opublikowano 20 października 2014 nastepnym razem trzeba sie ustawiac na jedną godzine, ew. przedzial 1-2h bo w piatek byl kazdy w fh2 online, problem w tym ze po 2 osoby co 2h i wszyscy sie minelismy xD Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 20 października 2014 Opublikowano 20 października 2014 Mam problem. Chce troche pobawic sie w tuning, ulepszylem auto do klasy A, wchodze w tuning a tam oprocz opon nic niege zmienic. Wszedzie jest ikonka zamknietej klodki. Cos robie zle? Trzeba to jakos odblokowac czy cos? Jak mozecie to pomozcie. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 21 października 2014 Opublikowano 21 października 2014 (edytowane) Event z 4 wyścigami, gdzie dopuszczone są same cudaki w stylu Atoma to chyba najlepsze, co do tej pory widziałem w tej grze. Strasznie lubię jeździć Atomem, ale nie wiem czemu, tylko z kamery kokpitowej. Bo jak mam za autem, to nie potrafię zrobić zakrętu bez wypadnięcia za trasę. A w tle oczywiście leci radio z muzyką klasyczną. No co za bengiery tam lecą to poezja. Edytowane 21 października 2014 przez ragus Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 Da sie wyjsc z gry tak, zeby potem kontynuowac w tym samym miejscu? W jedynce dalo sie wyjsc do menu glownego (gdzie dalo sie jedynie wejsc do gry) i wtedy zapisywala sie gra, tutaj nie widze takiej opcji Cytuj
Gość osiol Opublikowano 25 października 2014 Opublikowano 25 października 2014 (edytowane) Mozna gdzies zmienic moc szczytowa, zeby pokazywalo KM zamiast KW? Szukalem wszedzie chyba i nie znalazlem.Nie. Da sie wyjsc z gry tak, zeby potem kontynuowac w tym samym miejscu? W jedynce dalo sie wyjsc do menu glownego (gdzie dalo sie jedynie wejsc do gry) i wtedy zapisywala sie gra, tutaj nie widze takiej opcji Nie. Też was wywala z trybu online po każdej wycieczce? Myślałem, że to tylko u mnie, ale jednak nie. Edytowane 25 października 2014 przez Grze(pipi) Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 25 października 2014 Opublikowano 25 października 2014 Też was wywala z trybu online po każdej wycieczce? Myślałem, że to tylko u mnie, ale jednak nie. Nie zdarzyło mi się jeszcze nic takiego, normalnie pojawia się ekran głosowania i potem odpala się nowa wycieczka. Wczoraj wyszła nowa aktualizacja: - The Wheelspin feature now includes a “Collect” option to allow players the option to collect the current prize and not spin again when multiple prizes are queued up - In photo mode, players can choose which corner a Forza Horizon 2 watermark is placed on their screenshots. - Players now have the option to remove all HUD elements when driving - Audio issue with the Skyline GT-R R32 has been fixed - Numerous exploits on circuit events have been fixed - Crash when controller disconnected while using a headset is fixed 1 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 25 października 2014 Opublikowano 25 października 2014 dobry patch, szczególnie ostatnia pozycja bo potrafiła wkurzyć, na multi to już w ogóle. btw wczoraj też dostałem prezent, dobrze jest być VIPem 8) parę dni temu i tak kupiłem ale kto bogatemu zabroni posiadania dwóch Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 25 października 2014 Opublikowano 25 października 2014 Jaka fura w tej grze ma najlepszy handling? chodzi mi o prowadzenie sie na "torze" Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 25 października 2014 Opublikowano 25 października 2014 jeżeli chodzi o czyste statystyki to Veneno 9.0, P1 8.7, La Ferrari 8.8. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 26 października 2014 Opublikowano 26 października 2014 Kurde nie mam pomysłu na wyzwanie Atomem, gdzie muszę nabić 100k punktów Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 27 października 2014 Opublikowano 27 października 2014 ragus, delikatnie z gazem na wyjściu z nawrotu/driftu, łącz skoki i drifty już na kontenerach. musisz ułożyć sobie w wyobraźni trasę przejazdu i katować ją dla max mnożnika i pkt. to jest to zrobienia jednym ciągiem. w skrócie jak ja robiłem: tak jak startujesz pierwsza hopka, zeskakujesz z kontenerów. jak wpadniesz w palety to nawet dobrze, w beczki już gorzej. w lewo na drifcie objeżdżasz przeszkody. pierwsza hopka wzdłuż kontenerów, jedziesz prosto i od razu zeskakujesz by wskoczyć na kolejną i wjechać na kontenery, drift w lewo i ogień do rampy. 2-3 rampy po drodze, zeskakujesz i od nowa. kumpel nagrał filmik jak on to robił. jak znajdę to podeślę. Cytuj
Gość osiol Opublikowano 27 października 2014 Opublikowano 27 października 2014 Robisz drifty lewo-prawo, żeby podtrzymać combo i od czasu do czasu wyskakujesz na hopkach, lawirując między kontenerami niczym Dorifto King w Tokio Drift. Przydaje się perk z mnożnikiem x6. To bardzo proste. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 października 2014 Opublikowano 27 października 2014 Dzięki panowie, będę próbował. Cytuj
Gość osiol Opublikowano 27 października 2014 Opublikowano 27 października 2014 https://account.xbox.com/pl-PL/gameclips?gamertag=antyiksboks Proszę, nagrałem tak na szybko. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 w końcu udało mi się ukonczyć "wątek fabularny" w forzie. ostatni wyścig Goty w szczególnosci ostatni odcinek gdy ścigamy się z zachodzacym słońcem na horyzoncie miazga. jako 100% niedzielniak i każual nie lubiący woogle samchodówek musze przyznać że gra się przyjemnie i chęć wymasterowania wszystkiego to setki godzin w grze. Cytuj
iDAK 44 Opublikowano 29 października 2014 Opublikowano 29 października 2014 Moja pierwsza styczność z tą serią. Cieżko opisać słowami, to trzeba przeżyć xD W trakcie jazdy mam tak: .... dopóki nie zaliczę dzwona Tylko xbox. 2 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Czy forumek nadal gra w tą grę? Organizuje złoty i co wieczorne granie do upadłego o 4 nad ranem? Chętnie dziś dołączę, jako że właśnie wracam z burakami w plecaku. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 ja chwilowo przestałem grać bo czekam na nową kierownicę Cytuj
Janush 224 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Ja dopiero co zamówiłem grę na allegro, powinna do mnie dojechać w czwartek/piątek i począwszy od wtedy przez cały weekend będę grał Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Ja rowniez narazie stop, bo ogrywam sunset ale jak bedzie ekipa i miejsce to wbijam od razu @Mazz Jaka kierownice kupiłeś ? Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Dotarłem do trzecich zawodów. Na początku nieco się wachałem przed zakupem, ale po pierwszej sesji nie żałuję żadnej złotówki wydanej na tą konsole oraz grę. Czuje, że przesiadłem się na mocniejszy sprzęt. Do tego świetna jak zawsze muzyka, i arcade za którym tak bardzo tęskniłem. Ale po co ja to pisze... Wy to wszystkim wiecie:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi