Colin 1 974 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 czułem w kościach że dzisiaj coś dostaniemy. 2014 Alfa Romeo 4C 2014 BMW M4 Coupe 2014 Chevrolet SS 1988 Lamborghini Jalpa 1969 Toyota 2000GT1 1990 Subaru Legacy RS (darmówka dla każdego) Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Została również dodana trzecia lista życzeń. Są tam płatne auta, ale podobno żeby wykonać zadania, nie trzeba ich kupować. Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Została również dodana trzecia lista życzeń. Są tam płatne auta, ale podobno żeby wykonać zadania, nie trzeba ich kupować. super, można obczaić czy warto brać paczkę dla samej alfy Cytuj
Karas 433 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Została również dodana trzecia lista życzeń. Są tam płatne auta, ale podobno żeby wykonać zadania, nie trzeba ich kupować. Właśnie na tym polega lista życzeń by "po testować" je bez kupowania ich Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 (edytowane) Ale auta z płatnych DLC dopiero teraz wprowadzili do listy, więc nie było wiadomo czy trzeba zakupić je. Na razie zrobiłem 3 wyzwania i są one dużo trudniejsze od poprzednich. Edytowane 5 listopada 2014 przez marcin33 Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Odpaliłem wczoraj i jestem zachwycony - ta gra zjada wszystkie dotychczasowe wyścigówki, w jakie grałem. Nieodłączny syndrom jeszcze jednego wyścigu aż niszczy tutaj, widoczki, trasy, model jazdy czy wyzwania i tryb online - mistrzostwo. Jako fan czterech kółek i wszelkich gier tego typu, nie skończy się pewno na 100h Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 + do twojej listy macio dodalbym udzwiekowienie. Dzwiek silnikow to mistrzostwo swiata i obecnie jezdze z wylaczonym radiem, zeby sluchac pieknego swistu turbo i blow offa. To calkiem inna liga niz dzwiek odkurzacza w gran turismo. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 @Qvstra Dla porównania dźwięku silników polecam włączyć Driveclub. Szybko zmienisz mistrza świata w tej kategorii. Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Dokładnie. Dźwięki Forzy były fajne jak konkurentem w tym aspekcie było GT5. Czasy się trochę zmieniły i Forza wypada biednie przy DC. Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 czym rozni sie wersja x360 od xone oprocz oprawy? na x360 sa wszystkie te same auta, trasy itp co w nextgenowej? szkoda siana na xone a w tego horizona bym pogral, nawet na starszym sprzecie Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 http://forzamotorsport.net/en-us/news/fh2_x360 z tego co też kojarzę na 360 nie ma dlc. Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 (edytowane) Te wyzwania to jakaś masakra. Mordowałem się wcześniej z lotusem to teraz jest to samo ale w drugą strone bmw m4. Ja (pipi)e.... Edytowane 7 listopada 2014 przez mozi Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 na tym 14 dniowym trialu golda dolaczonym do konsoli mozna sie scigac online? czy musze wykupic normalnego golda? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Można, przecież to jest trial na multi Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 to cos mi nie dziala. wszystkie opcje online mam zablokowane, a kod na trial golda wpisany prawidlowo ;/ Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 mozi, jedź z drugiej strony. zamiast po starcie w prawo i pod górę to jedz na wprost i później w prawo. będziesz jechał z góry, tak jak lotusem. o niebo łatwiej. po pierwszym zakręcie jak będziesz miał 100 na liczniku to będzie dobrze. ja się męczę z mustangiem w dokach i strefą prędkości nissanem gshockiem. na nissana mam już pomysł - ręczna skrzynia. na automacie na ostatniej prostej wrzuca wyższy bieg i tracę sporo pędu. zanim się rozbuja to meta. muszę go na biegu przeciągnąć, niech przyspiesza do finiszu. Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 dzięki Colin spróbuję - nie pomyślałem że można pojechać inaczej - Qvstra - online jest odblokowany z postępem kariery - może dopiero zaczynasz? Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 no chyba, ze tak. odblokowalem dopiero 3 miasteczko - pamietasz moze kiedy odblokuje sciganie online? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 ty no właśnie, zapomniałem o postępie w grze. po wyścigu pokazowym z ciuchcią odblokujesz kluby itd. czyli niebawem. mozi ta alternatywna trasa jest o tyle dobra że z górki więc łatwiej zapanować nad autem + lepszy speed. po męczarniach początkową trasą spróbowałem tamtej. za trzecią próbą zaliczyłem. Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Szczerze nie wiem dlaczego od razu online nie jest dostępny i kluby. Trochę to bez sensu. Colin - tak jak pisałeś z górki to już niemalże banał - za 3 podejściem wpadło. Okazuje się że trzeba kombinować z trasą nie sugerując się linią którą pokazuje gps. Niektóre wyzwania stają się dzięki temu śmiesznie łatwe. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 czym rozni sie wersja x360 od xone oprocz oprawy? na x360 sa wszystkie te same auta, trasy itp co w nextgenowej? szkoda siana na xone a w tego horizona bym pogral, nawet na starszym sprzecie Przecież model jazdy jest inny... Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 10 listopada 2014 Opublikowano 10 listopada 2014 nie wiem czy była o tym mowa, pewnie sami zauważyliście ale... w związku z nową listą wyzwań pojawił się zerowy achievement/challenge do odblokowania. na necie informują, że ukończenie go daje 500k cr. nadal utknąłem za kamerach z Nissanem G-schockiem i kudosy Mustangiem w dokach. o ile to drugie prawie zrobiłem (mam wrażenie jakby w tych nowych wyzwaniach mnożnik szybciej spadał) o tyle tym Nissanem to jakaś masakra. nie dość że zamiata dupą to rozpędza się jak tankowiec. muszę pokombinować z ręczną skrzynią + na necie pisali by zmienić jednostki na imperialne czy jak się tak zwą te oryginalne. mph ponoć łatwiej osiągnąć bo do kmh zaokrągla w górę, czyli zawyża. coś w tym jest bo pamiętam achiva z FM5 gdzie trzeba było strzelić 320 nowoczesnym super autem. w kmh miałem 320-321 i nic. zmieniłem na mph (wymagane 200) i przy 199 wpadło. Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 10 listopada 2014 Opublikowano 10 listopada 2014 W tych wyzwaniach z radarami ręczna skrzynia to podstawa. Ja zawsze próbowałem najpierw robić je na automacie, ale nie dawałem rady. Po zmianie na manual zaliczałem max za trzecim razem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi