Figaro 8 206 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 twórcy o aspektach graficznych: “We believe next gen beauty isn’t about poly counts,” says Fulton. “It’s not about texture resolution. Those are last-gen concepts. Next-gen beauty is about light. “It’s about light and how it plays on every surface in the world. How it reacts to them. How it scatters from them. It’s about the way sunlight glints on the bodywork of a car. It’s about the way the entire world reflects back at you from the surface of a puddle in a cobbled street. “It’s about really revealing those imperfections that make something feel real. I’m talking about the minute scratches on a brake disc. I’m talking about the flaky paint and rusted metal of an old barn door. That’s what next-gen beauty is.” yes, yes and yes Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 (edytowane) Warto wspomnieć, że Divatary będą dzielone z tymi z Forza Motorsport 5. I w multi będzie ruch uliczny. Edytowane 3 czerwca 2014 przez DonSterydo 1 Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Miejscówki na screenach przypominają mi trochę Ibizę z TDU2 Fajnie że poprawiają rzeczy na które ludzie narzekali w pierwszej części. Mam nadzieje że dodadzą też takie pierdoły jak otwieranie dachu w kabrioletach czy swobodne włączanie świateł No i żeby ta noc nie trwała tak krótko jak w Horizon 1. Ciekawi mnie również ten brak barier. W TDU było to fajne ale jednak większość terenu po którym się jeździło to było kopiuj/wklej. Mam nadzieje że tu się bardziej postarają. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 (edytowane) "Quick FYI everyone that later today on IGN First there will be an interview with Ralph Fulton, Creative Director of Playground Games." Źródło: http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=114673258&postcount=530 Edytowane 4 czerwca 2014 przez DonSterydo Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 obiecali cały czerwiec nowości na temat FH2 i tak robią, codziennie coś a w piątek być może jakieś video. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 obiecali cały czerwiec nowości na temat FH2 i tak robią, codziennie coś a w piątek być może jakieś video. W video przed konfą wątpię , ewentualnie jakiś króciutki teaser Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Wczoraj chyba było info że w piątek ma być trailer? Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 We can't reveal what Forza Horizon 2 looks like in motion just yet. Stay tuned for a teaser this Friday Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 W grze będzie 2x więcej radiostacji i 2x więcej utworów niż w poprzedniej części. Gra będzie w 1080p i 30 FPS. Nowymi eventami pokazowym będą wyścigi z pociągami parowymi i kilkoma samolotami naraz (jeśli dobrze zrozumiałem) Cały artykuł: http://www.ign.com/articles/2014/06/04/forza-horizon-2-resolution-framerate-music-more-detailed-ign-first?page=1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 kluczowy i to bardzo będzie dobór kawałków do tej części, bo to one w głównej mierze przyczyniły się do zayebistego klimatu jedynki, jestem ciekaw co tam dadzą Cytuj
Daddy 4 223 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 nie ma to jak zachód/wschód słońca w FH i jazda przy tych kawałkach: https://www.youtube.com/watch?v=hiG6-nRe218 https://www.youtube.com/watch?v=5LILChvqUo4 1080p/30fpsów to był pewniak, lokomotywy mogą być ciekawe, jeszcze dwa... 2 Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Dopiero w Horizonie postanowiłem kupić amplituner żeby miec jak podłączyc X360 do kolumn Było warto Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Jak słyszę ten pierwszy kawałek, to reaguję tak jakby mi się super wakacje przypominały Co ta gra ze mną zrobiła Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 ja praktycznie tylko Bass Areny słuchałem... ten drugi kawałek, jak się załącza menu główne <3 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Ciekaw jestem soundtracka, boję się, że nie podołają zadaniu i czy ten z pierwszej gry nie wyszedł im przypadkiem jak większość najlepszych rzeczy w tej branży. Ale jest nadzieja - 6 stacji radiowych i 2x więcej utworów pozwala myśleć optymistycznie Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=90rLFsTaFWA#t=58 ... nawet (pipi)a menu miało geniany klimat Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Najgorsze jest to, że wersja gry na X360 będzie trzymana w ukryciu praktycznie do samej premiery. Chciałbym wiedzieć na co mam się szykować Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Dopiero co za inwestowałem 2 tys. zł w WiiU z akcesoriami i grami. Nie śpieszy mi się wydawać kolejne 2 klocki na klocka Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 (edytowane) No ale premiera Forzy dopiero w okolicach października/listopada, wiec masz jeszcze czas Edytowane 5 czerwca 2014 przez Maciomaniak Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 Bez przesady. Poczekam jak więcej gier wyjdzie. Na razie mam w co grać. 1 Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 Liczę, że polski oddział MS nie zawiedzie i zapewni pełną polską lokalizacje. Muzyka jak i audycje to IMO najlepsze radio w grach ever(tak, lepsze od vice city) Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 Dan: “I’m not saying I know what the next 10 years are gonna be,” he says. “But when I look at the trajectory of the last 10 years, I don’t see how it’s possible that the only thing Forza would be is Forza Motorsport and Forza Horizon. It’s gonna continue to grow, just as games have continued to grow. “I don’t have a design on where the series will grow to, but I’m very excited about it because I think for us to have a greater impact in car culture and gaming culture it has to be more than just Motorsport and Horizon.” Za 3 lata Forza: PGR? Źródło: http://uk.ign.com/articles/2014/06/05/forza-dev-third-series-possible-as-franchise-evolves-ign-first Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 Ja wolałbym Forza RalliSport Cytuj
Kosmos 2 711 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 Południowa Europa, fantastyczna wiadomość ! Driveclub może w tym pojedynku naprawdę wyjść baaaardzo kiepsko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi