Colin 1 974 Opublikowano 10 listopada 2014 Opublikowano 10 listopada 2014 (edytowane) przełączyłem na imperialne i nawet na automacie byłem bliski sukcesu. bo kilku próbach na ręcznej udało się. równe 100 na 100 wymaganych. teraz jeszcze Mustanga zaliczę i poczuję swą za(pipi)istość edit: po kilku restartach i nastu rzuconych kurtyzanach udało się. :fsg: :fsg: :fsg: :fsg: :fsg: :fsg: :fsg: Edytowane 10 listopada 2014 przez Colin Cytuj
oddball66 18 Opublikowano 10 listopada 2014 Opublikowano 10 listopada 2014 Pytanko: Gracie na padzie czy na kierownicy (jeśli tak to jaką polecacie?)? Istnieją kierownice które działają zarówno na XONE i PS4? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 11 listopada 2014 Opublikowano 11 listopada 2014 jeszcze 2 ciekawostki, którymi chciałem się z wami podzielić: - w wolnej jeździe nabijając te żółte kudosy, możemy maksymalnie z nich dostać 12,5k PD. tyle dostaniemy za zrobienie 100k kudosów na mnożniku x6. później nie ważne ile nabijemy, i tak więcej PD nie wpadnie. wczoraj zrobiłem 205kx6 i wpadło 12,5k PD, zrobiłem 100kx6, tyle samo PD. przydatne jeżeli brakuje do nowego levelu a nie chce się jechać wyścigu/mistrzostw. swoją drogą nabijanie tego na lotnisku jest tak banalne, że aż w nieskończoność można jeździć. - na początki kariery miałem niezłe losowanie za level, wpadł Lexus LFA + gruby hajs jak to dla vip'ów 8). dzisiaj miałem to samo. LFA + sporo kasy. myślę sobie ok, z jednej strony +1 auto do achiva z którym i tak się nie spieszę, z drugiej strony po co mi dwa takie same auta. nawet sprzedać nie można. ale na szczęście gra to przewidziała. podczas zatwierdzenia nagrody wyskoczył komunikat, że posiadam już takie auto i mogę albo je zachować, albo od razu sprzedać za 130k CR (w salonie LFA kosztuje 234k). od razu więc sprzedałem i w sumie dostałem za to losowanie ponad 300k w sumie to tyle. dziękuję za uwagę Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 listopada 2014 Opublikowano 11 listopada 2014 (edytowane) 3 razy nabiłem zwycięstwa w mistrzostwach samym Punciakiem co jest nieco dziwne, że można siedzieć w jednej kategorii i nabijać mistrzostwa w różnych rejonach. Dziwne rozwiązanie, dla mnie imo git, bo nie lubię siadać do potworów na kółkach, bo totalna szybka jazda jest nudna. Zawsze lubowałem się w kompaktowych zabawkach lub co najwyżej 300KM. Im więcej mocy tym z gry robi się rzeźnia. Najlepszy balans miał PGR 2. Edytowane 11 listopada 2014 przez ChevChelios Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 11 listopada 2014 Opublikowano 11 listopada 2014 W każdym rejonie przecież masz ten sam zestaw mistrzostw więc możesz się wbić w jedno auto i pojechać 6 tych samych zawód pod rząd. Ja tam lubie urozmaicić. Raz rajdówki, później jakaś mocna klasa, na koniec klasykiem i jazda na rozdanie nagród. Jeszcze 12 mistrzostw i koniec kariery. Sporo jeżdżenia. I dobrze, gra przynajmniej nie pęka w weekend a później na allegro nowa bez folii bo mi sie nie spodobała Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 listopada 2014 Opublikowano 11 listopada 2014 Z jednej strony dobrze, z drugiej już nie koniecznie. Wolę, gdy mam coś poniekąd narzucone. A jeśli już zaliczę jakiś event to dobrze by było aby był odhaczony. W sumie pierwszy raz spotykam się z takim rozwiązaniem w ścigałce. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 11 listopada 2014 Opublikowano 11 listopada 2014 jest odhaczony. jak wybierasz turniej i masz te 3 propozycje to są eventy, których nie jechałeś. jak chcesz pełen podgląd to rozwijasz okienko z prawej i widzisz wszystko. teraz zostały mi po 2 mistrzostwa na miejscówkę. pierwsze 2 propozycje to te, które mam do zaliczenia, trzecia to losowa bo jakoś wypełnić trzeba było. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 12 listopada 2014 Opublikowano 12 listopada 2014 Jest tu już może ktoś, kto "zaliczył" wszystkie osiągnięcia? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 12 listopada 2014 Opublikowano 12 listopada 2014 zostało 12 mistrzostw i 20 aut do kupienia. na upartego do jutra będzie w tym tygodniu sobie spokojnie skończę w oczekiwaniu na gta Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 12 listopada 2014 Opublikowano 12 listopada 2014 Damn it ! Mnie zostało 11 osiągnięć z czego 3-4 powinienem ogarnąć do jutra. Powiedz mi o tym osiągnięciu żeby wygrać 50 zawodów zespołowych? Chodzi o te wyścigi z wycieczek dzielone na grupy niebiescy-czerwoni ? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 12 listopada 2014 Opublikowano 12 listopada 2014 dokładnie. zresztą te drużynówki to możesz nawet w jeździe dowolnej zrobić, wystarczą 2 osoby. jak masz kogoś do boostowania to jedziecie na lotnisko, host odpala drag race, ustawia drużyny i jazda sam tak z kumplami jeździłem. w wycieczce nie zawsze dzieli a do tego drag z loadingami to jakieś 2 minuty. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 12 listopada 2014 Opublikowano 12 listopada 2014 Oo dzięki. Właśnie tak robię ze znajomym "100 zawodów na placu zabaw". Czyli normalnie we dwóch jedziemy na lotnisko, drag i konsola sama dzieli zawsze na drużyny? i wtedy wystarczy wygrać te 50 razy (zostało mi chyba 30) ? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 12 listopada 2014 Opublikowano 12 listopada 2014 tak, tylko pamiętaj żeby host podczas odpalania wyścigu i ustawiania opcji (pora, pogoda itd) ustawił drużyny. opcja 2 od góry. jak to ustawi to gra przypisze jednego do czerwonych, drugiego do niebieskich i wio Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 12 listopada 2014 Opublikowano 12 listopada 2014 Gdzie to się wybiera? Tam jak dojade do zawodów drag, wcisne "x" i gdy wybieram jaka klasa aut itp? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 12 listopada 2014 Opublikowano 12 listopada 2014 dokładnie. jako host odpalasz wyścig x'em i masz tam różne opcje do ustawień. druga od góry to właśnie drużyny. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 12 listopada 2014 Opublikowano 12 listopada 2014 Dzieki Ci dobry czlowieku Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 12 listopada 2014 Opublikowano 12 listopada 2014 powiedzcie mi bo zgłupiałem - chcę pograć sobie online i teraz mam opcję wycieczki online, jazda dowolna online a ja bym chciał pograć w króla i nie wiem jak to odpalić.. help Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 12 listopada 2014 Opublikowano 12 listopada 2014 jazda dowolna, wtedy na mapie masz wyścigi + playgroundy. grasz w co chcesz i ile chcesz. wycieczka online to taka odmiana multi kariery z singla. narzucone wyścigi itd. Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 12 listopada 2014 Opublikowano 12 listopada 2014 (edytowane) Oki, dzięki Colin edit: wbiłem ten challenge gshock - Edytowane 12 listopada 2014 przez mozi Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 13 listopada 2014 Opublikowano 13 listopada 2014 Myślicie że będzie jakieś większe DLC jak to rajdowe do pierwszej części? Chciałbym aby powiększyli mapę o jakieś nowe tereny i miasto np. Monako. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 13 listopada 2014 Opublikowano 13 listopada 2014 będzie, kwestia czasu. gra jest cholernie dobra, gracze i krytycy ciepło ją przyjęli, ma potencjał. technicznie mogą dodać nową mapę i nawet jest parę miejsc gdzie można by ją wrzucić ale wątpię. nie mam nic przeciwko by znowu pobawić się w rajdowca ale to już było. zapewne dadzą coś nowego, może drifty? latanie bokiem w tej grze jest mega przyjemne, sam trailer też do tego zachęcał. jak coś to będę obstawiał pierwszy, może drugi kwartał 2015, gdzieś koło wielkanocy. w marcu wyjdzie ostatnia paczka w ramach car passa więc to dobry termin by o sobie przypomnieć. ogólnie marzy mi się jakiś zakręcony dodatek na silniku H2. pamiętam dodatkową wyspę do burnouta paradise z gigantyczną skocznią narciarską i karykaturalne miniaturowe auta. był nawet lewitujący delorean jak z filmu. pewnie nie ma co liczyć na podobny styl ale jakieś rozszerzenie z przymrużeniem oka bym z chęcią kupił. Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 13 listopada 2014 Opublikowano 13 listopada 2014 Paradise miał świetne dodatki, ale ciężko mi sobie wyobrazić coś podobnego w Horizon 2 Podoba mi się za to pomysł z zawodami driftu. Mogliby zrobić jakieś kręte trasy w górach. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 kto ostatnio nie odpalał H2 to niech to zrobi, T10 wysłało auta. 3 dla vipów, 2 dla reszty. cprawda zróżnicowanie niewielkie ale sami zobaczcie Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 Ta dostałem Huracana i... Huracana ^_^ Zostało już tylko 6 osiągnięć Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 u mnie calak wpadł 2 dni temu. teraz pozostaje czekać na dodatki i od czasu do czasu wpaść na multi na partyjkę ze znajomymi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi