Opublikowano 2 grudnia 201410 l Grudniowe DLC: https://www.youtube.com/watch?v=XiGUJo5Akuo - 2015 McLaren 650S Coupe- 2014 Land Rover Range Rover Supercharged- 1970 Buick GSX- 2015 Audi RS 6 Avant- 1988 Chevrolet Monte Carlo Super Sport - 2002 Lotus Esprit V8 (darmowy) McLaren i Land Rover najbardziej mnie cieszą
Opublikowano 4 grudnia 201410 l na święta może coś będzie. teraz było promo na dodatki do FM5, na xmas może coś dadzą.
Opublikowano 7 grudnia 201410 l Ostatnio kupilem FH2 i jestem w szoku. Jak gralo mi sie dobrze w pierwsza czesc Horizon, tak tutaj gra mi sie tak samo przyjemnie. 10/10
Opublikowano 10 grudnia 201410 l Przecie klub na chyba typ otwarty. Wczoraj znowu włączyłem od niechcenia tą grę po przerwie jaką mi zrobiło SO. Myślałem, że przejadę jeden wyścig i włączę... no i włączyłem, ale po dwóch mistrzostwach. Bo jest tak: Ta gra. Ten pad. Ta muzyka. Edytowane 10 grudnia 201410 l przez Humulin
Opublikowano 10 grudnia 201410 l Okazało się, że nie miałem jeszcze odblokowanych klubów Gra miażdży tak samo jak jedynka.
Opublikowano 10 grudnia 201410 l Ja do niej siadam i ciągle mam motyw "jeszcze jednego wyscigu" - cały czas chce mi się ścigać, kupować nowe bryki, odkrywać ten świat, gra jest rewelacyjna
Opublikowano 11 grudnia 201410 l Nie wiem czy te cholerne stodoły są zakopane pod ziemią, ale mam dwie pierwsze lokacje, jeżdżę jak głupi w kółko i znaleźć nie mogę
Opublikowano 11 grudnia 201410 l między drzewami/budynkami szukaj. niektóre są zabunkrowane lepiej niż obiekty wojskowe.
Opublikowano 11 grudnia 201410 l No ta druga to musi być w jakimś lasku, bo jeżdżę moim Jeepem z malowaniem Jurassic Park i nic EDYTA: Jedną znalazłem! Jak to było zakamuflowane, dopiero z odległości paru metrów jakiś murek dojrzałem w gęstym zagajniuku Edytowane 11 grudnia 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 11 grudnia 201410 l na niektóre trzeba dosłownie wpaść żeby znaleźć. btw jak ktoś nie odpalał gry jakiś czas to wbijać i odbierać bonusowe auto
Opublikowano 11 grudnia 201410 l Kurde sliczne to jest. Pogoda. Jedziesz po zmroku. Noc. Za(pipi)e i nagle wpada z odwiedzinami burza z siarczystym deszczem ktora trwa az do poranka. Malina.
Opublikowano 11 grudnia 201410 l Jak szukałem po lesie stodoły, nastała noc i zaczął lać deszcz, a ja jechałem w tym swoim Jeepie z malowaniem z Jurassic Park, to tylko jakiegoś T-Rexa mi brakowało do pełni szczęścia Sprawdziłem na smartglassie i ledwo co konsolę kupiłem, a już w FH2 11h natłukłem Edytowane 11 grudnia 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 12 grudnia 201410 l Jakie jest optymalne ustawienie Drivatarów? Ja mam teraz na highly skilled.
Opublikowano 12 grudnia 201410 l Zalezy od twojego skilla i preferencji. Osobiscie jezdze na przedostatnim poziomie trudnosci drivatarow i w sam raz dla mnie.
Opublikowano 12 grudnia 201410 l Jakie jest optymalne ustawienie Drivatarów? Ja mam teraz na highly skilled. Ja grałem chyba na highly skilled, ale powyłączałem ułatwienia takie jak linia jazdy, cofanie czasu itp. Włączyłem manualną skrzynię i realistyczny model jazdy i miałem chyba 110%. Wszystko zależy od Twoich umiejętności przecież i ilości powyłączanych wspomagaczy.
Opublikowano 12 grudnia 201410 l Poza linią jazdy nie mam żadnych wspomagaczy. Muszę zobaczyć jak na wyższych poziomach Drivatary się zachowują.