Opublikowano 15 grudnia 201410 l zakładam, że w SP to nie wejdzie tak jak było w Rally Pack w H1. wiadomo już za ile? btw w końcu zamontuję elektronie na Imprezie i Quattro. dobór nowych aut też osom.
Opublikowano 15 grudnia 201410 l 20$ Jak ktoś ma Vip'a, to 10$. Tutaj cały artykuł IGN z filmami z gameplayem: http://uk.ign.com/articles/2014/12/15/forza-horizon-2-extreme-racing-around-storm-island To jest cała osobna lokacja + 90 eventów + 7 nowych aut do wyścigów terenowych. Po wyspie można swobodnie jeździć poza zawodami. Rampage Mode - wyścigi z punktu A do B z "przeszkodami", np. bandy na trasie zwężające przejazd na szerokość jednego auta. Jest też nowa stodoła 90 eventów na które składa się 168 wyścigów jeśli dobrze odczytałem menu. - 1985 MG Metro 6R4 Group B- 1992 Mitsubishi Galant VR4- Mini All4 X-Raid- 1987 Audi Quattro S2 (likely just aero parts for the existing Quattro)- 2013 Robby Gordon #7 Speed Energy Drink Stadium Super Truck- Ford Ranger trophy truck- 1976 Ford Fiesta Edytowane 15 grudnia 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 15 grudnia 201410 l Za(pipi)iste! Te trailery z Horizon 2 są jednymi z lepszych jakie widziałem. Zwykle mają świetną muzykę i montaż (jeden trafił się z kolei z tandetną ścieżką dźwiękową, ale montażowo dalej stał bardzo wysoko).
Opublikowano 15 grudnia 201410 l Takie zapowiedzi to ja rozumiem - dzisiaj trailer, jutro grasz Edytowane 15 grudnia 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 15 grudnia 201410 l bożesz ty mój. ile szczęścia za 10$. nawet w gta laska więcej kosztuje. gra ma już odświeżone achivy, nic tylko jutro ściągać i grać. będzie sporo zawartości, godziny grania. takie dlc to rozumiem. btw ta Fiesta jest z '81 i czuję że to ona będzie jako stodoła.
Opublikowano 15 grudnia 201410 l Jeżeli podstawka to behemot pod względem zawartości, to nie wiem jak nazwać podstawkę + to DLC Biorę jutro i będę sobie na zmianę grał
Opublikowano 16 grudnia 201410 l skubani mają wyczucie. akurat skończyłem z kumplem robić multi w FM5 a tu taka niespodzianka i zaproszenie z powrotem do H2. ciekawe o której jutro będzie. car packi pojawiały się dość późno, mam nadzieję że to dlc będzie prędzej. serio podjarałem się
Opublikowano 16 grudnia 201410 l Takie zapowiedzi to ja rozumiem - dzisiaj trailer, jutro grasz Dokładnie, bez hajpowania że za kilka mc. będzie patch z deszczem tylko dziś zapowiedź jutro gramy. A jeszcze kilka dni temu pytałem się w temacie o takie DLC
Opublikowano 16 grudnia 201410 l Panie, toś Pan w czarnej (pipi)e Wiem. Dlatego odstawiam Fifke bo znow tracilem przy niej czas
Opublikowano 16 grudnia 201410 l https://twitter.com/ForzaMotorsport/status/544811716065112064 We're receiving lots of questions about when Storm Island will release today! Expect it to arrive later today at approx 6pm UK/10am PST. byle do 19ej.
Opublikowano 16 grudnia 201410 l Chyba tez sie skusze na ten dodatek. Bedzie jeszcze jakies jedno DLC z nowa lokacja ? Jesli tak, to lepiej oplaci sie kupic Season Passa.
Opublikowano 16 grudnia 201410 l Znaczy bedzie na polskim rynku? Czy usa? Jesli tak to jaka zdrapke zakupic? W zlotych czy zielonych?
Opublikowano 16 grudnia 201410 l Chyba tez sie skusze na ten dodatek. Bedzie jeszcze jakies jedno DLC z nowa lokacja ? Jesli tak, to lepiej oplaci sie kupic Season Passa. Nie ma season passa. Są tylko car passy na dodatki z autami i Vip z jakimiś pierdołami.
Opublikowano 16 grudnia 201410 l vip daje bonusowe auta, lepsze profity w karierze, lans oraz tańszy dodatek (z vipem 10$ zamiast 20$) car pass to tylko paczki z autami (konkretnie 6 ma ich być) jeżeli wyjdzie kolejny duży dodatek w tym stylu, a czuje że wyjdzie, to co najwyżej będzie tańszy z vipem.
Opublikowano 16 grudnia 201410 l Albo wyjdzie coś w stylu 1000 Club i będzie trzeba kupić paczki z autami
Opublikowano 16 grudnia 201410 l jako posiadacz uber edyszon ze wszystkim co się da mam to w poważaniu
Opublikowano 16 grudnia 201410 l Wlasnie ukonczylem 102 mistrzostwa, jeszcze tylko 66 do 1000G. Damn it. Troche zrypali kariere. Sama fabula byla duzo lepsza w 1 czesci. Tutaj po 30 mistrzostwach fabula sie konczy i jezdzi sie tylko z pkt a do b o tyle. Nudzi niesamowicie, ale uparlem sie by ukonczyc te 168 mistrzostw wiec slowa dotrzymam co do DLC troche nie moj klimat off-road ale nad kupnem sie zastanowie. Liczylem bardzo na cos typu Monaco. Piekne widoki, auta i ogolnie rozbudowana fabule.