Colin 1 974 Opublikowano 16 grudnia 2014 Opublikowano 16 grudnia 2014 już jest na rynku za 69,99, 3,07 GB. dla vipów za połowę więc trzeba zaraz ogarnąć przez grę jakoś Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 16 grudnia 2014 Opublikowano 16 grudnia 2014 (edytowane) Ja w sklepie nie widzę tego dlc Dobra, znalazłem przez przeglądarkę. Cena 69.99 mimo iż posiadam pakiet VIP. Edytowane 16 grudnia 2014 przez KOMARZYSKO Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 16 grudnia 2014 Opublikowano 16 grudnia 2014 Jak juz ktos troche pogra to niech da znac czy warto z tego co widzialem to po prostu dodali wiatr, jakas wysepke i pare aut off roadowych i reszta to samo, ale napiszcie jak to sie ma w praktyce Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 16 grudnia 2014 Opublikowano 16 grudnia 2014 Mi nie chce przejść przez płatność na US Store, najpierw wybieram 10$ z konta, później wskazuję, że resztę z karty i pokazuje, że nie mogę tak dokonać zakupu. Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 16 grudnia 2014 Opublikowano 16 grudnia 2014 Na FB Xbox PL napisali że dodatek trza kupić poprzez menu gry, wtedy będzie naliczona zniżka vip. Tyle że póki co, dlc nie jest widoczne poprzez grę. Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 16 grudnia 2014 Opublikowano 16 grudnia 2014 Mi nie chce przejść przez płatność na US Store, najpierw wybieram 10$ z konta, później wskazuję, że resztę z karty i pokazuje, że nie mogę tak dokonać zakupu. Bo nie można chyba płacić polską kartą w sklepie US. Sam kiedyś próbowałem i skończyło się na tym że kupiłem zdrapki na amazonie które następnie aktywowałem na amerykańskim koncie. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 16 grudnia 2014 Opublikowano 16 grudnia 2014 Bez jajec noooo Może być. Kij, będę musiał poczekać na nową kartę kredytową, w przeciwieństwie do debetowej ma niby działać wszędzie. Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 Zagrałem kilka wyścigów i jestem zadowolony To taki Rally pack do FH1 ale sporo lepszy. Wyspa wygląda świetnie i ma genialne trasy z dużą ilością hop (i to wielkich) oraz zakrętów. Nowa pogoda, szczególnie w nocy wygląda super a na dodatek strasznie ogranicza widoczność. Takie pierwsze wrażenia. Oprócz nowych aut dodali również nakładki rajdowe na już aktualne 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 Na moim profilu są jakieś 3 filmiki z czego 2 trochę dłuższe jak rozbijam się po wyspie. Niestety nie udało mi się uchwycić pory gdy promienie słoneczne przedzierały się przez mgłę Wyspa za duża nie jest, ale zmiany elewacji terenu w sam raz na offroad i zabawy typu cross country. Jeżeli chodzi o pogodę, to nie jest tak, że ciągle pada, warunki cały czas się zmieniają - zaczynałem słonecznego, ale lekko zamglonego dnia, później mgła całkowicie zniknęła i było tylko słonecznie, później słońce schowało się za chmurami zeszła gęsta mgła, następnie lekko powiało, by na końcu zerwała się burza. Bardzo fajnie bo zupełnie inne klimaty niż w podstawce. Mamy też 25 nowych tablic do znalezienia - zniżki na ulepszenia. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 wyspa nie jest jakaś olbrzymia, dróg jest "tylko" 50 ale terenu do zabawy jest sporo. łąki, pagórki, szutrówki, hopki takie że aż można ze stoperem czas lotu sprawdzać. wczoraj znalazłem auto w szopie, teraz nie ma okręgu tylko trzeba na całej wyspie szukać. wytypowałem kilka miejsc i za 2 razem znalazłem pogoda daje klimat, trasy wyprofilowane typowo pod terenówki. na plus też nowe listy życzeń, które mają inne wymagania niż te dotychczasowe. fajnie że obecne rajdówki można zrobić jeszcze bardziej dopakowane jak te wyżej, ale szkoda że nie wszystkie. uwielbiam rajdowy osprzęt i elektrownie na masce. nowe auta bardzo przyjemne. Galant jest galant a Mini niepozorny ale już wiem czemu Dakarowa czołówka go wybrała. będzie sporo grania, osom grania. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 O taki efekt mi chodziło w poprzednim poście (nie moja fota): Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 Zdjęcia mapki jakby kogoś interesowały: Cytuj
Daddy 4 223 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 Całkiem spora, świetne DLC. Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 (edytowane) Sprawdzaliście już drugą listę życzeń na wyspie? Mordęga jak z tą co dodali ostatnio. Dobrze że tutaj są tylko 4 wyzwania. Tak w ogóle to w Forza Hub można odebrać za darmo Audi Quattro zrobione pod rajdy. Edytowane 18 grudnia 2014 przez marcin33 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 nic nie mów. zrobiłem tylko to wyzwanie prędkości Audi, reszta to jakiś kosmos. na koniec to zrobię, szkoda sobie psuć nerwy przed końcem kariery Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 Mi właśnie to z Audi jeszcze zostało. Z Range Roverem to jakaś masakra była. Pasek uszkodzeń rośnie nawet jak ścinamy jakieś małe drzewka, więc nie możemy tak po prostu jechać na skróty. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 Ja dzisiaj rzucałem mięsem jak musiałem na wyspie dojechać do celu tą pół ciężarówką i przy okazji zrobić 8 skoków. Chyba za 8 razem mi się udało Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 To było akurat w tej pierwszej, łatwiejszej liście. Powodzenia z tą drugą Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 Im dłużej gram w Horizon 2, tym bardziej tę grę doceniam i nie mogę się oderwać, aż piekielnie żałuję, że nie grałem w część pierwszą. Genialny tytuł, będę cisnąć, żeby zrobić tu 100%, a te ujęcia podczas ładowania ze Storm Island są kapitalne Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 (edytowane) Podstawka + Storm Island + radosny free roam = zrobienie ~ 100% w singlu zajmie mi czas pewnie do maja I nie zdziwię się jak w międzyczasie wypuszczą jeszcze odpowiednik "1000 Club", tylko, że tym razem będzie to pewnie "3000 Club" Edytowane 20 grudnia 2014 przez DonSterydo Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 zayebista ta forza tak jak jedynka i mimo ze mam biedacka wersje bo nie mam xone to i tak bawie sie mega. ale mam pytanie. da sie sprzedawac auta? kupilem jakies ferrari stare + tuning, 250k poszlo i zaluje bo zle mi sie nim jezdzi i chociaz czesc siana bym chcial odzyskac xd no i czy to dlc jest tez na x360? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 dlc tylko na one, w końcu pogodowe sprzedawać się nie da. możesz co najwyżej usunąć. kasa to nie problem. na początku może się tak wydawać ale pojeździsz nieco to później hajsem będziesz w kominku palił. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 24 grudnia 2014 Opublikowano 24 grudnia 2014 (edytowane) Po ukończeniu kariery jest jakiś dostęp do wszystkich uprzednich wyścigów w grze? Chyba, że jest do nich jakiś dostęp już w trakcie kariery z poziomu menu? Edytowane 24 grudnia 2014 przez DonSterydo Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 24 grudnia 2014 Opublikowano 24 grudnia 2014 Na przystanku masz rejestracje w mistrzostwach a jak skonczysz wszystko to na tej glownej drodze w centrali masz ikone wyboru wycieczki tak samo jak w karierze. Mwsz tam dostep do wszystkich, nawet ukonczonych eventow. Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 24 grudnia 2014 Opublikowano 24 grudnia 2014 colin co mnie w huya robiles, da sie sprzedawac xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi