marcin33 599 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 (edytowane) Wejdź w ustawienia sieci i przetestuj połączenie dla wielu graczy. Po teście naciśnij LB + LT + RB + RT i sprawdź szczegółowe informacje o NAT. Jeżeli będziesz miał informacje "Twoja sieć jest za NAT typu cone" to powinno być wszystko ok. Open – Your network is behind a cone NAT. Moderate – Your network is behind a port-restricted NAT. Strict – Your network is behind a port-preserving port-symmetric NAT. Ja musiałem zmienić jeszcze w konsoli IP na stałe bo codziennie się zmieniało i NAT znowu się zamykał. Edytowane 9 stycznia 2015 przez marcin33 Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 Dokladnie tak mam, otwarty, 0%utraty pakietu, 192ms opoznienia, Nat typu Cone. Ostatnia proba na kablu i przeinstaluje ta gre. Jeszcze dzisiaj odwiedze kumpla, ktory ma tego samego providera zobaczyc jak u niego dziala. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 Zamiast dmz włącz upnp Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 10 stycznia 2015 Opublikowano 10 stycznia 2015 (edytowane) Cuda na kiju z tą Forza. Odlaczylem kabel, ustawilem pobieranie adresu z DHCP, jedynie IPSec Passthrough gdzies wyczytalem zeby wlaczyc na ruterze, co jest totalna bzdura i zaczelo banglac. Odbiore teraz Forze 5 od znajomego zeby zobaczyc czy tez tam bedzie mi wyszukiwac normalnie graczy online. Dzieki za pomoc ! Edytowane 10 stycznia 2015 przez easye Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 Forza Horizon 2 to jedna z tych gier, dla ktorych zdecydowanie warto kupic Ona. Zabawy jest tutaj tyle, ze nawet nie potrzebowalbym w najblizszym czasie zadnego innego tytulu. Nawet Sunseta nie moge skonczyc, playstation odpalam rzadziej, bo od Horizon po prostu nie mozna sie oderwac! Na liczniku mam gdzies 23h, a to raptem pare procent ukonczenia gry. Co lepsze, nawet troche sie nie nudzi, wiec teraz sie nie dziwie, ze niektorzy maja przegrane ponad 100h! Fantastyczny model jazdy, idealnie dobrana sciezka dzwiekowa, klimat i miod wylewajacy sie z ekranu! Do tego tona rzeczy do ogrania! Jak na chwile znudzi mi sie singiel, wlaczam wycieczke online, potyczki na zlocie i nim sie obejrze mijaja 3h! Absolutny must have tej generacji! Bardzo zalowalbym, gdybym nie mogl w ta gre zagrac i jezeli ktos sie jeszcze wacha czy warto sie rozdrabniac, kupowac dodatkowo bardzo zblizonego nextgena, z ktorym niestety cyrki sa podobne jak z Sony, to ja mimo wszystko mowie ZDECYDOWANIE TAK! 7 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Miałem stestować czy tym razem online działa... i wsiąknąłem w online road tripy na 1.5h zapomniałem jak fajnie tu się jeździ po sieci, ostatni raz tak przyjemnie mi się pogrywało w PGR4. Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 19 stycznia 2015 Opublikowano 19 stycznia 2015 Ja gram z przerwami co jakis czas i zawsze mi online dziala. Gramy dzisiaj cos kolo 22? Forumowe eventy byly wypasione Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 19 stycznia 2015 Opublikowano 19 stycznia 2015 Jednak nie dam rady, musze umyc jaja i zjesc ;/ Cytuj
Sunnyluk 7 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 Czy kupując FH2 w pudełku w angielskiej wersji językowej można zmienić język lub napisy na PL? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Wczoraj porównywałem swój postęp w różnych grach ze znajomkami i padłem jak mi wyświetliło, że Colin nabił w Horizon 2 ponad 200h XD Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 no Colin niszczy ale on ma bzika na punkcie scigalek, ja pamietam jak chwile po zakupie przez niego xbox one wyswietlil mi sie jego profil w FM 5 mial chyba z 50lvl a ja od poczatku posiadania xboxa mam 20 xD Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Ja to mam krotka pamiec ale Colin to ty z xboxonline ? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 też. tutaj od zawsze i na zawsze + funkcja, tam hobbystycznie nie będę ukrywał że jestem nołlifem i w ścigałki napierniczam jak porąbany więc no ten tego... Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 Kurde nie z onlinecenter, tylko xboxonline kiedys istniala taka strona ale myle nicki Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 Myślę ze także spokojnie dobije do 200h w Horizon. Obecnie mam koło 50-60, ponad 200 zawodów online i nie mogę się oderwać! Zastanawia mnie, czy osoby, które nie kupiły Storm Island mają możliwość nowego tuningu? Możecie sprawdzić, czy macie szutrowe zawieszenie w podstawce? Ktoś byłby chętny na zaliczenie wspólnych wyzwań za jakiś czas? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 Myślę ze także spokojnie dobije do 200h w Horizon. Obecnie mam koło 50-60, ponad 200 zawodów online i nie mogę się oderwać! Zastanawia mnie, czy osoby, które nie kupiły Storm Island mają możliwość nowego tuningu? Możecie sprawdzić, czy macie szutrowe zawieszenie w podstawce? Ktoś byłby chętny na zaliczenie wspólnych wyzwań za jakiś czas? Musisz kupić Storm Island. Bez tego nie masz tych opcji. Taki jest sens wszystkich DLC Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 (edytowane) No spore ulatwienie w wyscigach online, jak podniesiesz sobie zawieszenie i dasz szutrowe opony - szczegolnie na trasach Cross Country. Edytowane 27 stycznia 2015 przez easye Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 Chyba coś źle przeczytałeś. Wiem co dają nowe opcje tuningu, napisałem tylko, że bez DLC ich nie będziesz miał. Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 (edytowane) No rozumiem, dlatego wszyscy ktorzy maja tylko podstawke maja troche trudniej na burakach. EDIT: Czy plac zabaw mozna rozpoczac poza wycieczka online - np. z 2 graczem ? Czy wtedy liczy sie to do osiagniecia ? Edytowane 27 stycznia 2015 przez easye Cytuj
Sunnyluk 7 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Gra ktoś z Was w wersję angielską? Dużo stracę kupując taką wersję? Grałem w demko PL na XO i mnie urzekło, jednak widzę ciekawą ofertę w Komputroniku ANG za 135zł. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 A są w ogóle wersje tylko angielskie? Ustawiasz w konsoli region pl i gra w pl... Zmienisz na UK lub USA i masz angielski. Gra w pl jest bardzo fajna, choć dużo tam nie ma gadania. IMO w FH1 ten polski feeling w radiu był lepszy. Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 No i mamy zapowiedź lutowego DLC: http://www.topgear.com/uk/photos/forza-horizon-2-top-gear-pack-2015-02-02 Jak dla mnie to najlepsze dotychczas DLC z autami Jaram się tym Lambo. 1 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 palce lizać, a później wytrzeć żeby po gałkach się nie ślizgały. świetne dlc. ciekawe czy Lambo będzie miało jakieś wizualne modyfikacje bo aż się prosi o terenową specyfikację. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 https://www.youtube.com/watch?v=VgILwXIBoGI Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi