Opublikowano 26 marca 201510 l .Po 40 kilku godzinach w Horizon wziąłem się za FM5, której daleko do ideału ale i tak wciąga jak poprzednie części. A z racji tego, że jutro darmowe DLC szykuje się weekendowy powrót na festyn I znowu odkładam zakup Storm Island na później Edytowane 26 marca 201510 l przez chris85
Opublikowano 26 marca 201510 l Wlasnie chodzilo mi o te glowne, te co trzeba zrobic ze 12 mniejszych mistrzostw zeby odblokowac ten caly festiwal horizon:)
Opublikowano 27 marca 201510 l Udało mi się zdobyć wcześniejszy dostęp do DLC, takie pierwsze wrażenia: -dostępna jest prawie cała zachodnia część mapy, do odkrycia 135 dróg, -wydaje mi się że nałożyli jakiś filtr na obraz przez co gra ma bardziej chłodne kolory, -rolę mistrzostw pełnią tutaj auta które trzeba zdobyć, w tym celu należy wykonywać określone zadania, -są radary,nowe tablice, listy życzeń, stodoły oraz tryb rywali, -nitro jest dostępne tylko podczas wyścigów, przynajmniej na razie, -Charger z 1970 jest cudowny, świetnie się nim jeździ, -raczej nie można modyfikować aut, może poźniej -jest tryb multi, ale na razie zablokowany -osiągnięcia wpadają jak oszalałe Na razie tyle, bo nie grałem zbyt długo. Ogólnie wrażenia pozytywne
Opublikowano 27 marca 201510 l mozesz wrzucic screena z mapy jaka jest dostepna w dlc? -rolę mistrzostw pełnią tutaj auta które trzeba zdobyć, w tym celu należy wykonywać określone zadania, rozumiem ze startujemy z 1 autkiem i pozniej odblokowujemy po kolei, nie ma wyboru na starcie?
Opublikowano 27 marca 201510 l tak po 30min - jest nałożony specjalny filtr, kolory nie są tak ciepłe - klimat podobny trochę do nfs:u - ok. 1/3 mapy dostępna z fulla - drobne przemodelowania w świecie gry, zmiany w oświetleniu - nie można ulepszać/modyfikować samochodów (?) - muzyka z F&F - achivy szybko wpadają
Opublikowano 27 marca 201510 l rowniez zamienilem jakis czas temu pudelko na cyfrowke dodatek wlasnie sie sciaga, mialem leciec na weekend ale poki co loty odwolane wiec jak cos bede cisnal w forze
Opublikowano 27 marca 201510 l Są jakieś różnice w rozkładzie dróg, może jakieś dodatkowe zjazdy, czy wszystko 1:1 z podstawki?
Opublikowano 27 marca 201510 l Raczej wszystko 1:1. Ogólnie nowości nie ma zbyt dużo, dodatek (a właściwie gra) kierowany głownie do osób które nie grały w podstawkę. Edytowane 27 marca 201510 l przez marcin33
Opublikowano 27 marca 201510 l Taka muza jest w tym dodatku? https://www.youtube.com/watch?v=1YZgwjqpUl0
Opublikowano 27 marca 201510 l Wersja na x360 co prawda dość mocno ustępuje one, ale jak tu nie brać.
Opublikowano 27 marca 201510 l Z osiagnieciami to troche przesadzili... W dzien mozna spokojnie calaka walnac. Po ok 2-3h gry mam 630G.
Opublikowano 27 marca 201510 l To ma być czysta reklama, więc i zdobywanie osiągnięć też nie może być zbyt nużące.
Opublikowano 27 marca 201510 l No i calak i 1000G wpadlo jak na darmowy dlc na poczatek to nie tak zle ale szalu tez nie robi.
Opublikowano 27 marca 201510 l No właśnie nie DLC ja wrzuciłem płytę z Forza, szukam po menu opcji zakupu i dopiero po chwili do mnie dotarło, że to jest jakby osobna gra
Opublikowano 27 marca 201510 l Nie, ale na stronie głównej gry jest takie info: "In addition, smashing all 20 Bonus Boards will award a car to your Forza Horizon 2 gamesave via the Forza Hub."
Opublikowano 27 marca 201510 l ta. niektórzy już nawet zdążyli calaka zrobić. w tym i ja ^_^ Nie, ale na stronie głównej gry jest takie info: "In addition, smashing all 20 Bonus Boards will award a car to your Forza Horizon 2 gamesave via the Forza Hub." zebrałem wszystkie tablice i czekam aż to auto się pojawi. w hubie od razu nic nie było, może trzeba czasu. za to przez huba do FF można pobrać Huracana. w odpowiednim momencie "fabuły" stosowne info powinno wyskoczyć.
Opublikowano 27 marca 201510 l a to lipka. Liczyłem że zaliczę Maseratim Ghibli wszystkie mistrzostwa w modern saloons (・へ・)
Opublikowano 27 marca 201510 l 4h z drobną zabawą w drogi, tablice i listę wyzwań. kumpel pocisnął w 3h. dobry dodatek, wciąga jak cholera. szkoda że krótki ale wiadomo że to promo i darmówka.
Opublikowano 27 marca 201510 l Jak po tych 3 tygodniach będzie za 10$ to ludzie dla całaka będą kupować przez długi czas
Opublikowano 27 marca 201510 l Wlazlem do huba i jest auto do H2 za wszystkie tablice w FF. Nie powiem co zeby niespodzianki nie psuc