Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Dla mnie to pewne, że najdalej na E3 jeszcze coś zapowiedzą do H2. Najbardziej prawdopodobną opcją wydaje mi się być "1000 Club". Dodatek na wzór SI to jednak trochę roboty, a muszą jednak pełną parą robić Horizon 3 na koniec 2016 :) 

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 108,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nic nie zauwazylem, jedynie jak jest duzo tych kibicow (w 3D !!! XDDD) to barierki troche sa poszarpane, ale nie jest to nawet w polowie np. poziom linii wysokiego napiecia w Driveclubie - graficznie

• BOMBA PRAWDY  

• Fajna gra ale szybko nudzi, a grafika to nędza i rozpacz. (XO) Sytuację ratuje jedynie duża liczba aut oraz świetna muzyczka. Tak jak to było w części pierwszej X360. FH2 (XO) Dla mnie 6+ 10 z sentym

Opublikowano

Też wam się doczytują tekstury w Szybkich? Podstawka chodzi jak żyleta, ale w tym dodatku momentami coś się spóźnia . Najczęściej drzewa . 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

W podstawce też u mnie czasami się coś doczyta, głównie cienie. Nie zauważyłem żeby jakoś to się nasiliło w dodatku.

Opublikowano

Cały czas coś doczytuje w podstawce, taki urok wyścigów open world :)

Opublikowano

Dla Achievement Whores Hunters - FF jest tez dostepne na 360 z osobna pula 1000gs ;)

Opublikowano

Dla Achievement Whores Hunters - FF jest tez dostepne na 360 z osobna pula 1000gs ;)

No co ty  ;) 2k GS  wpadło szybko.

Opublikowano

można to było przewidzieć w sumie. objechałem je w FF, nadal czasami odpalam, nie czuję jakoś potrzeby by kupić je do H2.

Opublikowano

Jeszcze warto dodać że jest teraz zniżka na Car Pass -50%, chyba się skuszę.

Opublikowano

To ile wynosi cena w złotówkach za DLC z autami? W sensie pass do wszystkich DLC z autami?

Opublikowano

40 zł w promocji.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

A jeszcze zapytam do kiedy promo? Bo aktualnie nie mam dostępu do konsoli :(

Opublikowano

to ten pakiet furious nie jest w przepustce sezonowej?

Opublikowano

nope. car pass to tylko 6 planowanych paczek. FF to jest bonus, płatny bonus.

Opublikowano

tak. jak ktoś ma zbędny hajs to bierzcie śmiało bo niektóre fury naprawdę przyjemne a i tuningi czasami mają zacne.

Opublikowano

Chyba masz jakąś zaległości :P u mnie nic nie aktualizuje. BTW właśnie kupiłem Storm Island. Mam nadzieję, że będzie w deske :D

Opublikowano

Możliwe z tydzień nie grałem :D BTW Też mi chodzi po głowie te DLC ale poczekam aż stanieje lub będzie jakaś promocja bo 69,99 zł to trochę za dużo.

Opublikowano

byłbyś vipem to by było -50% :sir: może w wakacyjnym okresie coś będzie. niedawno car passa przecenili to pewnie przed premierą FM6 jeszcze dadzą jakieś promo żeby zeszło.

Opublikowano

ja też czekałem ale w końcu pękłem :D Pograłem dziś 2h i co mogę powiedzieć?  DLC wymiata jak całe FH2. Momentami przypomina mi się Colin 4 i rajdy Finlandii :)