Opublikowano 13 czerwca 20159 l No, a fajnych jest 50, które mają astronomiczne ceny. Grałeś niecałe 10h, a chcesz garaż z samymi super furami? Trzeba grać i się ścigać
Opublikowano 13 czerwca 20159 l Nie o to chodzi. Po prostu zirytowała mnie sytuacja, że w kategorii jest jeden samochód za 380k, na który mnie było stać, a reszta to auta za najmniej 800k/1mln. Boli mnie taki duży rozrzut cen. No i ogólnie zaobserwowałem, że przeciwnicy chamsko oszukują. Zmora dzisiejszych samochódówek. Edytowane 13 czerwca 20159 l przez suteq
Opublikowano 13 czerwca 20159 l 33 mln na koncie, nie mam już na co wydawać #1stworldproblems #zycieszejka #zahajsm$baluj suteq, chamsko to oszukują w nfs'ach. przy raku EA tutaj to świętoszki. lecz fakt, zdarzają się sytuacje że w rajdzie przez buraki ktoś przejedzie obok flary itd.
Opublikowano 13 czerwca 20159 l Ja mam ponad 5mln, kasa rozeszła sie na samochody a fortunę wydałem na Ferrari 250 gto
Opublikowano 13 czerwca 20159 l @Colin To już nie chodzi o przejeżdżanie obok flary tylko jak kurde biorę najszybszy samochód w danej kategorii(generalnie w tych niższych) i widzę, że typ z gorszym jedzie szybciej ode mnie to myślę o chuj chodzi? A najbardziej mnie rozyebało jak jechałem Ferrari Challange Stradale do kolejnego etapu Festiwalu na pełnym speedzie, a mnie wyprzedza jakieś micro guwno aka mini cooper s. No ja jebe, logiki za grosz.
Opublikowano 13 czerwca 20159 l Nie o to chodzi. Po prostu zirytowała mnie sytuacja, że w kategorii jest jeden samochód za 380k, na który mnie było stać, a reszta to auta za najmniej 800k/1mln. Boli mnie taki duży rozrzut cen. Pograj dluzej no to kupisz sobie takie autko,proste.
Opublikowano 14 czerwca 20159 l Skończyłem dzisiaj Festiwal Horizon i podobało mi się. Co prawda pod koniec był już lekki recykling, bo trasy się powtarzały, ale mimo wszystko fajnie się jeździło. Odrestaurowałem 4 albo 5 samochodów i nie widzę aby kolejne się pojawiały. Czy muszę zacząć drugi Festiwal aby się odblokowały? No i spróbowałem multi i.....uczucia mieszane. Generalnie jest to jedna wielka patologia, jeszcze rozumiem walkę o koronę, ale jak jest wyścig to nie ma żadnych zasad, wszyscy w siebie się wbijają jak jakieś dzieci. Ta walka o koronę jest ogólnie spoko, ale dla mnie ma rację bytu tylko ze znajomymi, z randomami to jakoś tak średnio.
Opublikowano 14 czerwca 20159 l niektórzy mieli problem z tym 5, daj mu trochę czasu. multi z randomami, jak w większości gier, to nieporozumienie. największy fun ze ścigania w stadzie jest ze znajomymi. z obcymi to destruction derby. plus taki że czasami można dzięki temu wyprzedzić kilku jednocześnie ale jest ryzyko oberwania. playgroundy fajnie są. czy to król, czy zarażony. miła odskocznia od zwykłego ścigania.
Opublikowano 14 czerwca 20159 l Suteq, to w kazdym multi tak jest. Gralem pare razy w DriveClub,NFS Rivals,FM itd.=identyczna sytuacja. Najlepiej grac z ekipa. Zastanawiam sie nad zakupem tego dodatku z Porsche. Edytowane 14 czerwca 20159 l przez Mroku333
Opublikowano 16 czerwca 20159 l jeśli będą się trzymać planu wydawniczego i nie wprowadzą nowej odmiany to tak, za rok z kawałkiem H3
Opublikowano 16 czerwca 20159 l 50% off na Storm Island. Kto nie ma może śmiało kupować. Dodatek jest wart pełnej ceny, za połowę to grzech nie wziąć ;P Edytowane 16 czerwca 20159 l przez chris85
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Storm Island wymaga podstawki czy to oddzielny dodatek? Pośmigałbym już czekając na podstawkę
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Czy tylko mnie ta gra potrafi się zawiesić? I robić bzzzzzzzzzzz, po czym wraca do dasha.