Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No, a fajnych jest 50, które mają astronomiczne ceny. :reggie:

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 108,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nic nie zauwazylem, jedynie jak jest duzo tych kibicow (w 3D !!! XDDD) to barierki troche sa poszarpane, ale nie jest to nawet w polowie np. poziom linii wysokiego napiecia w Driveclubie - graficznie

• BOMBA PRAWDY  

• Fajna gra ale szybko nudzi, a grafika to nędza i rozpacz. (XO) Sytuację ratuje jedynie duża liczba aut oraz świetna muzyczka. Tak jak to było w części pierwszej X360. FH2 (XO) Dla mnie 6+ 10 z sentym

Opublikowano

No, a fajnych jest 50, które mają astronomiczne ceny. :reggie:

Grałeś niecałe 10h, a chcesz garaż z samymi super furami? :P Trzeba grać i się ścigać :)

Opublikowano

Nie o to chodzi. Po prostu zirytowała mnie sytuacja, że w kategorii jest jeden samochód za 380k, na który mnie było stać, a reszta to auta za najmniej 800k/1mln. Boli mnie taki duży rozrzut cen. 

No i ogólnie zaobserwowałem, że przeciwnicy chamsko oszukują. Zmora dzisiejszych samochódówek. :/

Edytowane przez suteq

Opublikowano

33 mln na koncie, nie mam już na co wydawać :(

#1stworldproblems #zycieszejka #zahajsm$baluj

suteq, chamsko to oszukują w nfs'ach. przy raku EA tutaj to świętoszki. lecz fakt, zdarzają się sytuacje że w rajdzie przez buraki ktoś przejedzie obok flary itd. 

Opublikowano

Ja mam ponad 5mln, kasa rozeszła sie na samochody a fortunę wydałem na Ferrari 250 gto

Opublikowano

@Colin

To już nie chodzi o przejeżdżanie obok flary tylko jak kurde biorę najszybszy samochód w danej kategorii(generalnie w tych niższych) i widzę, że typ z gorszym jedzie szybciej ode mnie to myślę o chuj chodzi? 

A najbardziej mnie rozyebało jak jechałem Ferrari Challange Stradale do kolejnego etapu Festiwalu na pełnym speedzie, a mnie wyprzedza jakieś micro guwno aka mini cooper s. No ja jebe, logiki za grosz. 

Opublikowano

może kto kwestia uszczelki między fotelem a kierownicą? :Coolface:

Opublikowano
:exact:

:notsure:

photo-thumb-62614.jpg?_r=1421965341

Opublikowano

Takiego coopera to nie trudno stuningować do klasy super aut ;)

Opublikowano

Nie o to chodzi. Po prostu zirytowała mnie sytuacja, że w kategorii jest jeden samochód za 380k, na który mnie było stać, a reszta to auta za najmniej 800k/1mln. Boli mnie taki duży rozrzut cen. 

Pograj dluzej no to kupisz sobie takie autko,proste.

Opublikowano

Myślę, że prędzej zasnę niż dotrwam do takiego momentu. 

Opublikowano

Skończyłem dzisiaj Festiwal Horizon i podobało mi się. Co prawda pod koniec był już lekki recykling, bo trasy się powtarzały, ale mimo wszystko fajnie się jeździło. 

Odrestaurowałem 4 albo 5 samochodów i nie widzę aby kolejne się pojawiały. Czy muszę zacząć drugi Festiwal aby się odblokowały?

No i spróbowałem multi i.....uczucia mieszane. Generalnie jest to jedna wielka patologia, jeszcze rozumiem walkę o koronę, ale jak jest wyścig to nie ma żadnych zasad, wszyscy w siebie się wbijają jak jakieś dzieci. 

Ta walka o koronę jest ogólnie spoko, ale dla mnie ma rację bytu tylko ze znajomymi, z randomami to jakoś tak średnio. 

Opublikowano

niektórzy mieli problem z tym 5, daj mu trochę czasu. multi z randomami, jak w większości gier, to nieporozumienie. największy fun ze ścigania w stadzie jest ze znajomymi. z obcymi to destruction derby. plus taki że czasami można dzięki temu wyprzedzić kilku jednocześnie ale jest ryzyko oberwania. playgroundy fajnie są. czy to król, czy zarażony. miła odskocznia od zwykłego ścigania.

Opublikowano

Suteq, to w kazdym multi tak jest. Gralem pare razy w DriveClub,NFS Rivals,FM itd.=identyczna sytuacja. Najlepiej grac z ekipa.

Zastanawiam sie nad zakupem tego dodatku z Porsche.

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

jeśli będą się trzymać planu wydawniczego i nie wprowadzą nowej odmiany to tak, za rok z kawałkiem H3 :)

Opublikowano

51Gc0oUVJuL._SY300_.jpg

50%  off na Storm Island. Kto nie ma może śmiało kupować. Dodatek jest wart pełnej ceny, za połowę to grzech nie wziąć  ;P

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Storm Island nadchodze :banderas:

Opublikowano

Storm Island wymaga podstawki czy to oddzielny dodatek? Pośmigałbym już czekając na podstawkę :)

Opublikowano

To jest dlc. Trzeba miec podstawke.

Opublikowano

Czy tylko mnie ta gra potrafi się zawiesić? I robić bzzzzzzzzzzz, po czym wraca do dasha.