Gość DonSterydo Opublikowano 29 września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 września 2015 (edytowane) F&F to samodzielna gra z wycinkiem mapy z podstawki. Przejście to chyba max 4h. Moim zdaniem się nie opłaca jeśli się ma Horizon 2. Ewentualnie jeśli ktoś chce łatwe osiągnięcia, bo te sypią się w ilościach hurtowych. Car Pass to auta, sam sobie odpowiedz czy potrzebujesz kolejnych. PS. Zamiast F&F, to moim zdaniem lepiej dołożyć trochę kasy i kupić Storm Island i dodatek z Porshe. Edytowane 29 września 2015 przez DonSterydo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 29 września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 września 2015 Zacząłem grać wczoraj. Ta gra to kosmos. Model jazdy mimo że bardziej arcade to mega miodny i daje masę funu. Mam pytanie warzywne. Jak zmienić auto? Chciałem wybrać Subaru, wszedlem do salonu i kupiło mi drugie takie samo mimo, że jedno miałem w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 29 września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 września 2015 Kupujesz w salonie i wsiadasz do auta. Jak to ominales to musisz podjechac do garazu. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 29 września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 września 2015 Garaż mogę znaleźć na mapie? Szukalem wczoraj, ale chyba mam autyzm bo nie mogłem znaleźć. Możliwe że jestem za wcześnie w karierze i jeszcze nie odkryłem garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 29 września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 września 2015 Garaż jest w tym głównym punkcie festiwalu. Na tym placyku z którego się zjeżdża osobno do salonu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 30 września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 września 2015 No to jest chyba jedyny minus,żeby zmienić auto trzeba jechać do głównego punktu/festiwalu. Dzięki bogu można tam wbić szybką podróżą za 0cr Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 30 września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 września 2015 Nie wiem jak w dwójce, ale w pierwszej części można też zmienić auto w punktach szybkiej podróży. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 30 września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 września 2015 (edytowane) Samochody przecież można zmieniać w hubach mistrzostw, sa tam dwie opcje autoshow lub garaż Edytowane 30 września 2015 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 30 września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 września 2015 Jest gdzies jakaś pełna lista wszystkich mistrzostw? Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 30 września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 września 2015 W menu masz zakładkę "Postęp" a w niej "Postęp Wycieczki". Nie pamiętam tylko czy od razu widzisz wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 26 października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 października 2015 Zacząłem grać w fh2 i widzę że sporo osób z forumka jeździ z dopiskiem [PSXE], można się jakoś zapisać czy jak to działa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 26 października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 października 2015 Musisz dostać zaproszenie od szefa klubu czy jakoś tak, chyba Colin jest, ale ręki nie dam sobie uciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 26 października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 października 2015 to dobrze bo byś stracił rękę zobacz czy klub jest otwarty i możesz się zapisać bez akceptacji szefa. jeśli nie to ktoś z klubu by musiał zaprosić. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 482 Opublikowano 26 października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 października 2015 Pograło by w FH..nie planują edycji GOTY czy coś? Ile by kosztowała gra + wszystkie dlc i pakiety samochodów liczył ktoś?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 26 października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 października 2015 na płycie wątpię ale kto tam wie co wymyślą na święta. póki co goty pakiet digital. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 Na horizon byly juz chyba z dwie przeceny wiec chyab tragedii z dlc by nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 Zakładka kluby jest dla mnie niedostępna. ;/ Trzeba trochę pojeździć czy jak? Jaka ta gra ma pokłady miodności to ja nawet nie Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 Trzeba troche ponezdzic i w końcu będziesz miał info o możliwości dołączenia do klubu Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 29 października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 października 2015 Dostałem teraz opcję wyboru zawodów w jakich mogę wziąć udział. Jest tego całkiem sporo i pytanie czy wybierając jedne inne przepadną czy będzie można zaliczać wszystko po kolei? btw w online ktoś się jeszcze z Was bawi? Bo spróbowałem tych wycieczek czy czego tam i sporo osób jeździ jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 29 października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 października 2015 tak, później będziesz mógł wrócić do danego przystanku i wybrać zawody innymi klasami. nic nie przepada. 168 mistrzostw czeka ja już nie, przesiadłem się do FM6 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 29 października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 października 2015 Świetnie bo gra się fantastycznie. Jakieś rady tak btw? W co warto inwestować? Na razie śmigam Alfa co zdobyłem po pierwszych zawodach, trochę w nią wepchałem już. Mam też jakieś z wheelspina ale nie wiem czy trzymać czy sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 29 października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 października 2015 możesz potrzymać, nabić expa i odblokować więcej punktów skilla a następnie kupić tego perka co daje lepsze szanse na wygraną większych nagród w losowaniach. ogólnie jak to bywa początki najbiedniejsze ale niebawem kasa nie będzie już problemem. jeżeli grałeś w inne forzy to odpal apkę forza hub i zobacz ile masz nagrody za lojalność. teraz co piątek wypłacają, zawsze trochę hajsu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 12 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2015 odpalilem po dluzszej przerwie FH2 i dalej jest skoncze storm island i biore sie za porsche Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 Wyjaśnijcie mi coś bo nie rozumiem. Wybieram mistrzostwa np. 90 rally, kupuję furę, wygrywam wszystkie wyścigi. I tak w każdym z regionów? Nicea, Massena, Sisteron....? Bo jakoś mam wrażenie że się kręcę w kółko i powtarzają się wyścigi do znudzenia. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 W każdym regionie musisz zaliczyć każde mistrzostwa, przez to wyścigów jest bardzo dużo i niestety zaczynają się powtarzać. Szczególnie widać to w trakcie drugiego finału. W złym temacie zadałeś pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi