tukan 1 917 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 Właśnie cisnę drugi finał a połowę pierwszego i większość mistrzostw zdobyłem w kategoriach modern i classic supercars xD Teraz właśnie cisnę drugi finał i zaczynam się nużyć. :f W złym temacie zadałeś pytanie Właśnie się zorientowałem, miły moderator mógłby przenieść do właściwego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 zmień poziom drivatarów to przestaniesz się nużyć Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 10 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 (edytowane) Mam ustawiony na zaawansowane umiejętności więc są dobre przepychanki do samego końca. Czasem, podczas wyścigów przełajowych, zmieniam na przeciętne bo za chu.ja nie mogę dojechać nawet trzeci xD btw zazwyczaj po zakupie auta od razu kupowałem gotowy tuning z neta ale skumałem że to bezcelowe bo reszta i tak się dostosuje. Poza tym niektórymi autami po tuningu to się nie da ścigać np. Lancia Stratos :F Edytowane 10 stycznia 2016 przez koval Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 10 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 Pro tip: Wybieraj na zmianę wyścigi różnymi klasami, np. z C przeskakuj na S, albo typowe offroad itd. Jak się ciśnie ciągle podobnymi klasami to każdy racer się znudzi. PS. Rozumiem że granie jest bez asyst Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 10 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 Gram właśnie w te cudo. Ale dziś miałem zawiechę. Te wyzwanie z Lancią Deltą co trzeba zjechać z górki przez ten las. No gurva ponad 60 razy powtarzałem. Co do mistrzostw to też mam pytanie. Koval piszevże jest tyle mistrzostw a nie jest tak że trzeba wygrać te 16? Na razie wygrałem 4 mistrzostwa i wyświetla mi tylko że muszę wygrać jeszcze 12 mistrzostw. Więc ocb? Co jak wygram jeszcze te 12? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 10 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 Mistrzostw jest prawie 170. W menu mozesz sobie wybierac lokacje i ktore mistrzostwa chcesz zaliczac. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 10 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 No właśnie widziałem w menu ile tych imprez ale o co chodzi jak mi piszą, zebym wygrał jeszcze 12 aby przystąpić do finałowego turnieju? Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 10 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 No bo jest w grze kilka finałów. Wygraj odpowiednią liczbe by wziąć w nim udział. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 10 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 aaaa teraz to rozumiem. Thx wam za info. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 10 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 No właśnie widziałem w menu ile tych imprez ale o co chodzi jak mi piszą, zebym wygrał jeszcze 12 aby przystąpić do finałowego turnieju? To tak jakby kariera, scigasz sie zeby zostac mistrzem i wziac udzial w finale fesstiwalu. To teoretcznie koniec kariery, ale pozniej jest jeszcze jeden final do ktorego trzeba dojsc, a pozniej jescze jeden Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 10 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 ps Od czasu Test Drive Ulimited nie bawiłem się tak w żadnym racerze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 10 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 (edytowane) O ile pamiętam to są 2 finały, później już tylko jeździsz w wyścigach żeby mieć 100% gry. Edytowane 10 stycznia 2016 przez marcin33 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 10 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 ps Od czasu Test Drive Ulimited nie bawiłem się tak w żadnym racerze. Jak lubisz wyzwanie w racerach to polecam FM6. FH2 bez asyst przy analogicznych ustawieniach w FM6 to jak gra dla dla dzieci z piaskownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 10 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 Z tym wyzwaniami w racerach to tak se ale FM6 na bank sprawdzę bo FM3 i FM4 mi się podobały ale jednak klimat i setting FH to zdecydowanie to co lubię najbardzie w ścigałkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 10 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 Ja też się bawię wyśmienicie ale muszę odpalać z przerwami bo jak na raz za dużo to trochę męczy. Spróbuję grać tak jaki pisał Don, zmieniać mistrzostwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 10 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 No ja też zmieniam mistrzostwa i pomiędzy mistrzostwami zawsze trochę polatam za tablicami, ukrytymi firaczami czy wyzwaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 13 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2016 Myślę sobie, pośmiga oldsmobile a tu ceny od 2mln kredytek Rajdy przełajowe to jest taka szajba że japie.rdole Tyle godzin grania a jeszcze mam Storm Island i zastanawiam się nad Porsche. Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 13 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2016 Warto, szczególnie teraz jak jest na promocji Cytuj Odnośnik do komentarza
autoklasyka 65 Opublikowano 14 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2016 Fajna gra ale szybko nudzi, a grafika to nędza i rozpacz. (XO) Sytuację ratuje jedynie duża liczba aut oraz świetna muzyczka. Tak jak to było w części pierwszej X360. FH2 (XO) Dla mnie 6+ 10 z sentymentu! Czyli taka sobie przeciętnie przeciętna gra. Rzetelna i obiektywna ocena (testowane/podziwiane/badane/słuchane/wczuwane) Forza Horizon 2- XBOX ONE (Biały kolor) Wolę Forze Motorsport - większa adrenalina / wczuta / radość z jazdy / klimat gry / symulacja jazdy / grafika / Auto Vista / 1 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 14 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2016 Gorsza grafika niż w Motorsport to kwestia dyskusyjna. Niektóre elementy są jednak lepsze w Horizon 2 jak dynamiczne oświetlenie czy AA. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 14 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2016 Fajna gra ale szybko nudzi, a grafika to nędza i rozpacz. (XO) Sytuację ratuje jedynie duża liczba aut oraz świetna muzyczka. Tak jak to było w części pierwszej X360. FH2 (XO) Dla mnie 6+ 10 z sentymentu! Czyli taka sobie przeciętnie przeciętna gra. Rzetelna i obiektywna ocena (testowane/podziwiane/badane/słuchane/wczuwane) Forza Horizon 2- XBOX ONE (Biały kolor) Wolę Forze Motorsport - większa adrenalina / wczuta / radość z jazdy / klimat gry / symulacja jazdy / grafika / Auto Vista / Co to za typ jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 14 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2016 taki jednorożec wśród filozofów. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 16 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2016 Finałowe wyścigi to jest dopiero szaleństwo 15min walki o każdy zakręt [przynajmniej na wysokich umiejętnościach przeciwników]. Dwa finały za mną a w każdej z miejscówek mam raptem po 5/12 wygranych mistrzostw.... Zaraz startuje Storm Island. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 16 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2016 No ja słabo sobie radzę w tych przełajowych eventach. Rzadko kiedy w top 3 się łapię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 16 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2016 (edytowane) W przełajowych niezłe akcje odchodzą, szczególnie na odcinkach gdzie jedzie się pod górę, a później nagle strome zbocze - nieraz przeciwników po dachowaniu się mija Ale najtrudniejsze wyścigi są chyba na Storm Island, mi solą w oku są te na trasach gdzie ścigamy się tymi małymi "ciężarówkami" Edytowane 16 stycznia 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi