Radnyns 60 Opublikowano 28 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2016 Dzisiaj rozpocząłem zabawę w FH2 i jestem pod wrażeniem ogromu atrakcji w tym tytule. Graficznie wszystko super, a soudtrack jest genialny. Jako że jestem amatorem w grach wyścigowych i nie bardzo sobie w nich radzę, to w tej grze zacząłem bardzo dobrze, nie jest to symulacja i właśnie takiego modelu jazdy oczekiwałem. Liczę, że jeszcze bardziej się wciągnę. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 30 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2016 Nie jest to symulacja ale na wyższych poziomach trudniści nie jest łatwo, oj nie jest. Drugie mistrzostwa robię na pro jeżeli chodzi o poziom drivatarów a premia za ustawienia trudności +70. Cytuj Odnośnik do komentarza
Radnyns 60 Opublikowano 31 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2016 Ja jadę na trudnym +20 z tego co pamiętam. Czym dalej w grze tym lepiej, ładniej, cudnie. Ostatni raz tak dobrze się bawiłem z wyścigami przy NfS: Porsche 2000. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 31 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2016 No musisz pogrzebać w ustawieniach bo ten trudny ma dużo ułatwień i assyst. Jak sobie utrudnisz do będzie moim zdaniem jeszcz większy fun z rywalizacji i walki do samej linii mety. Ja nie gram prawie w ogóle w racery, a w FH2 od razu na +60. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2016 Jak kupię przepustkę sezonową, to jakich paczek nie będę miał oprócz Porsche i Storm Island? Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 2 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2016 Wszystkie które wyszły po 03.2015 czyli: Furious 7 Car PackAlpinestars Car PackPre-Order Car PackDuracell Car PackIGN Car PackPlayground Select Car Pack 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 5 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2016 Jakie są wasze najgorsze serie? Dla mnie zdecydowanie extrem toy cars. Co mnie wgurvia to już moje:) omijam je jak mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 Dziś oficjalnie pad od bonera zaliczył pierwszy lot. Pokonało mnie wyzwanie Bowlerem gdzie trzeba unikać drogi. Powtarzałem 100 razy to na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 Też miałem problem z tym wyzwaniem. Najpierw zrobiłem je ze znajomym w trybie online, bo pokazał mi najlepszą trasę. Na youtubie są też dobre filmiki które pokazują jak jechać. Co do serii, to chyba nie mam takiej której nie lubie. Każda sprawiała mi frajdę Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 Dziś oficjalnie pad od bonera zaliczył pierwszy lot. Pokonało mnie wyzwanie Bowlerem gdzie trzeba unikać drogi. Powtarzałem 100 razy to na bank. też mocno kur.wiłem na ten challenge, zobacz sobie jak ktoś to przeszedł na youtube. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 Najbardziej irytowało mnie w tym wyzwaniu to, że po każdym restarcie ZAWSZE w głośnikach grała od nowa ta sama piosenka. Boże jak mnie te wyzwanie wkur,wiało. Aż w końcu straciłem godność i rozum człowieka i wykorzystałem cofanie czasu :czesc: Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 Taaaa ku rva to straszne było. Jakaś klasyczna muzyka. Z tym cofaniem czasu to nawet nie pomyślałem ale jest to jakiś koncept. Dobrze chociaż, że nie jestem jedyny co się z tym tak s ra. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2016 Ktoś jeszcze chętny na wspólne wyzwania online? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 6 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 Ja jestem chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 6 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 Również się piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 O której Wam pasuje chłopaki? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 6 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 po południu jakos? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 6 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 Jestem w pracy. Będę dopiero wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 To po południu z MaZZem, a wieczorem też będę pykał więc coś się ogarnie z Wezyrem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 A jak się w ogóle podoba giera na tle jedynki? Bo z tego co pamiętam, to chyba też miałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 Jedynka to racer poprzedniej generacji dla mnie Zabrzmi to trochę nerdowsko, ale po części ta gra zrobiła mi wakacje w 2013 roku jak to ogrywałem Dwójka to coś w stylu Bigger, Better, More Badass. Podoba mi się strasznie, syndrom deszcze jednego wyścigu ciągle występuje. Rajdy przełajowe, do których nie byłem przekonany przy zapowiedziach, teraz są moimi ulubionymi, ogólnie wyścigi rajdowe w tej grze to sam miód. Soundtrack jest obszerniejszy, ale chyba jednak bardziej charakterystyczne kawałki były w jedynce. Co mi się nie podoba to te ciągle wycieczki, choć jak się chwile zastanowić, to jakbym miał jechać wyścig za wyścigiem bez żadnej eksploracji to bym się chyba znudził. No i ta historyjka i wspinanie się po szczeblach festiwalu, ja wiem że nie jest to najważniejsze w grach wyścigowych, ale to co było w jedynce było moim zdaniem idealne, każda zdobyta opaska to możliwość mierzenia się z kolejnymi "bossami" gdzie na końcu był ten Marcus Flynt, zdecydowanie bardziej motywujące dla mnie niż to co jest podane w dwójce, luźne wygrywanie kolejnych mistrzostw i nawet ten ostatni wyścig bez jakiś większych emocji jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stillo116 94 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 Kupiłem i gram... i jeżdze, ścigam sie... i bardzo mi podeszło jednak wkurzyłem sie, gdy z początku dostałem 2x Lambo i Ferrari... myślałem, że będę musiał sie bardziej napocić, żeby zdobyć porządniejsze fury No nic... jade dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 no raczej się nie napocisz bo cześć jest za darmo a reszta do kupienia, hajsu będzie jak lodu Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 Kupiłem i gram... i jeżdze, ścigam sie... i bardzo mi podeszło jednak wkurzyłem sie, gdy z początku dostałem 2x Lambo i Ferrari... myślałem, że będę musiał sie bardziej napocić, żeby zdobyć porządniejsze fury No nic... jade dalej Przecież w tej grze, dane mistrzostwa dyktują w jakiej klasie samochodów możesz się ścigać. Nie wszędzie pojedziesz LaFerrari czy Aventadorem Cytuj Odnośnik do komentarza
Stillo116 94 Opublikowano 12 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2016 Kupiłem i gram... i jeżdze, ścigam sie... i bardzo mi podeszło jednak wkurzyłem sie, gdy z początku dostałem 2x Lambo i Ferrari... myślałem, że będę musiał sie bardziej napocić, żeby zdobyć porządniejsze fury No nic... jade dalej Przecież w tej grze, dane mistrzostwa dyktują w jakiej klasie samochodów możesz się ścigać. Nie wszędzie pojedziesz LaFerrari czy Aventadorem Wiem ale jakoś wciskanie do mojego garażu super fur za darmo odbiera mi radość ze zdobywania ich lubię sie troche napocić, żeby mieć coś lepszego w grze... a jak mam to na starcie to jakaś część frajdy z gry gdzieś odchodzi Gram i gram... gra się miodnie nawet jak w rajdzie przełajowym latam Mercedesem c63 amg I wczoraj spadłem przez tekstury pod mape Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi