ogqozo 6 574 Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 (edytowane) Dzisiaj się kapnąłem, że przez pół roku od premiery nowego Cynica nie wiedziałem, że wyszedł. Tak działa degrengolada Undera. Rozmawiajmy. Wydaje mi się, że jest sporo fanów tej kapeli na forumku. Która płytka wasza ulubiona? Co myślicie o nowej? https://safelinking.net/p/b1305a7bf2 Edytowane 2 czerwca 2014 przez ogqozo Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 focus jest genialny, późniejsze coś było chujowe, nowe się zobaczy Cytuj
adi 189 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Mi się wszystkie podobają....tyle tylko,że za mało się zmienia w muzyce. Zjadają własny ogon-paradoksalnie jeden z ich utworów ma tytuł Uroboros Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Focus - tak Traced in air - już mniej im dalej w dysko. tym wokale mniej strawne dla mnie, dlatego wolę wszystko Gordian Knot od późniejszego Cynic, od nowego również Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 (edytowane) Ja znam tylko Focusa i słuchałem go jakieś miliard lat temu (zayebisty) i dlatego się nie wypowiem, chyba że odświeżę wsio plus nowa. Edytowane 3 czerwca 2014 przez Masorz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi